• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anadolu yakası bostancı maltepe kadıkoy kartal pendik....yokmu birileriii....

Merhabalar,tamam bir tarih belirleyelim. Örneğin 24 Aralık Cumartesi** saat 14.00 ---yer için teklif getirelim...(Cafe ,pastane ,AVM gibi bir yer olabilir herhalde)

Kadıköy - Bostancı - Maltepe - Kartal - Pendik veya arası bir semt uyarmı arkadaşlar ?

Oylamaya sunalım uygun olanlar tamam diyebilirler...

Not:Sanıyorum çalışan arkadaşlar hafta sonu isterler haklı olarak,bana hafta içi de uyabilir,bilgilerinize...Hoşça kalın...

Arkadaşlar 24 Aralık Cumartesi...Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünde saat 14.00 de buluşuyoruz.Şu anda 5 arkadaş bana uygundur yazısı gönderdi...Uygun olanlar yazmaya devam etsinler lütfen...sevgiler...hoşçakalın...

Not:Birbirimizi nasıl tanıyacağımız konusunda öneri getirebilirsiniz...teşekkürler...

Merhabalar,tamam bir tarih belirleyelim. Örneğin 24 Aralık Cumartesi** saat 14.00 ---yer için teklif getirelim...(Cafe ,pastane ,AVM gibi bir yer olabilir herhalde)

Kadıköy - Bostancı - Maltepe - Kartal - Pendik veya arası bir semt uyarmı arkadaşlar ?

Oylamaya sunalım uygun olanlar tamam diyebilirler...

Not:Sanıyorum çalışan arkadaşlar hafta sonu isterler haklı olarak,bana hafta içi de uyabilir,bilgilerinize...Hoşça kalın...

Arkadaşlar 24 Aralık Cumartesi...Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünde saat 14.00 de buluşuyoruz.Şu anda 6 arkadaş bana uygundur yazısı gönderdi...Uygun olanlar yazmaya devam etsinler lütfen...sevgiler...hoşçakalın...

Not:Birbirimizi nasıl tanıyacağımız konusunda öneri getirebilirsiniz...teşekkürler...

benim belli değil. Nişanlımın yemin töreni olabilir ama olmazsa gelirim. Benim önerim ise bir kişinin elinde Kadınlar kulübü yazan bir kağıdı elinde tutması gibi geliyor .daha önce bir kafede buluşulmuştu kızlar masaya koymuşlardı. öyle tanışmışlardı.

Merhaba
diyorum ki ..Bostancı herkes için orta nokta olsun ve önerim : Bahcee cafe
bostancı sahildeki günaydın et in ordan mınıbus caddesine cıkan yola donuyorsunuz tren koprusunun altından gecınce 30 mt ılerıde solda bahcee cafe ..., Minibüs yolundan gelirken ise bostancı Migros marketin hemen sahile doğru birkaç adım ilerisi
fikrinize sunuyorum
$bahce4.webp$bahce2.webp
$bahce3.webp$bahcee.webp

Bu cumartesi öğleden sonra müsait olalım ; ) :12::7:

Son düzenleme:
Merhaba diyorum ki ..Bostancı herkes için orta nokta olun ve önerim : Bahcee cafe olsun.
bostancı sahildeki günaydın et in ordan mınıbus caddesine cıkan yola donuyorsunuz tren koprusunun altından gecınce 30 mt ılerıde solda bahcee cafe ..., Minibüs yolundan gelirken ise bostancı Migros marketin hemen sahile doğru birkaç adım ilerisi
fikrinize sunuyorumEki Görüntüle 306842 Eki Görüntüle 306843 Eki Görüntüle 306844 Eki Görüntüle 306845 Eki Görüntüle 306843

Bu cumartesi öğleden sonra müsait olalım ; ) :12::7:

24 Aralık diye karar alınmıştı...Yukarıdaki yazımı okursanız lütfen...Teşekkürler...

bende pendık uydukentte oturuyorum buluşursanız haberım olsun.Daha önce avrupa yakası buluşmalarına katılıyordum bu yakaya yenı tasındım.Burada cevremde yok bakalım bana yakın arkadaşlar varmı . belki aynı bınadayızdır:1:

Back
X