Anadolu Üniversitesi AÖF - Çocuk Gelişimi Bölümü Okuyanların Paylaşım Alanı

IMG_0886.PNG

150 ve üzeri yazıyor o kadar yüksek mi yA
150 tercih verebilme puanı yerleştirme puanı değil tercih verirsiniz ama yerleşme durumu olur mu bilinmez geçen yıl puanlar yükseldi ve tabi kontenjan sınırı var.

Anadolu üniversitesi çocuk gelişimi :306 küsür taban puanı
Erzurum Atatürk aöf çocuk gelişimi:282 küsür taban puanı

313 okul puanın ile birlikte mi? Taban puan 306 diye biliyorum. Benim sıralamam 400 bin gibi bişeydi.. yerleşirain inş.. ama tek tercih bırakma..

Evet okul puanıyla birlikte 313 sosyal hizmetler de yazicam
4 yıllık sosyal hizmetler düşünüyorsanız onun için lys şartı geldi 4 yıllık bölümler için ve puan türü geldi tm1 gibi geçen yılki taban puanı 394 küsür.

2 yıllığıda anadolu üniversitesinde 275 küsürdü ama bunlarada puan türü gelmiş.bölümlere misal ilahiyat ygs 4 gibi.

4 yıllık sosyal hizmetler düşünüyorsanız onun için lys şartı geldi 4 yıllık bölümler için ve puan türü geldi tm1 gibi geçen yılki taban puanı 394 küsür.

2 yıllığıda anadolu üniversitesinde 275 küsürdü ama bunlarada puan türü gelmiş.bölümlere misal ilahiyat ygs 4 gibi.
2 yıllık yazicam ygs 3 ve 4 300 puanın üstünden ilk tercihim çocuk gelişimi ikinci sosyal hizmetler olacak artık hangisi tutarsa okurum ikisinide istiyorum

2 yıllık yazicam ygs 3 ve 4 300 puanın üstünden ilk tercihim çocuk gelişimi ikinci sosyal hizmetler olacak artık hangisi tutarsa okurum ikisinide istiyorum
sanırım sosyal hizmetler 2 yıllık ygs5 alınmış ygs5 kaç.

X