• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu yakası iğneli epilasyon

Aysel yktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
6
0
1
28
Kızlar merhaba Anadolu yakasında iyi.bi yer biliyor musunuz ilk defa yaptrcam ve çok tereddütluyum semra iğneli epilasyon duydum Kadıköy'e de ve handan hanım Maltepe'de hangisi iyi sizce biliyorsanız eğer 😔

Yaklasik bir yil igneli epilasyon yaptirdim. Toplamda 5 farkli yer biliyorum. Igneli epilasyonda herkes ayni seyi soyluyor, onemli olan makine degil, yapan kisinin ehil olmasi. Tabii ki yapan kisi ehil olmali, bilmeyen bir kisiye neden yuzumuzu emanet edelim. Ama bir yilda edindigim tecrubeye gore asil onemli olan makineymis. Arastirin kizlar apilus xcell pro. (Birkac merkezde var, bulmaniz lazim.) En son cikan cihaz bu. Diger yerlerde suratim su toplamis, gozlerim sismis cikarken; buradan kuaforden cikar gibi cikiyorum

Kızlar merhaba Anadolu yakasında iyi.bi yer biliyor musunuz ilk defa yaptrcam ve çok tereddütluyum semra iğneli epilasyon duydum Kadıköy'e de ve handan hanım Maltepe'de hangisi iyi sizce biliyorsanız eğer 😔
Handan hanıma gittşm. Belimde fıtık var diye kendisi yapmadı yanındaki çalışanına yaptırdı. Sanırım merdiven altı bir yer ne kapısında tabelası ne başka birşeyi var.Neyse kaş arası deneme amaçlı 40 dakka yaptırdım. Ama 40 dakkada o kadar az yer yaptı ki bu gidişle on yılda biter dedim. Her kıla beş altı kez ipneyi soktu çıkardı. Haliyle denilen herşeyi yaaptığım halde kaş aramda delikler oluştu. Ve iğneyide diğer pek çok yere göre baya pahalıya verdi. Eylülde iğne parası 50 tl ödedim. Tavsiye etmiyorum. Ben internetteki tavsiyelere uyup gittim ancak Handan hanım kendisi yapmadı. Gelelim Semra hanıma... Daha sonra Semra Hanıma başladım. Dakika fiyatı çok uygun. İğne fiyatıda 20 tl idi. Kendisi çok tatlı çokda güleryüzlü bir insan. Ona da bıyık için gittim. Eli hızlı iki el olması gibi çalışıyor. Ben dört seans kendisine gittim ancak hiç azalma yok. İlk gittiğimde nasılsam döet seans sonundada aynıyım. Baya şişti ve sivilce oluştu cildimlemi alakalı bilmiyorum. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Bu şekilde devam ederse bir senede ayda iki kezde gitsem bitmez üstünede bir bıyık bölgesi için dünya para ödeyeceğim sanırım. Şu an bende ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu...

Handan hanıma gittşm. Belimde fıtık var diye kendisi yapmadı yanındaki çalışanına yaptırdı. Sanırım merdiven altı bir yer ne kapısında tabelası ne başka birşeyi var.Neyse kaş arası deneme amaçlı 40 dakka yaptırdım. Ama 40 dakkada o kadar az yer yaptı ki bu gidişle on yılda biter dedim. Her kıla beş altı kez ipneyi soktu çıkardı. Haliyle denilen herşeyi yaaptığım halde kaş aramda delikler oluştu. Ve iğneyide diğer pek çok yere göre baya pahalıya verdi. Eylülde iğne parası 50 tl ödedim. Tavsiye etmiyorum. Ben internetteki tavsiyelere uyup gittim ancak Handan hanım kendisi yapmadı. Gelelim Semra hanıma... Daha sonra Semra Hanıma başladım. Dakika fiyatı çok uygun. İğne fiyatıda 20 tl idi. Kendisi çok tatlı çokda güleryüzlü bir insan. Ona da bıyık için gittim. Eli hızlı iki el olması gibi çalışıyor. Ben dört seans kendisine gittim ancak hiç azalma yok. İlk gittiğimde nasılsam döet seans sonundada aynıyım. Baya şişti ve sivilce oluştu cildimlemi alakalı bilmiyorum. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Bu şekilde devam ederse bir senede ayda iki kezde gitsem bitmez üstünede bir bıyık bölgesi için dünya para ödeyeceğim sanırım. Şu an bende ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu...
Semra hanımın kapısında kocaman iğneli epilasyon yazıyor. Üstelik almış olduğu belgeleride duvarında mevcut. Vergisinide veriyor ki kredi kartıda kullanabilşyorsunuz. Handan hanıma nakit ödüyorsunuz...

Merhaba kozyatağında Ocho medi denedinizmi önerir misiniz

Yaklasik bir yil igneli epilasyon yaptirdim. Toplamda 5 farkli yer biliyorum. Igneli epilasyonda herkes ayni seyi soyluyor, onemli olan makine degil, yapan kisinin ehil olmasi. Tabii ki yapan kisi ehil olmali, bilmeyen bir kisiye neden yuzumuzu emanet edelim. Ama bir yilda edindigim tecrubeye gore asil onemli olan makineymis. Arastirin kizlar apilus xcell pro. (Birkac merkezde var, bulmaniz lazim.) En son cikan cihaz bu. Diger yerlerde suratim su toplamis, gozlerim sismis cikarken; buradan kuaforden cikar gibi cikiyorum

Merhaba kozyatağında Ocho medi denedinizmi önerir misiniz

Sormuştum uzun bir süreç sabır lazım demişti.Ama dört seansda az bir rakam değil. Azalma olacakki seans süresi azalsın. Ve seans aralığı uzasın. Benim senas süreside seans aralığıda aynı. Yani sizce dört seansda sizce azcıkda olsa sonuç almam gerekmezmiydi?

Merhaba nereye gidiyorsunuz acaba?

Ne zaman gittibiz acaba şuan dakikası 3 TL ve iğne 30 TL

Ne zaman gittibiz acaba şuan dakikası 3 TL ve iğne 30 TL
Bende dakika fiyatını aynı şekilde ödedim. Önemli olan ne zaman gittiğim değil. Dört seansın sonucu. Benim merak ettiğim dört seans sonunda nasıl bir neticeye ulaşmam gerektiği idi. Dört seansda bir değişiklik olması gerekmez mi? Başka yerlere giden pek çok arkadaşımız var. Onlarda seans sonuclarını paylaşsalar durum normal mi değil mi anlayacağım. Bir arkadaş başka bir yerde 12 seans gidip netice alamadığını yazmıştı.Bende aynı durumu düşmek istemiyorum.Bir bıyık için dört seans aynı süre gittim. Ne sürem azaldı ne aradaki zamn aralığı değişti.Aynı şekilde devam etsem on tur yaptırsam sadece bıyık için toplamda ne kadar ödeyeceğimi hesaplayın. Bir bıyığa bu kadar para ödeyip birde sonuç alamamak...

Bıyık bölgesi sıkıntılı diyorlar genelde maalesef akıl vermek haddime değil ama yüzünüzde sizi rahatsız eden başka bir bölgenizde kıl probleminiz varsa bir de ufak oradaki bir alanda denemeniz belki bıyık kısmında Semra hanım yeterli kalamıyordur kendisinin günahını almak istemem ama kendimce öyle düşündüm

Bıyık bölgesi sıkıntılı diyorlar genelde maalesef akıl vermek haddime değil ama yüzünüzde sizi rahatsız eden başka bir bölgenizde kıl probleminiz varsa bir de ufak oradaki bir alanda denemeniz belki bıyık kısmında Semra hanım yeterli kalamıyordur kendisinin günahını almak istemem ama kendimce öyle düşündüm
Estağfurullah ne demek. Aksine görüşleriniz için teşekkür ederim. Bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşırsak doğru uzmanları bulup doğru işlemler yapabiliriz Bıyık bölgemde sıkıntı var sadece. Bıyık bölgemde ince tüy diyebileceğim kıllarda var simsiyah 5-6 tanede kıl var. O siyah kıllarda dahi değişiklik yok. En azından bir incelme olsaydı. Semra hanım o kadar tatlı ki kendimde mi sorun acaba diyorum. Kimse yok mu Semra Hanımda yaptırıp sonuçları yazabilecek.

Ben kendisine bu hafta gideceğim sonuçları mutlaka size de bildiririm ama dediğiniz gibi en azından sert kılların incelmesi gerekirdi sanki

Merhabalar, toplu bir cevap vererek tecrübelerimi paylaşmak istedim 3 senedir farklı farklı merkezlerde işlem yaptırmanın dışında kendim de yurtiçi -yurtdışı kaynaklardan birçok araştırma yaptım.Öncelikle İğneli epilasyonda makine değil yöntem(termoliz, blend, flashvs.) önemlidir.Uzun uzun anlatırsak çok fazla detay var ama kabaca benim gözlemlediğim apilus cihazın bazı blend yöntemlerini doğru kullanan veya herhangi bir markanın termoliz modunu doğru kullanan uzmanların tek turda daha fazla azalma sağladığı.Termolizi çok az uzman kullanıyor çünkü termoliz sonrası oluşan kabuklar daha yara gibi daha dikkatli bakım isteyen kabuklar geçtikten sonra iyileşmenin daha uzun sürdüğü bir yöntem.O yüzden bazen uzmanlar iz bıraktı diye damgalanabiliyor.Ya da termolizi tanımayan başka uzmanlar aa iz bırakmış diyor.Yani sonucu daha güzel ama sıkıntılı bir yöntem.Çünkü ısıya dayalı.Ayrıca termolizde şu an her yerde satılan 15-20 liralık tek parçalı Çelik iğneler kullanılırsa yanıkla sonuçlanma ihtimali çok yüksek.Tam korumalı izole edilmiş iki parçalı iğneler kullanılmalı ki bu iğneler ancak yurtdışından geliyor ülkemizde satışı yok.Yani kolay bulunmuyor sayılı uzman erişebiliyor.Eğer bölge önceden lazerli veya değil en kötü tek turda minimum %50 azalma sağlanması lazım.Arada çok az istisnalar olabilir özellikle lazerle çoğalmış yüz bölgesi ve göbek altı çizgisinde.Ayrıca bölgeye göre de bu değişiklik gösterir mesele genital daha inatçıdır ama ense tek turda %80 e kadar azalma sağlar.Bir de bu azalmaya karar verirken şuna da dikkat edin alttan başka kıllar geliyor da olabilir özellikle önceden lazerli bölgelerde.Çünkü lazer kılları uyutuyor.Yani deri altınızda patlamaya hazır bir sürü bomba var.Uzmanın işlem yaptığı değil de deri altındakiler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor olabilir.Velhasıl ben bunları anlattım ama hangi uzmana kullandığınız yöntem ne? Cihazınız ne ? İğneniz ne ? gibi sorular sorarsanız büyük ihtimal tersleneceksiniz benden sizi uyarması :D O yüzden yapmayın derim.Bir de son olarak videolu uygulamasını izlemediğiniz uzmanlara gitmeyin bence.Cildi doğru gerdiğini, çift el kullandığını,iğnenin girip çıkarken cildin dalgalanmadığını, kılın tereyağından çeker gibi geldiğini görün öyle gidin.Bunlardan herhangi biri bile tam tersi ise asla ama asla gitmeyin derim ben.

Merhabalar, toplu bir cevap vererek tecrübelerimi paylaşmak istedim 3 senedir farklı farklı merkezlerde işlem yaptırmanın dışında kendim de yurtiçi -yurtdışı kaynaklardan birçok araştırma yaptım.Öncelikle İğneli epilasyonda makine değil yöntem(termoliz, blend, flashvs.) önemlidir.Uzun uzun anlatırsak çok fazla detay var ama kabaca benim gözlemlediğim apilus cihazın bazı blend yöntemlerini doğru kullanan veya herhangi bir markanın termoliz modunu doğru kullanan uzmanların tek turda daha fazla azalma sağladığı.Termolizi çok az uzman kullanıyor çünkü termoliz sonrası oluşan kabuklar daha yara gibi daha dikkatli bakım isteyen kabuklar geçtikten sonra iyileşmenin daha uzun sürdüğü bir yöntem.O yüzden bazen uzmanlar iz bıraktı diye damgalanabiliyor.Ya da termolizi tanımayan başka uzmanlar aa iz bırakmış diyor.Yani sonucu daha güzel ama sıkıntılı bir yöntem.Çünkü ısıya dayalı.Ayrıca termolizde şu an her yerde satılan 15-20 liralık tek parçalı Çelik iğneler kullanılırsa yanıkla sonuçlanma ihtimali çok yüksek.Tam korumalı izole edilmiş iki parçalı iğneler kullanılmalı ki bu iğneler ancak yurtdışından geliyor ülkemizde satışı yok.Yani kolay bulunmuyor sayılı uzman erişebiliyor.Eğer bölge önceden lazerli veya değil en kötü tek turda minimum %50 azalma sağlanması lazım.Arada çok az istisnalar olabilir özellikle lazerle çoğalmış yüz bölgesi ve göbek altı çizgisinde.Ayrıca bölgeye göre de bu değişiklik gösterir mesele genital daha inatçıdır ama ense tek turda %80 e kadar azalma sağlar.Bir de bu azalmaya karar verirken şuna da dikkat edin alttan başka kıllar geliyor da olabilir özellikle önceden lazerli bölgelerde.Çünkü lazer kılları uyutuyor.Yani deri altınızda patlamaya hazır bir sürü bomba var.Uzmanın işlem yaptığı değil de deri altındakiler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor olabilir.Velhasıl ben bunları anlattım ama hangi uzmana kullandığınız yöntem ne? Cihazınız ne ? İğneniz ne ? gibi sorular sorarsanız büyük ihtimal tersleneceksiniz benden sizi uyarması :KK70: O yüzden yapmayın derim.Bir de son olarak videolu uygulamasını izlemediğiniz uzmanlara gitmeyin bence.Cildi doğru gerdiğini, çift el kullandığını,iğnenin girip çıkarken cildin dalgalanmadığını, kılın tereyağından çeker gibi geldiğini görün öyle gidin.Bunlardan herhangi biri bile tam tersi ise asla ama asla gitmeyin derim ben.
Peki bu 3 yılın sonunda sizin önerdiğiniz bir yer var mı

Estağfurullah ne demek. Aksine görüşleriniz için teşekkür ederim. Bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşırsak doğru uzmanları bulup doğru işlemler yapabiliriz Bıyık bölgemde sıkıntı var sadece. Bıyık bölgemde ince tüy diyebileceğim kıllarda var simsiyah 5-6 tanede kıl var. O siyah kıllarda dahi değişiklik yok. En azından bir incelme olsaydı. Semra hanım o kadar tatlı ki kendimde mi sorun acaba diyorum. Kimse yok mu Semra Hanımda yaptırıp sonuçları yazabilecek.
ben Semra hanıma gitmedim ama bıyık yaptırdığım için yazıyorum
ilk yaptırdığımda 90 dakika filan çalışılmıştı, belki daha fazladır (bu süre bıyık için aslında çok çok uzun bir süre, şişti, cilt de biraz tepki verdi doğal olarak, ama bu bekleniyordu yani yapan kişinin suçu değil)

baştan anlatayım: ben 1-2 kere 10-15er dakika yaptırmıştım ama böyle sürelerden bir şey anlamıyorsunuz...benim bıyık bölgem sert koyu değildi ama sık ve ince yapıdaydı...ben de gözümü kararttım, "uzun süre çalışın hepsini alın şişerse şişsin" demiştim ki bu seneler önceydi

sonra 60 dakika sonra 30 dakika filan oldu böylece de (tam hatırlamıyorum ama o 10-15 dakikalık olanları saymazsak) hepsinin alındığı 3 veya 4 seansta %90 bitti.

Size tavsiyem asla tatlı dile kanmayın, asla sonuç alamadığınız yere devam etmeyin... nedense bu işi yapan arkadaşların genel bir sorunu var. 30 liralık bir manikür ya da kaş aldırma için randevu alsanız sizi randevunun dakikasında işleme alırlar, sonuçtan memnun kalmasanız telafi etmeye çalışırlar vs... bu kadar pahalı bir işlemde çoğu yerde ne saate uyan var ne sonuç alınabiliyor.

Back