- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Daha kitapların içeriğine bakmadım ama işletme hukuk pazarlama falan isim olarak bile sıkıcı geliyor bana. Zaten sözel derslerle aram yok hiç o yuzden ben de sıkılacağımı dusunuyorum. Bir an önce 2.sınıfa gecip programlamaya algoritmaya baslamak istiyorum.
Yanlış bölüm seçtiğini düşünme bu daha ilk yıl. 2-3 dönem biraz sıkıcaz dişimizi.
ybs tutulmaya başladı benceYbsliler nerdesinizzzz
ybs tutulmaya başladı bence
aöf sayasında gördüm tercih edenler var az değil facede 2.üniversite kapsamında da aldı bu sene,birde açılması çok isteniyordu aöf bilişim bölümünün,seneye birde lisans tamamlama getirilirse dahada çok tutulur bir sürü 2 yıllık bilişim bölümü mezunları var hepsi örgüne gidemiyor sonuçta.Nasıl ne zaman? Neler duydun canım bize de anlat :))
aöf sayasında gördüm tercih edenler var az değil facede 2.üniversite kapsamında da aldı bu sene,birde açılması çok isteniyordu aöf bilişim bölümünün,seneye birde lisans tamamlama getirilirse dahada çok tutulur bir sürü 2 yıllık bilişim bölümü mezunları var hepsi örgüne gidemiyor sonuçta.
vardır niye olmasın çalışma alanı geniş.ama yeni yeni tutulan bir bölüm yurt dışında daha çok tutuluyor.Memurlukta pek bir etkisi yok herhalde değil mi canım tam o iş için Bi memurluk yokmuş sanırım
Tiramisuuuuu nerelerdesin kızz? Ne yaptın calısıyor musun?
Güz sınavı notlarını da hatırlamıyorum senin nasıldı?
Merhaba konu sahibi daha şimdi bu bölüm ile ilgili konu açtım.Matematik kısmı zorladı mı sizi ?? Mezun olabildiniz mi ??Huuu huuu? Kimler var kimler yok? Bu sene mezun oluyor muyuz? :)