anadolu yakası doktor tavsiyeleri

begumkuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
6
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum,ilk hamileliğim ve tecrubesizim :))))
paylaşımlarınız beni çok rahatlatacak kadıköy de şifa hastanesi ve medipol koşuyolu arasında kararsızım ama benım ıcın hastaneden cok doktorun ıyılıgı önemlı ve doktorun bayan olması tercihim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

Şifayı bilmiyorum ama medipol bu alanda uzmanlasmıs diye duyuyorum.. Calıstıgım işyerinde herkes oraya gidiyor. Leyla hnm ve cevahir hnm a gidiyorlar. Ama ben evlendiğimden bu yana hep Medical Park Mehtap Hnma gittim cok yogun ama sefkati beni rahatlatıyor..Bu nedenle gebeliğimdede kendisini tercih ettim..

2007 yılında Kadıköy Şifa Egemen Hanım da dogum yaptım.Hasteneden cok cok cok memnun kaldım.Dokturumuda cok sevdım.dogumdan sonrakı doktorumun ılgısı ıse benı memnun etti.ama 2.bebek ıcın gıdemıcem cunku sıgortam yok ve ssk gecmıyor.Medipol için cok yogun oldugunu ve yeni dogan unitelrinin eksik oldugunu duymustum.Yeni dogan unitesini sormanızı tavsıye ederım.bebek ile ilgili bir hastanenın tum donanımının ıyı olması sart.yoksa acıl durumlarda baska hastanelere yonlendırıyorlar.Kadıköy Şifa ise tam bir bebek dostu hastane.ama tabi kotu yonlerı de var.formlarda okursunuz.ben hıc gormedım sadece doktorum sezeryana yonlendıren bırıydı o kadar.ssk gecmemesı ve doktorumun yogun olması eksi yonlerı.ama ben hep randevu bulabıldım onceden talep edıyordum.
Not: Ben oglumda amniyosentez de olan bir anneyim.yani kendımı hastaneye teslım etmıstım.

Merhaba bende medipol sema hanıma gidiyorum. İlk doğumumu da o yaptı kısmetse ikinciyide o yapacak. Ama doktoruna güvenmen çok önemli. ataşehir şifa hastanesinde de Erkek ama enver kurt var. bu işin ehli bi dr. kendisine çok güveniyorum. Pahalı bir hastane olduğundan tercih etmedim. Ama tavsiye ederim.

Merhaba şu anda 37 hafta 3 günlük hamileyim.Medipol hastanesinde sema hanıma 1 ay önce gitmeye başladım kesinlikle tavsiye etmiyorum isterseniz hastaneyi arayıp sorabilirsiniz 20 haziranda izine çıkacak diye kendisi sezeryanla doğum yaptıracaktı tabi bunu açık yüreklilikle söylemeyip bebeğinin gelişimi 1 haftadan beri durmuş sadece 10gram aldığını söyledi daha sonra kadıköy florence nightingale hastanesinde mehmet nuri beye gittim ve bebeğimin gelişimi ve kan akımlarının iyi olduğunu bir haftada 370 gram aldığını ve gelişimi duran ve 10 gram alan bebeği değil 5 gün 5 dakika bile bekletmemesi gerektiğini söyledi kendisi daha önceki gittiğim kontrolümün birinde ntsye bağlayıp sonucunu görmeden ameliyata gitti ben sonra bakarım dedi ve aramadı bile nasıl bir vicdandır bu?bir anneye bebeğin toplam 10 gram almış 5 gün sonra alıcam deyip ölçümlerini geriden hesaplaması?sadece izine çıkacak diye bana bunları yaşatması özetle ben bu işin arkasını bırakmayacağım kesinlikle sema hanıma güvenmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…