Çocuk Hastalıkları Anadolu yakası'nda çocuk doktoru arıyorum!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zehragurbuz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
649
656
323
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.Ben yavuztürk te oturuyorum.Ümraniye ve üsküdar civarlarında çok iyi çocuk doktoru arıyorum.Götürdüğünüz,memnun kaldığınız doktorları ve bulunduğu hastaneleri,ayrıca vermiş olduğunuz muayene ücretlerini yazarsanız çok sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

canım ben çamlıca erdem'e gidiyorum.
orda oğuz bey var ben çok memnun kaldım,bir gidiyorsun en fazla yarım saatten önce çıkamıyorsun çok ilgili bir doktor ben tavsiye ederim. fiyatına gelince özeli 80, ssklı 50 TL :)

Merhabalar. Ben Koşuyolu Medipol Hastanesinde Uzman Dr. Fırat ERDOĞAN'a götürüyorum çok ama çok memnunum. Oğlumun ilk kontrolinden bu yana hep ona götürüyorum, gereksiz hiç bir ilaç tahlil v.s yaptırmıyor, teşhişleride çok iyi tavsiye ederim.

Hisar Hastanesi Dr.Ece Şule Aslan.Oldukça bilgili,ilgili,güleryüzlü,çocuklarla iyi anlaşan bir doktor.Kendiside anne.Onunda pozitif etkisi var.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…