Anadolu Yakasında Gündelik Yardımcı

aylinaltan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
125
4
0
İstanbul
Merhaba, İstanbul Anadolu yakası, Kozyatağında oturuyorum, 2 haftada 1 haftaiçi gelebilecek, tecrübeli, gündelik işlerime yardım edebilecek arkadaş arıyorum.

İyi günler.

Merhaba, İstanbul Anadolu yakası, Kozyatağında oturuyorum, 2 haftada 1 haftaiçi gelebilecek, tecrübeli, gündelik işlerime yardım edebilecek arkadaş arıyorum.

İyi günler.

keske avrupa yakasında olsaydınız ben seve seve gelırdım ınankı bu işe gercekten cok ihtıyacım vardı benım((17:

keske avrupa yakasında olsaydınız ben seve seve gelırdım ınankı bu işe gercekten cok ihtıyacım vardı benım((17:

Merhaba,
Evet keşke aynı yakada olsaydık..Eğer avrupa yakasında bir arkadaşımın böyle bir ihtiyacı olursa size yönlendirebilir miyim?
İyi günler

özelden maıl adresı veya tel nosu bırakırsanız sıze ulasabılırım.( uyelıgım yenı oldugu ıcın ozel mesaj yollayamıyorum )

İyi günler.

Merhaba,

Ümraniyede oturuyorum. Yardımcı bulamadıysanız, ilanınızla ilgileniyorum. Deneyimliyim. yeniz üyeyim özel mail adresini yazarsanız size ulaşabilirim. tşk.

İyi günler.

merhabalar çok yakın bir tanıdığım için gündelik iş aramaktayım iş tecübesi ve referansı mevcuttur istanbul ümraniye istiklal mh de ikamet ediyor.çok çok acil işe ihtiyacı var.görüşmek isterseniz 05364312208

Merhaba,

Ümraniyede oturuyorum. Yardımcı bulamadıysanız, ilanınızla ilgileniyorum. Deneyimliyim. yeniz üyeyim özel mail adresini yazarsanız size ulaşabilirim. tşk.

İlginize çok teşekkür ederim. Tabiki olur. numaram 05319233622 dan ulaşabilirsiniz. özel mesajınızı aldım ancak ben özelden mesaj atamıyorum henüz. Haber bekliyorum sizden. Tekrar teşekkür edrim ilginize...

Merhaba,

İlginize çok teşekkür ederim. Tabiiki olur. numaram 05319233622 dan ulaşabilirsiniz. özel mesajınızı aldım ancak ben özelden mesaj atamıyorum henüz. Haber bekliyorum sizden. Tekrar teşekkür ederim ilginize...

merhaba, istanbul anadolu yakası, kozyatağında oturuyorum, 2 haftada 1 haftaiçi gelebilecek, tecrübeli, gündelik işlerime yardım edebilecek arkadaş arıyorum.

Iyi günler.

acil hemde çok çok acil bir akrabam için temizlik işine ihtiyacımız vardır.iş tecrübesi ve referansı vardır.ümraniye istiklal mahallesinde ikamet etmektedir.tek vesaitle gidebileceği ulaşım sorunu olmayan yerlerde çalışabilir.son derece temiz düzenli hamarattır. Ismi yasemin turan 05364312208

İyi günler.

merhabalar mesajınızı aldım.özelden mesaj atamıyorum.yasemin turan adlı yakınımın telefonunu verebilirsiniz.çünki çok acil işe ihtiyacı var.gündelik yada aylıklı çalışabilecek tek vesaitle gidilebilicek ulaşım sorunu olmayan yerlerden olursa mutlaka gelir.05364312208 çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…