ben Semra hanıma gitmedim ama bıyık yaptırdığım için yazıyorum
ilk yaptırdığımda 90 dakika filan çalışılmıştı, belki daha fazladır (bu süre bıyık için aslında çok çok uzun bir süre, şişti, cilt de biraz tepki verdi doğal olarak, ama bu bekleniyordu yani yapan kişinin suçu değil)
baştan anlatayım: ben 1-2 kere 10-15er dakika yaptırmıştım ama böyle sürelerden bir şey anlamıyorsunuz...benim bıyık bölgem sert koyu değildi ama sık ve ince yapıdaydı...ben de gözümü kararttım, "uzun süre çalışın hepsini alın şişerse şişsin" demiştim ki bu seneler önceydi
sonra 60 dakika sonra 30 dakika filan oldu böylece de (tam hatırlamıyorum ama o 10-15 dakikalık olanları saymazsak) hepsinin alındığı 3 veya 4 seansta %90 bitti.
Size tavsiyem asla tatlı dile kanmayın, asla sonuç alamadığınız yere devam etmeyin... nedense bu işi yapan arkadaşların genel bir sorunu var. 30 liralık bir manikür ya da kaş aldırma için randevu alsanız sizi randevunun dakikasında işleme alırlar, sonuçtan memnun kalmasanız telafi etmeye çalışırlar vs... bu kadar pahalı bir işlemde çoğu yerde ne saate uyan var ne sonuç alınabiliyor.