Doğuma Hazırlık Anadolu Yakası Doktor Önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

noonenoone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
84
52
39
Selam arkadaşlar. Hamileliğimin 10. haftasındayım. Rutin kontrollerim için Medicana'ya gidiyorum. Hamileliğim esnasında boğaz ağrısı ve grip geçirdim. Sağlık ocağında kan testi yapıldı kan değerim 5 katı fazla çıktı. Doktoruma mesaj gönderdim antibiyotik kullanmam gerekir mi diye cevap bile vermedi.
Rutin kontrollerde de sürekli bir çabukluk hemen diğer hastayı alalım gibi bir yaklaşımı var.
Kendime daha ilgili daha çok açıklama yapan sorularıma cevap verebilecek ve özellikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum. Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?

Selam arkadaşlar. Hamileliğimin 10. haftasındayım. Rutin kontrollerim için Medicana'ya gidiyorum. Hamileliğim esnasında boğaz ağrısı ve grip geçirdim. Sağlık ocağında kan testi yapıldı kan değerim 5 katı fazla çıktı. Doktoruma mesaj gönderdim antibiyotik kullanmam gerekir mi diye cevap bile vermedi.
Rutin kontrollerde de sürekli bir çabukluk hemen diğer hastayı alalım gibi bir yaklaşımı var.
Kendime daha ilgili daha çok açıklama yapan sorularıma cevap verebilecek ve özellikle normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum. Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?

Merhaba, hangı Medicana ya gıdıyorsunuz

Medicana ya devam ediyor musunuz , orda hangi doktora gttniz

medicana yi asla tavsiye etmiyorum ben de camlicaya gidiyordum. doktorumun ilgisizligi ve umursamaz tavirlari surekli moral bozucu konusmalari bizim icin zaten yipratici olan bi sureci cok daha fazla yipratilarak gecirmemize neden oldu.

Medicana ya devam ediyor musunuz , orda hangi doktora gttniz
Medicana'ya devam ediyorum ama doktorumu değiştirdim. İlk gittiğim doktor Aylin Akıncı'ydı. Hiç memnun kalmadım. Bir suratlar bir sıfatlar küçük dağları o yaratmış sanki hamile olan ben değil de oymuş. Şimdi Mine Tüzel'e gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden hem çok ilgili hem de güler yüzlü. Gittiğinde seni tanıyor ne olduğunu biliyor ve takip ediyor. Mesaj attığımda cevap veriyor. Umarım normal doğum taraftarı olur o zaman çok daha memnun kalacağım

medicana yi asla tavsiye etmiyorum ben de camlicaya gidiyordum. doktorumun ilgisizligi ve umursamaz tavirlari surekli moral bozucu konusmalari bizim icin zaten yipratici olan bi sureci cok daha fazla yipratilarak gecirmemize neden oldu.
Siz hangi doktora gidiyordunuz acaba medicana'da?

Ben Bahar hanıma gidiyorum , ilk başta instangramda Aylin hanım cok gülümser gelmişti ama demek pek ilgili dğeilmiş. Suan nereye devam edıyorsunuz

Gerçekten Aylin Hanım'a gidip memnun kalan var mı çok merak ediyorum! Ben de internetten bakıp ne kadar güler yüzlü demiştim. Oysa ki kadın resmen moral bozuyor. İlk gittiğimizde ne kadar heyecanlıydık karşımıza geçip evet bir gebelik gözüküyor ama bakalım devam eder mi falan demişti. Eşimle odadan çıktığımızda suratımız mosmor olmuştu.

Mine Hanım gerçekten öyle değil.

Bahar hanım nasıl memnun musunuz?

Aylin Akıncı kesinlikle moral bozmaktan baska hic bisey yapmiyor 2 gun boyunca esimle beni aglamaktan kahretti ve biseylerin ters gittigini cok acimasizca yuzumuze vurdu kalp atisini duyduk ama devam etmeyecek dedi ne bi onlem ne bi tavsiye verdi.. dusuk yaptim ama doktorun o konusmalari inan ki canimizi daha fazla yakti. dusuk yapma surecinde altunizade acibademe gittik oradaki doktor pozitifligiyle o sureci bile kolay atlatmamizi sagladi (ne kadar kolay olabilirse) cok sukur suan yine hamileyim medicanin onunden gecmem..
suanda cakmak erdemde gulcin hanima gidiyorum (kuzenimin tanidigi bildigi bi doktor oldugu icin) ama altunizade acibademe gececegim bu ay doktora henuz karar vermedim..

Aylin Akıncı kesinlikle moral bozmaktan baska hic bisey yapmiyor 2 gun boyunca esimle beni aglamaktan kahretti ve biseylerin ters gittigini cok acimasizca yuzumuze vurdu kalp atisini duyduk ama devam etmeyecek dedi ne bi onlem ne bi tavsiye verdi.. dusuk yaptim ama doktorun o konusmalari inan ki canimizi daha fazla yakti. dusuk yapma surecinde altunizade acibademe gittik oradaki doktor pozitifligiyle o sureci bile kolay atlatmamizi sagladi (ne kadar kolay olabilirse) cok sukur suan yine hamileyim medicanin onunden gecmem..
suanda cakmak erdemde gulcin hanima gidiyorum (kuzenimin tanidigi bildigi bi doktor oldugu icin) ama altunizade acibademe gececegim bu ay doktora henuz karar vermedim..

Canım şükürler olsun ki Allah tekrar nasip etmiş. İsteyen herkese nasip etsin. Aylin Hanım'dan ben de gerçekten çok mutsuz ayrıldım. Sanırım 4 defa gittim kendisine hiç bir pozitif tarafını göremedim. Hele ki senin gibi sıkıntılı durum yaşayan biri için ne kadar zordur. Doktor olmak yetmiyor maalesef bu durumlarda bilmediğimiz bir heyecan içindeyken biraz anlayış biraz desteğe ihtiyacımız oluyor.
Acıbadem hastanesinde Harika Hanım var. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer özel sağlık sigortam olsaydı ona giderdim ama ücretleri çok yüksek maalesef. Harika hanım gerçekten çok pozitif, anlayışlı ve gerçekten çok iyi bir doktor. İlk evlendiğimde kontrollerim için kendisine gitmiştim. Bir arkadaşım da kistlerini ona aldırmıştı. Memnun kalmıştı

Medistate hastanesinde Sadiye Eren e gidiyorum tavsiye ederim. 20 yil zeynep kamilde kadin dogum sefligi ve bas hekimlik yapmis biri cok tecrubeli. Ayrica cok guleryuzlu ve rahatlatici biri.

Gerçekten Aylin Hanım'a gidip memnun kalan var mı çok merak ediyorum! Ben de internetten bakıp ne kadar güler yüzlü demiştim. Oysa ki kadın resmen moral bozuyor. İlk gittiğimizde ne kadar heyecanlıydık karşımıza geçip evet bir gebelik gözüküyor ama bakalım devam eder mi falan demişti. Eşimle odadan çıktığımızda suratımız mosmor olmuştu.

Mine Hanım gerçekten öyle değil.

Bahar hanım nasıl memnun musunuz?
Medicana'ya devam ediyorum ama doktorumu değiştirdim. İlk gittiğim doktor Aylin Akıncı'ydı. Hiç memnun kalmadım. Bir suratlar bir sıfatlar küçük dağları o yaratmış sanki hamile olan ben değil de oymuş. Şimdi Mine Tüzel'e gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden hem çok ilgili hem de güler yüzlü. Gittiğinde seni tanıyor ne olduğunu biliyor ve takip ediyor. Mesaj attığımda cevap veriyor. Umarım normal doğum taraftarı olur o zaman çok daha memnun kalacağım

Aylin hanım ancak intangramda saglıklı doğan bebeklerle kapı önünde fotoğraf çekilmekten ibaret sanırım ..
Bahar hanıma gidiyorum bende 3 defa gittim yani çok çok iyi diyemem ben zaten hastanede çlıştıgım için kendımde burda muayane oluyorum özelde doğum yapmayı dusundugum için ona gidiyorum.Bahar hanım sezeryancı dıye duydum ama bakalm

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

X