Pendik remedy has. Nail erbek var. Tavsiye ederim. Hem gereksiz ilaç kullanımını sevmiyor hemde bitkisel çözümleri destekliyor
Oğlum 6 aylıkken 1 aydan fazla kartal lütfü kırdar eğitim araştırmada yatti. Bir ton ilac kullandi hastanede. O ilac olmuyo farkli kullaniyorlar Gazı için hastanede rezene-kimyon-anason çayı yapıyordum bana kızdılar çocuğa alerji yapıyordur diye. Bu arada yatarken karaciğer enzimleri tavan yaptı. Çıktıktan 1 hafta sonra tekrar hastalığı nüksetti. Bronşit zature demişlerdi zaten devam ediyor dediler. Hava verdiler evde de hava kullanmaya başladık.
Sans eseri nail beye netten tavsiye eseri gittim. Hastanede yattığını söyleyince çok kızdı ne gerek vardı dedi. 4 ilaç verdi bir antibiyotik 1 alerji ilacı birde ağrı kesici ateş düşürücü ve öksürük surubu. Antibiyotiği 3 en fazla 4 gün kullan zaten kendini toparlayacak dedi toparladığı anda bırak zaten gereksiz yere karaciğeri mahfolmustur dedi. Gerçekten de 1 hafta içinde bebeğim toparladı kendini.
Gaz sancısı için kullandıklarımi söylediğimde iyi yapıyorsun dedi gerek yok dışarıdaki ilaçlara onlarında içeriği aynı dedi.
Ve ateşi çıkmadığı sürece genişi doktora götürme dedi. Saolsun bende o zamandan bu zamana 2 kere götürdüm biri ishal diğeri boğaz enfeksiyonu.
Grip ve öksürük durumunda ballı zencefili limonata veriyorum kendini toparlıyor.
Biraz uzun oldu ama bi fikir vermesi için yazdım.
Umarım işine yarar.