- Konu Sahibi aylinaltan
Merhaba, İstanbul Anadolu yakası, Kozyatağında oturuyorum, 2 haftada 1 haftaiçi gelebilecek, tecrübeli, gündelik işlerime yardım edebilecek arkadaş arıyorum.
İyi günler.
İyi günler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, İstanbul Anadolu yakası, Kozyatağında oturuyorum, 2 haftada 1 haftaiçi gelebilecek, tecrübeli, gündelik işlerime yardım edebilecek arkadaş arıyorum.
İyi günler.
keske avrupa yakasında olsaydınız ben seve seve gelırdım ınankı bu işe gercekten cok ihtıyacım vardı benım((17:
Merhaba,
Evet keşke aynı yakada olsaydık..Eğer avrupa yakasında bir arkadaşımın böyle bir ihtiyacı olursa size yönlendirebilir miyim?
İyi günler
İyi günler.
İyi günler.
Merhaba,
Ümraniyede oturuyorum. Yardımcı bulamadıysanız, ilanınızla ilgileniyorum. Deneyimliyim. yeniz üyeyim özel mail adresini yazarsanız size ulaşabilirim. tşk.
Merhaba,
Ümraniyede oturuyorum. Yardımcı bulamadıysanız, ilanınızla ilgileniyorum. Deneyimliyim. yeniz üyeyim özel mail adresini yazarsanız size ulaşabilirim. tşk.
merhaba, istanbul anadolu yakası, kozyatağında oturuyorum, 2 haftada 1 haftaiçi gelebilecek, tecrübeli, gündelik işlerime yardım edebilecek arkadaş arıyorum.
Iyi günler.
İyi günler.