sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, liselerin Anadolu, süper, fen vs diye ayrılması kötüydü ama şimdi geçen sene sınava girip Anadolu lisesine girmiş bir çocuk boşuna mı ter döktü?
2010'da genel liseleri kadameli olarak Anadolu lisesine dönüştürmemişler miydi? Şimdi hoooop değiş tonton eskiye döndük olacak, yavvv şu eğitime adam gibi köklü değişiklikler yapsınlar ve artık sistemle oynamasınlar yeter, gençleri deneme tahtasına çevirdiler, sonra ben veli olarak nedir bu çarpıklık dediğimde kabahat oluyor, doğru dürüst bilgiye dayalı gelişmiş ülkeler düzeyinde eğitim sistemi çok mu zor?
Çocuklar şamaroğlanına döndü valla yeter...
Eğitim konusunda bır karar versek....
Bız öğretmenlerın velılerın öğrencılerınde aklı karıştı.....
Anadolu lıselerının duz lıseden cokta farkı yoktu....
Meslek lisesierı konusunda bırşeler yapılmalı...Sosyal bılgıler lısesı .spor lısesı guzel sanatlar lısesı saglık meslek lısesı yaygınlaştırılmalı....
Öğrencılerımıze daha cok alernatif sunmalı...
Çok iyi Anadolu liselerimizde var kibela,
Ben Ankara nın en iyi Anadolu liselerinden birinde okudum.
Yatılı kısmıda vardı.
Sınıfımda Mardin in köyünden de , Fethiye den gelen öğrenciler vardı,şuan biri doktor, diğeri ODTÜ mezunu bir mühendis.
Bu kadar başarılı çocuklar bulundukları yerde ortaokul ve lise okusalar bu başarıyı elde edebilirler miydi?
Meslek liseleri bencede yaygınlaştırılmalı ve eğitim düzeltilmeli.
Eskıden dogru ama son ıkı uc yıldır o kadar cok Anadolu lısesı açıldı kı..
Benım çalıştığım okullarda pek fark goremedim...
Herkes eğitimden şikayetcı ama senınde dedıgın gıbı eğitim başlıklarında konu ılerlemıyor...
Keske bu konuyu tartışsak....Ben velılerın görüşlerini merak edıyorum...
Bende 97 duz lıseden mezun oldum sınıf arkadaşlarımın yarısından cogu ılk yıllarda yerleştıler hemde cok ıyı yerlere...
Sınıfımızda 55 kişiydi...
Arkadaslar bu soruyi yegenim.icin soruyorum bu sene sbs ye girdi onlarin durumu ne olucak cok yakininda anadolu lisesi var orayami kayit olucak yoksa sbs ye goremo degerlrndirilicek cvp larsaniz cok sevinirim 12 temmuzu heyecanla bekliyoruz
SBS de kazandığı okula gidicek bu seneki öğrenciler.
Tercihlerinden biri olmazsa en yakın okula kayıt yaptıracak .
Tesekkur ederim cnm su an anadolu lise vae yakininda eger puano tutmazsa oraya yerlesicek demekki gercekten ilginc geldi bana yasa
Ben ortaokulda bır yıl çalıştım tekrar lıseye gectım...
Sırf kalma ollmadı ıcın..Öğrencı sıze her turlu hakaretı yapıyor..Sadece oda cok zor okul değiştiriyor
Öğrencilerde kalma korkusu olmayınca çalışkanlarda bır muddet sonra nasılsa çalışmadan geçiyoruz dıyor...
Bizim öğrencılerımız yurt dışındakılere benzemıyorlar..
Ben sureklı odev verırım..Ödeve karşı olanlar var..Lise öğrecnısı olmasına ragmen kontrolde ederım Aferınde yazarım...arada tabı.
Vermedıgım zaman bır öğrencıde konuyu okuyup gelmez...
Bizim öğrencılerımı diştan motorlu sureklı ıteceksın...Ne demek ıstedıgımı eğitimciler anlar...
Keske gelecekle ılgılı planları olsa..Hayellerı olsa..Hayel bıle kurmuyorlar
Malesef ister ilköğretim öğrencisi olsun ister lise öğrencisi ödev olmazsa kitap açıp konu okuyanı görmedim, günlük konu tekrarı bile külfet geliyor çocuklara
En buyuk sorunumuz o..
Öğrencılerım bana yıne mı odev dedıgınde bır ıkı hafta vermıyorum..
Ders anlatmaya başlayınca konuyu okuyan var mı dıyınce kımsede ses yok..
Bu sefer en az ıkı uc kez anlatıyorum..Konu hakkında yorum yapamıyoruz..Soru çözemiyoruz..Günlük meselelerle ilgili konuşamıyoruz..
Benım oglum anaokulunda bu yıl ılk kez velı oldum..
Veli olmakta zor....Veli olduktan sonra olaylara bakışımda değişti...
Parkon maalesef öğretmenler yıllardır kendı aralarında hıc birlik olamadılar...
Bakanlarımızda eğitim kokenlı olmadı çoğu zaman..
Eğitim konusunda hükümetin çok yanlışları var..Keske bunları konuşabilsek.
Bunlar için birşeyler yapabilsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?