- 5 Ekim 2020
- 13.267
- 35.351
- 36
-
- Konu Sahibi succulentaski
Ümraniye Kadın Doğuma gittiniz mi hiç?Açıkçası bende ümrnaıyedeyim ama buradaki doktorları çok sevmedim mecburiyetten yakın diye arada özel hastaneye gidiyorum Erdem hastanesine
Orada ki dr ları beğenmedim ben doğum bu o yüzden doğum sırasında en iyi doktor olmalı Avrupa yakasında tanıdık doktor var ona gideceğiz asılÜmraniye Kadın Doğuma gittiniz mi hiç?
Birgül Karakoç vs Yasemin Yakut arasında kaldım şu an
Ataşehir memorial zeki salar. Bide cihan bey var alle de. Biraz pahalıdır ama çok iyi bir doktordur
Merhaba esra rahime cabuk tavsiye ederim. Suan nerede bilmiyorum ama internetten aratabilirsiniz.yobazlığım tutuyor bu konuda ama erkek doktor konusunda nedense rahat edemiyorum ya. Zeki bey in ismini de duymuştum halbuki. Normal doğumu destekliyor mu?
Var mıdır bilen duyan
Kesinlikle. Ben onda doğum yapmadım hamilelik öncesi sorunlarım vardı. Adam beni ilaçsız tedavi etti ve hep doğru yönlendirmeler yaptı. Maddi açıdan yeterli olsam ikinciyi onda düşünürdüm. Halamın doktoru var o çok memnun en son acıbadem koşuyolundaydı sanırım harika hanım. Onuda araştır istersenyobazlığım tutuyor bu konuda ama erkek doktor konusunda nedense rahat edemiyorum ya. Zeki bey in ismini de duymuştum halbuki. Normal doğumu destekliyor mu?
Kesinlikle. Ben onda doğum yapmadım hamilelik öncesi sorunlarım vardı. Adam beni ilaçsız tedavi etti ve hep doğru yönlendirmeler yaptı. Maddi açıdan yeterli olsam ikinciyi onda düşünürdüm. Halamın doktoru var o çok memnun en son acıbadem koşuyolundaydı sanırım harika hanım. Onuda araştır istersen
Normalde devlet hastanesine gitmeyi çok istiyordum. Çok ilgiye tatlışlıklara gerek yok. Bana sevecen davranmasına gerek yok doktorun. Bilgili ve işini bilen bilen biri olması yeterli onun dışında ben ilgi beklemiyorum. Mevzu doğum oldu mu sanırım canayakınlık prim yapıyor sektörde çünkü :)Umraniyede kadin dogumu bilmiyorum.. Dogumum haydarpasa numunede oldu.. Normalde takibim umraniye erdemdeydi ama orayi hic tavsiye etmem devlet hastanesinin parali versiyonu gibi.. ama umraniye kadin dogumda gebe okuluna gitmiştim orada.. Ebeleri cok iyiydi.. Devlet hastaneleri malum cok maksimum bi ilgi olmuyor.. Burasi kotunun iyisi diyebilcegmz bi yer.. Beklentiyi düşük tutup ilgi alaka beklemeden sağlığa kavusmayi dusunuyorsan bence umraniye kadin doguma git derim.. Bu arada oglum umraniye cocuk hastanesinde kaldi ve ben memnun kaldim
Merhaba esra rahime cabuk tavsiye ederim. Suan nerede bilmiyorum ama internetten aratabilirsiniz.
Normalde devlet hastanesine gitmeyi çok istiyordum. Çok ilgiye tatlışlıklara gerek yok. Bana sevecen davranmasına gerek yok doktorun. Bilgili ve işini bilen bilen biri olması yeterli onun dışında ben ilgi beklemiyorum. Mevzu doğum oldu mu sanırım canayakınlık prim yapıyor sektörde çünkü :)
Neyse şu an eşim kesinlikle devlete gitmeme izin vermiyor. Korona sebebi ile.
Umraniyede kadin dogumu bilmiyorum.. Dogumum haydarpasa numunede oldu.. Normalde takibim umraniye erdemdeydi ama orayi hic tavsiye etmem devlet hastanesinin parali versiyonu gibi.. ama umraniye kadin dogumda gebe okuluna gitmiştim orada.. Ebeleri cok iyiydi.. Devlet hastaneleri malum cok maksimum bi ilgi olmuyor.. Burasi kotunun iyisi diyebilcegmz bi yer.. Beklentiyi düşük tutup ilgi alaka beklemeden sağlığa kavusmayi dusunuyorsan bence umraniye kadin doguma git derim.. Bu arada oglum umraniye cocuk hastanesinde kaldi ve ben memnun kaldim
Ben Çamlıca Erdem’de doğum yaptım ve çok çok memnun kaldım. Doktorum, ebeler, hemşireler, diğer çalışanlar hepsi çok ilgiliydi. Doktorum ordan ayrılmamış olsaydı ikinci çocuğum için de yine oraya giderdim ama şimdiki doktorlar hakkında bilgim yok. Siz hangi Erdem’e gittiniz?
Ümraniye erdem.. Gittiğim doktor normal dogumcuydu.. Bi de cok yoğundu.. Ilgilenmedi benimle.. Tatile gitti dönünce bakariz karaciger enzimlerine dedi.. 3 hafta snra benim degerler uçmuş.. Devlet hastanesine gidince sizi böyle birakamayiz dediler direkt.. Ümraniye erdem yatis vermedi mesela.. Ilgilenmedi açıkçası.. Doktorda sağolsun umrunda bile olmadi nasılsa bi sürü hastasi var