- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gözün aydın canım :) çocuklar nasıl oldu ?Kızlar ben çok şükür dönemi bitirdim..
Şimdi iyiler şükür ama pazartesi yola çıkıcaz diye şimdiden stres oluyorum..Gözün aydın canım :) çocuklar nasıl oldu ?
Ben 335 ile girdim. 330 falan alman lazım..Merhaba arkadaşlar ygs den kaç almak gerekir AÖF çocuk gelişimi için
Benim eşim 230 la geçen sene aöf tebi bölüme giremedi. Başka bi bölüm yazdı ek tercihlerden..nete gir geçen seneki taban puanlara bak..150 ve üzeri yazıyor o kadar yüksek mi yA
150 tercih verebilme puanı yerleştirme puanı değil tercih verirsiniz ama yerleşme durumu olur mu bilinmez geçen yıl puanlar yükseldi ve tabi kontenjan sınırı var.150 ve üzeri yazıyor o kadar yüksek mi yA
Selam canım çocuk gelişimine yerlestiginde ygs başarı sıralamanı öğrenebilirmiyim bende bu sene tercih edicem çocuk gelişimini puanım 313 sıralamam 344 bin yerlesebilirmiyimBen 335 ile girdim. 330 falan alman lazım..
Evet okul puanıyla birlikte 313 sosyal hizmetler de yazicam313 okul puanın ile birlikte mi? Taban puan 306 diye biliyorum. Benim sıralamam 400 bin gibi bişeydi.. yerleşirain inş.. ama tek tercih bırakma..
4 yıllık sosyal hizmetler düşünüyorsanız onun için lys şartı geldi 4 yıllık bölümler için ve puan türü geldi tm1 gibi geçen yılki taban puanı 394 küsür.Evet okul puanıyla birlikte 313 sosyal hizmetler de yazicam
2 yıllık yazicam ygs 3 ve 4 300 puanın üstünden ilk tercihim çocuk gelişimi ikinci sosyal hizmetler olacak artık hangisi tutarsa okurum ikisinide istiyorum4 yıllık sosyal hizmetler düşünüyorsanız onun için lys şartı geldi 4 yıllık bölümler için ve puan türü geldi tm1 gibi geçen yılki taban puanı 394 küsür.
2 yıllığıda anadolu üniversitesinde 275 küsürdü ama bunlarada puan türü gelmiş.bölümlere misal ilahiyat ygs 4 gibi.
sanırım sosyal hizmetler 2 yıllık ygs5 alınmış ygs5 kaç.2 yıllık yazicam ygs 3 ve 4 300 puanın üstünden ilk tercihim çocuk gelişimi ikinci sosyal hizmetler olacak artık hangisi tutarsa okurum ikisinide istiyorum