- Konu Sahibi Hazal zamani
ctesi muhtemelen banada uyarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,tamam bir tarih belirleyelim. Örneğin 24 Aralık Cumartesi** saat 14.00 ---yer için teklif getirelim...(Cafe ,pastane ,AVM gibi bir yer olabilir herhalde)
Kadıköy - Bostancı - Maltepe - Kartal - Pendik veya arası bir semt uyarmı arkadaşlar ?
Oylamaya sunalım uygun olanlar tamam diyebilirler...
Not:Sanıyorum çalışan arkadaşlar hafta sonu isterler haklı olarak,bana hafta içi de uyabilir,bilgilerinize...Hoşça kalın...
Merhabalar,tamam bir tarih belirleyelim. Örneğin 24 Aralık Cumartesi** saat 14.00 ---yer için teklif getirelim...(Cafe ,pastane ,AVM gibi bir yer olabilir herhalde)
Kadıköy - Bostancı - Maltepe - Kartal - Pendik veya arası bir semt uyarmı arkadaşlar ?
Oylamaya sunalım uygun olanlar tamam diyebilirler...
Not:Sanıyorum çalışan arkadaşlar hafta sonu isterler haklı olarak,bana hafta içi de uyabilir,bilgilerinize...Hoşça kalın...
Merhaba diyorum ki ..Bostancı herkes için orta nokta olun ve önerim : Bahcee cafe olsun.
bostancı sahildeki günaydın et in ordan mınıbus caddesine cıkan yola donuyorsunuz tren koprusunun altından gecınce 30 mt ılerıde solda bahcee cafe ..., Minibüs yolundan gelirken ise bostancı Migros marketin hemen sahile doğru birkaç adım ilerisi
fikrinize sunuyorumEki Görüntüle 306842 Eki Görüntüle 306843 Eki Görüntüle 306844 Eki Görüntüle 306845 Eki Görüntüle 306843
Bu cumartesi öğleden sonra müsait olalım ; )![]()
görmemişim.tamam 24 olsun ; ) farketmez![]()