- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hayirli olsun canim basarilar dilerimilk mesaj benden olsun haydi Bismillah başlıyoruz hayırlara bereketlere vesile olur inşallah.... benim bu sene başlayacaklar burada buluşalım.... şimdiden başarılar diliyorum....
Üniversite mezunu olduğunuz için Erzurum Atatürk üniversitesine 2 yıllık bölüme yazılırsınız sınavsız olarak aöf.arkadaşlar merhaba
aöfnin bil.muhasebe mezunuyum
bende aöf nin 2 yıllık önlisans çocuk gelişimi istiyorum fakat uygulamalı ders diye birşey okudum aöf sitesinde
bu uygulamalı ders bir kreşde falan mı oluyor nasıl yapılıyor bilginiz varmı
Bir internet kafe ya da okul ya da dershaneden yapabilirsin, çıktıları aldıktan sonra kağıtların birinde ne kadar ücret yatıracağın yazar gidip vakıfbank atmden onu yatıracaksın, sonra oradan aldığın belgeyide alıp büroya gideceksin ayrıca kağıtlardan birinde götürmen gereken belgeler var orada extra birşey götürmen gerekip, gerekmediği yazarBende kayıt yaptırdım bugün ama telden. . Nasıl çıktı alıcam? Bide şifre almak için uğraştım ama şifreyi alamadım.
Kayda giderken neler götürmeliyiz?
Merhabalar çareyi buraya yazmakta buldum ben muhasabe finasman dış ticaret mezunuyum liseden üniversite hiç okumadım ygsadan iki yıllık açık öpretimden okumak istiyorum falat kaç puan almam gerek girme sansım varmı bazı yerde kız meslek liseleri girebilir yazıyordu bana yardım cı olacak birisi varmı şimdiden çok teşekkür ederimHayirli olsun canim basarilar dilerim
Bende kayitlari bekliyorum
evet okursunuz.Mrb ben düz lise mezunuyum açıköğretim den çocuk gelişimi okuyabilirmiyim
teşekkür ederimevet okursunuz.
Ya banada bi cevap yazaanız Merhabalar çareyi buraya yazmakta buldum ben muhasabe finasman dış ticaret mezunuyum liseden üniversite hiç okumadım ygsadan iki yıllık açık öpretimden okumak istiyorum falat kaç puan almam gerek girme sansım varmı bazı yerde kız meslek liseleri girebilir yazıyordu bana yardım cı olacak birisi varmı şimdiden çok teşekkür ederimteşekkür ederim
teşekkür ederim
Ya banada bi cevap yazaanız Merhabalar çareyi buraya yazmakta buldum ben muhasabe finasman dış ticaret mezunuyum liseden üniversite hiç okumadım ygsadan iki yıllık açık öpretimden okumak istiyorum falat kaç puan almam gerek girme sansım varmı bazı yerde kız meslek liseleri girebilir yazıyordu bana yardım cı olacak birisi varmı şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim internettede 250 civarı yazıyodu acaba sadece sözel yaparak kazanabilirmiyim açık ünni ersiteMeslek liselerin sınavsız hakkı var kendi bölümlerine sadece ygs taban puanları.
Anadolu üniversitesi taban puanı 306 küsür.
Erzurum Atatürk üniversitesi taban puanı 282 küsür.
İki yıllık istiyorum bide :)Meslek liselerin sınavsız hakkı var kendi bölümlerine sadece ygs taban puanları.
Ya bnde bilgi istiyorum kaç ğuan tutturmamız laxımayır hayır ben bu uygulama dersini soruyorum tam olarak nedir krese yada bir çocuk esirgeme gibi bir kurumuna mi gidiliyor
bilgisi olan yokmu
Meslek liselerin sınavsız hakkı var kendi bölümlerine sadece ygs taban puanları.
Ya bnde bilgi istiyorum kaç ğuan tutturmamız laxım