• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu yakası iğneli epilasyon

ben Semra hanıma gitmedim ama bıyık yaptırdığım için yazıyorum
ilk yaptırdığımda 90 dakika filan çalışılmıştı, belki daha fazladır (bu süre bıyık için aslında çok çok uzun bir süre, şişti, cilt de biraz tepki verdi doğal olarak, ama bu bekleniyordu yani yapan kişinin suçu değil)

baştan anlatayım: ben 1-2 kere 10-15er dakika yaptırmıştım ama böyle sürelerden bir şey anlamıyorsunuz...benim bıyık bölgem sert koyu değildi ama sık ve ince yapıdaydı...ben de gözümü kararttım, "uzun süre çalışın hepsini alın şişerse şişsin" demiştim ki bu seneler önceydi

sonra 60 dakika sonra 30 dakika filan oldu böylece de (tam hatırlamıyorum ama o 10-15 dakikalık olanları saymazsak) hepsinin alındığı 3 veya 4 seansta %90 bitti.

Size tavsiyem asla tatlı dile kanmayın, asla sonuç alamadığınız yere devam etmeyin... nedense bu işi yapan arkadaşların genel bir sorunu var. 30 liralık bir manikür ya da kaş aldırma için randevu alsanız sizi randevunun dakikasında işleme alırlar, sonuçtan memnun kalmasanız telafi etmeye çalışırlar vs... bu kadar pahalı bir işlemde çoğu yerde ne saate uyan var ne sonuç alınabiliyor.
Bilgi ve paylaşımınız için çok teşekkürler. Benimde tek tur hepsini aldırıyordum. Bayada şişiyor sivilce filan oluyordu. Ama azalsaydı değdi derdim.4 seansda bırakın yüzde doksanı hiç bir değişiklik yok. Şu an arayışdayım nereye gideceğimide şaşırdım aetık. Siz nereye gittiniz?

Bilgi ve paylaşımınız için çok teşekkürler. Benimde tek tur hepsini aldırıyordum. Bayada şişiyor sivilce filan oluyordu. Ama azalsaydı değdi derdim.4 seansda bırakın yüzde doksanı hiç bir değişiklik yok. Şu an arayışdayım nereye gideceğimide şaşırdım aetık. Siz nereye gittiniz?
ben İstanbul'da değilim.

Handan hanıma gittşm. Belimde fıtık var diye kendisi yapmadı yanındaki çalışanına yaptırdı. Sanırım merdiven altı bir yer ne kapısında tabelası ne başka birşeyi var.Neyse kaş arası deneme amaçlı 40 dakka yaptırdım. Ama 40 dakkada o kadar az yer yaptı ki bu gidişle on yılda biter dedim. Her kıla beş altı kez ipneyi soktu çıkardı. Haliyle denilen herşeyi yaaptığım halde kaş aramda delikler oluştu. Ve iğneyide diğer pek çok yere göre baya pahalıya verdi. Eylülde iğne parası 50 tl ödedim. Tavsiye etmiyorum. Ben internetteki tavsiyelere uyup gittim ancak Handan hanım kendisi yapmadı. Gelelim Semra hanıma... Daha sonra Semra Hanıma başladım. Dakika fiyatı çok uygun. İğne fiyatıda 20 tl idi. Kendisi çok tatlı çokda güleryüzlü bir insan. Ona da bıyık için gittim. Eli hızlı iki el olması gibi çalışıyor. Ben dört seans kendisine gittim ancak hiç azalma yok. İlk gittiğimde nasılsam döet seans sonundada aynıyım. Baya şişti ve sivilce oluştu cildimlemi alakalı bilmiyorum. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Bu şekilde devam ederse bir senede ayda iki kezde gitsem bitmez üstünede bir bıyık bölgesi için dünya para ödeyeceğim sanırım. Şu an bende ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu...
Merhaba. Avrupa yakasinda zeynep polat var oraya sordunuz mu? Ben memnun kalmistim. İsterseniz on görüsme icin gidin. Yüz bolgesine lazer ip agda cimbiz falan yaptirmayin sakin. Ben cimbizla mahvettim. Sakal oldu resmen suan tek tük kaldi bitircem onlari da insallah. Herkes bu sorundan tez vakitte kurtulur umarim. Maddi ve manevi olarak cok yipratiyor malesef😒

Merhaba. Avrupa yakasinda zeynep polat var oraya sordunuz mu? Ben memnun kalmistim. İsterseniz on görüsme icin gidin. Yüz bolgesine lazer ip agda cimbiz falan yaptirmayin sakin. Ben cimbizla mahvettim. Sakal oldu resmen suan tek tük kaldi bitircem onlari da insallah. Herkes bu sorundan tez vakitte kurtulur umarim. Maddi ve manevi olarak cok yipratiyor malesef😒
Zeynep Hanımı duymuştum ancak ben anadolu yakasında oturuyorum. Oraya gitmem mümkün değil mağlesef. İp cımbız hepsini mağlesef bende yaptım.Evet ekonomik olarak büyük külfet. Ve o kadar para verip netice alamamak kötü. İnşallah bende kurtulacağım. Darısı başıma :)

Merhabalar gittim yalnız sivilcelenme oldu bende daha önceki yerlerde de olmuştu sanırım bu benim cilt tipimle alakalı kılları çektiğini hissetmedim Semra hanımın artık kıl çıkış durumuna göre de kıllar hakkında yorum yapabileceğim sadece makinesi sanırım biraz eski olduğu için baya can yakıyor ve kızartıyor

Merhabalar gittim yalnız sivilcelenme oldu bende daha önceki yerlerde de olmuştu sanırım bu benim cilt tipimle alakalı kılları çektiğini hissetmedim Semra hanımın artık kıl çıkış durumuna göre de kıllar hakkında yorum yapabileceğim sadece makinesi sanırım biraz eski olduğu için baya can yakıyor ve kızartıyor
Bende ümran tıp merkezine gittim. Ordada sivilcelenme oldu. Sanırım benimde cilt yapısıyla alkalı. Ancak dediğim gibi sivilcelenmeye değer bir sonuç alsaydım sorun değildi. O kadar acı çek sivilcelenme yara bere içinde kal sonrada bir değşşiklik görmeyince kötü oluyor. Ama ümran tıp merkezinde canım Semra hanımdaki gibi acımadı.Birde Semra hanımda bıyık üstümü bir hafta hissetmezdim. İnternette bir Dr. un yazısını okumuştum. Kıl köklerine isabet etmez ise acı çok olurmuş. Semra Hanımda canım aşırı acıyordu. Ümran tıp merkezindeki cihazın fotosunu çektim. Bıyık bölgesine verilen akım 3 müş. Fazlasında ciltte yanma ve çukurlar oluşur dedi. Semra hanım kaçda yapıyordu bilmiyorum sormadım. Bir hafta oldu Ümrana gideli. Şimdilik iyi gidiyor. Bakalım inşallah kurtulurum şu kıl tüylerden.

Eklentiler

• IMG_20210215_120129.jpg
    IMG_20210215_120129.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 195
Bende ümran tıp merkezine gittim. Ordada sivilcelenme oldu. Sanırım benimde cilt yapısıyla alkalı. Ancak dediğim gibi sivilcelenmeye değer bir sonuç alsaydım sorun değildi. O kadar acı çek sivilcelenme yara bere içinde kal sonrada bir değşşiklik görmeyince kötü oluyor. Ama ümran tıp merkezinde canım Semra hanımdaki gibi acımadı.Birde Semra hanımda bıyık üstümü bir hafta hissetmezdim. İnternette bir Dr. un yazısını okumuştum. Kıl köklerine isabet etmez ise acı çok olurmuş. Semra Hanımda canım aşırı acıyordu. Ümran tıp merkezindeki cihazın fotosunu çektim. Bıyık bölgesine verilen akım 3 müş. Fazlasında ciltte yanma ve çukurlar oluşur dedi. Semra hanım kaçda yapıyordu bilmiyorum sormadım. Bir hafta oldu Ümrana gideli. Şimdilik iyi gidiyor. Bakalım inşallah kurtulurum şu kıl tüylerden.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız siz de bana cihazından kaynaklı geliyor o kadar acı ve kızarma olması yeni cihazlarda da işlem yapılmıştı yüzüme bu kadar acı olmuyordu inşallah kurtuluruz bu kıllardan ya🙏

İnşallah olumlu sonuç alırsınız siz de bana cihazından kaynaklı geliyor o kadar acı ve kızarma olması yeni cihazlarda da işlem yapılmıştı yüzüme bu kadar acı olmuyordu inşallah kurtuluruz bu kıllardan ya🙏
Ayy inşallah kurtuluruz. O kadar para harcıyoruz o kadar acı çekiyoruz. Aylardır krem sürüp yara bereleri iyileştirmeye çalış gına geldi. Bıyık için tam beşinci turum oldu.Keşke hiç başlamasaydım diyorum. İple al iki dakkada. Verdiğim paraya acıyorum çektiklerime acıyorum devam ediyorum. Her seferinde bu turfan sonra azalır diye ümid ediyorum. İnşallah ümran da netice alırım.

Bende dakika fiyatını aynı şekilde ödedim. Önemli olan ne zaman gittiğim değil. Dört seansın sonucu. Benim merak ettiğim dört seans sonunda nasıl bir neticeye ulaşmam gerektiği idi. Dört seansda bir değişiklik olması gerekmez mi? Başka yerlere giden pek çok arkadaşımız var. Onlarda seans sonuclarını paylaşsalar durum normal mi değil mi anlayacağım. Bir arkadaş başka bir yerde 12 seans gidip netice alamadığını yazmıştı.Bende aynı durumu düşmek istemiyorum.Bir bıyık için dört seans aynı süre gittim. Ne sürem azaldı ne aradaki zamn aralığı değişti.Aynı şekilde devam etsem on tur yaptırsam sadece bıyık için toplamda ne kadar ödeyeceğimi hesaplayın. Bir bıyığa bu kadar para ödeyip birde sonuç alamamak...
Yani açıkçası konuşulanlara bakarak diyorum henüz yaptırmadım ama bir senasta bile süre azaliyor sonuçta benim arkadaşım bir yıl gitti başka bir şehirde şuan hicbirsey yok yüzünde ben anlam veremiyorum acaba yapan kişi ile mi alakalı cilt ile mi karar veremedim.bende semra hanıma randevu aldım yaptırmak için ama hala çok korkuyorum çünkü yüz sonuçta gözükmeyen bir yer değil birde bilgi verir Şeniz sevinirim kaç gün sonra makyaj yapabiliyoruz çok kötü oluyor mu yüz çünkü insanımız var da

Yani açıkçası konuşulanlara bakarak diyorum henüz yaptırmadım ama bir senasta bile süre azaliyor sonuçta benim arkadaşım bir yıl gitti başka bir şehirde şuan hicbirsey yok yüzünde ben anlam veremiyorum acaba yapan kişi ile mi alakalı cilt ile mi karar veremedim.bende semra hanıma randevu aldım yaptırmak için ama hala çok korkuyorum çünkü yüz sonuçta gözükmeyen bir yer değil birde bilgi verir Şeniz sevinirim kaç gün sonra makyaj yapabiliyoruz çok kötü oluyor mu yüz çünkü insanımız var da
Makyaj hiç yapmıyorum diğer seansa kadar cildimi düzeltmek için uğraşıyorum. Kendini toparladığında gidiyordum.En son gittiğim yerde yaptıralı 8 gün oldu ve hala yapılan yerlerde çıkmadı. 4 seans Semra Hanımda yaptırdığımda siyah kalınlar hala duruyordu. Sekiz önce bşka yerde siyah kalınlarda alındı. Bekliyorum çıkacak mı diye ama henüz birşey yok. Acaba ince mi çıkacak yada aynı mı bende bekliyorum. Ama bu son gittiğim yerde canım o kadar acımadı. Semra hanımın cihazından sanırım bilemedim. İnanılmaz acıyordu yerimden zıplıyordum. Ve dudak üstümü bir hafta hissetmezdim. Bakalım bu son yerin sonucunu merakla bekliyorum. İkisini kıyaslayıp ya bu son yere devam edeceğim yada başka bir yer arayışına gireceğim. Çünkü son yaptığımla beş tur oldu. Semra hanımda yaptırdığım dört turdan zerre netice alamadım. Çektiğim acıyla kaldım.Bence onun cihazıyla alakalı belki yeni bir cihaz kullansa çok daha iyi olacak. Kendisi çok tatlı biri aslında bakılınca işinide düzgün yapıyor. Elide hızlı. Bence cihazında sıkıntı. Cihaz eski model olduğundan canımda bu kadar çok acıyordu ve netice vermiyordu bence. O cihazla kendi emeğinede yazık ediyor.

Ayy inşallah kurtuluruz. O kadar para harcıyoruz o kadar acı çekiyoruz. Aylardır krem sürüp yara bereleri iyileştirmeye çalış gına geldi. Bıyık için tam beşinci turum oldu.Keşke hiç başlamasaydım diyorum. İple al iki dakkada. Verdiğim paraya acıyorum çektiklerime acıyorum devam ediyorum. Her seferinde bu turfan sonra azalır diye ümid ediyorum. İnşallah ümran da netice alırım.
Uzman Dr. Leyla Ertenü'nün bir yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum...

İğneli epilasyon ağrılı mıdır?
İğneli epilasyonda da hasta çok acı duyar mı?
İğneli epilasyon esnasında hissedilen acı kişinin ağrı duyarlılığına, makine modeline, uygulayan uzmana ve kullanılan yönteme göre değişir. Gerek duyulduğunda epilasyon öncesi anestezik krem kullanılarak hastaların ağrıyı daha az hissetmeleri sağlanmaktadır.

Uygulama esnasında iğnenin battığı hissedilmez sadece akım verildiğinde kıl kökünde sıcaklık hissedilir. İlk seansta 15-20 dakika süre ile çalışma tercih edilir böylelikle hasta yönteme alışır ve cilt reaksiyonları takibe alınır.

Ne sıklıkla uygulanmalıdır?
İlk uygulamalar bir hafta-on gün aralıkla başlanır birkaç seans sonra otuz güne kadar çıkar genellikle dört ile beş uygulamada sonuçlanır.

Bende semra hanıma gidip sonuç alamadım aynı çıkıyor sanki :/

Bende semra hanıma gidip sonuç alamadım aynı çıkıyor sanki :/
Ben dün bir dr un yazısını paylaştım. Ve cihazların çalışma prensibinide okudum. Semra hanımın makinesinden dolayı sonuç alamıyoruz anladığım kadarıyla. İnstagramda sayfasında hep işlemden önce ve işlem bittiği andaki görüntüler var. Acıbademde haziran ayından beri çalıştığını biliyorum bundan öncede yılların birikimi var. Ancak haziran ayında yapılan bir işlemin şuan ki sonucu yok. Bize işlemin hemen öncesi ve sonrası değil. İlk başlangıcı ve kıllardan tüylerden ne kadar sürede kurtulunduğu ve sonucu gösteren bilgiler lazım. Semra hanım o cihazla emeğinede yazık ediyor müşterilerinede. Aşırı derecede ağrı olmasıda makineden dolayı. Benim son gittiğim yerde acı çok azdı. Ve cihazın fotosunu çekmiştim. Fotoya bakınca iğneli epilasyonda kullanılan 3 metodda cihazda mevcut ki öyle olmalıymış. Yapan kişi kadar cihazda önemli. Bunu daha öncede bir arkadaşımız paylaşmıştı ve ben ona katılıyorum.

Ben dün bir dr un yazısını paylaştım. Ve cihazların çalışma prensibinide okudum. Semra hanımın makinesinden dolayı sonuç alamıyoruz anladığım kadarıyla. İnstagramda sayfasında hep işlemden önce ve işlem bittiği andaki görüntüler var. Acıbademde haziran ayından beri çalıştığını biliyorum bundan öncede yılların birikimi var. Ancak haziran ayında yapılan bir işlemin şuan ki sonucu yok. Bize işlemin hemen öncesi ve sonrası değil. İlk başlangıcı ve kıllardan tüylerden ne kadar sürede kurtulunduğu ve sonucu gösteren bilgiler lazım. Semra hanım o cihazla emeğinede yazık ediyor müşterilerinede. Aşırı derecede ağrı olmasıda makineden dolayı. Benim son gittiğim yerde acı çok azdı. Ve cihazın fotosunu çekmiştim. Fotoya bakınca iğneli epilasyonda kullanılan 3 metodda cihazda mevcut ki öyle olmalıymış. Yapan kişi kadar cihazda önemli. Bunu daha öncede bir arkadaşımız paylaşmıştı ve ben ona katılıyorum.
Evet ağrı çok fazla şimdiki gittiğim yerde daha iyi dayanıyorum hatta dedim ki çok acı çekmiyorum diye yanlış mı oluyor falan o kadar alışmışım ki semra hanıma.Ve kalın kıl incelir yani 1 kere bile olsa ama olmuyordu yine kalın çıkıyordu makineyi nasıl anlayacağım ki :/

Siz kaç kez gittiniz? Hangi bölgeyi yaptırdınız?
Evet ağrı çok fazla şimdiki gittiğim yerde daha iyi dayanıyorum hatta dedim ki çok acı çekmiyorum diye yanlış mı oluyor falan o kadar alışmışım ki semra hanıma.Ve kalın kıl incelir yani 1 kere bile olsa ama olmuyordu yine kalın çıkıyordu makineyi nasıl anlayacağım ki :/

Back