- 27 Şubat 2018
- 84
- 52
- 39
-
- Konu Sahibi noonenoone
Selam arkadaşlar. Hamileliğimin 10. haftasındayım. Rutin kontrollerim için Medicana'ya gidiyorum. Hamileliğim esnasında boğaz ağrısı ve grip geçirdim. Sağlık ocağında kan testi yapıldı kan değerim 5 katı fazla çıktı. Doktoruma mesaj gönderdim antibiyotik kullanmam gerekir mi diye cevap bile vermedi.
Rutin kontrollerde de sürekli bir çabukluk hemen diğer hastayı alalım gibi bir yaklaşımı var.
Kendime daha ilgili daha çok açıklama yapan sorularıma cevap verebilecek ve özellikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum. Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?
Selam arkadaşlar. Hamileliğimin 10. haftasındayım. Rutin kontrollerim için Medicana'ya gidiyorum. Hamileliğim esnasında boğaz ağrısı ve grip geçirdim. Sağlık ocağında kan testi yapıldı kan değerim 5 katı fazla çıktı. Doktoruma mesaj gönderdim antibiyotik kullanmam gerekir mi diye cevap bile vermedi.
Rutin kontrollerde de sürekli bir çabukluk hemen diğer hastayı alalım gibi bir yaklaşımı var.
Kendime daha ilgili daha çok açıklama yapan sorularıma cevap verebilecek ve özellikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum. Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?
Medicana'ya devam ediyorum ama doktorumu değiştirdim. İlk gittiğim doktor Aylin Akıncı'ydı. Hiç memnun kalmadım. Bir suratlar bir sıfatlar küçük dağları o yaratmış sanki hamile olan ben değil de oymuş. Şimdi Mine Tüzel'e gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden hem çok ilgili hem de güler yüzlü. Gittiğinde seni tanıyor ne olduğunu biliyor ve takip ediyor. Mesaj attığımda cevap veriyor. Umarım normal doğum taraftarı olur o zaman çok daha memnun kalacağımMedicana ya devam ediyor musunuz , orda hangi doktora gttniz
Siz hangi doktora gidiyordunuz acaba medicana'da?medicana yi asla tavsiye etmiyorum ben de camlicaya gidiyordum. doktorumun ilgisizligi ve umursamaz tavirlari surekli moral bozucu konusmalari bizim icin zaten yipratici olan bi sureci cok daha fazla yipratilarak gecirmemize neden oldu.
Aylin Akıncı kesinlikle moral bozmaktan baska hic bisey yapmiyor 2 gun boyunca esimle beni aglamaktan kahretti ve biseylerin ters gittigini cok acimasizca yuzumuze vurdu kalp atisini duyduk ama devam etmeyecek dedi ne bi onlem ne bi tavsiye verdi.. dusuk yaptim ama doktorun o konusmalari inan ki canimizi daha fazla yakti. dusuk yapma surecinde altunizade acibademe gittik oradaki doktor pozitifligiyle o sureci bile kolay atlatmamizi sagladi (ne kadar kolay olabilirse) cok sukur suan yine hamileyim medicanin onunden gecmem..
suanda cakmak erdemde gulcin hanima gidiyorum (kuzenimin tanidigi bildigi bi doktor oldugu icin) ama altunizade acibademe gececegim bu ay doktora henuz karar vermedim..
Gerçekten Aylin Hanım'a gidip memnun kalan var mı çok merak ediyorum! Ben de internetten bakıp ne kadar güler yüzlü demiştim. Oysa ki kadın resmen moral bozuyor. İlk gittiğimizde ne kadar heyecanlıydık karşımıza geçip evet bir gebelik gözüküyor ama bakalım devam eder mi falan demişti. Eşimle odadan çıktığımızda suratımız mosmor olmuştu.
Mine Hanım gerçekten öyle değil.
Bahar hanım nasıl memnun musunuz?
Medicana'ya devam ediyorum ama doktorumu değiştirdim. İlk gittiğim doktor Aylin Akıncı'ydı. Hiç memnun kalmadım. Bir suratlar bir sıfatlar küçük dağları o yaratmış sanki hamile olan ben değil de oymuş. Şimdi Mine Tüzel'e gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden hem çok ilgili hem de güler yüzlü. Gittiğinde seni tanıyor ne olduğunu biliyor ve takip ediyor. Mesaj attığımda cevap veriyor. Umarım normal doğum taraftarı olur o zaman çok daha memnun kalacağım