Merhaba arkadaşlar bugün İş bankasına uğradım fatura ödemek için sonra anadolu hayat emeklilikten bahsettiler.
bana minimum 66 tl aylık ödeyerek 10 yıl sonunda şimdinin parası ile aylık 350 lira gibi bir para ödenecekmiş bana ya da istersem toplu para vereceklermiş.
Sizlerden yaptıranınız var mı varsa bana ne kadar güvenilir olduğunu ve ne kadar yatırdığınızı ve ne kadar toplu para alacağınızı yazarsanız sevinirim. Ben de küçük yatırımlar aparak böyle b,r birikim yapmayı düşünüyorum.
ya bende yaptırcaktım, ama benim kafamı çok karıştırdılar, çünkü faizli bir para.aslında para değerlenmesidir bu ama işte etrafımdakilere anlatamamıştım.
emelosman eğer fırsatın varsa burda bilgilendirme yaparsan daha iyi olur.
ya bende yaptırcaktım, ama benim kafamı çok karıştırdılar, çünkü faizli bir para.aslında para değerlenmesidir bu ama işte etrafımdakilere anlatamamıştım.
emelosman eğer fırsatın varsa burda bilgilendirme yaparsan daha iyi olur.
katılıyorum sana cnm bende sigortacıyım ama biz elementer branstayım bilgisi olan biri bireysel emekliligi anlatırsa cok sevinirim bende bu kesintiler geri ödemeler kac yıl devam ediyor ömür boyumu nası oluyor emelosman bunları anlatabilirsen cok seviniriz a.s.
Ben hiç yaptırmadım ama **** çok tanınmış bankanın bireysel emekliliğini yaptıran bir arkadaşım vardı otomatik ödeme talimatı verdiği için kredi kartında her ay 150 ytl para çekiliyordu 4 ay sonra ihtiyaçtan dolayı iptal ettirmek istedi ama sadece aldığı para 60 ytl
nasıl oldu bende anlamadım ama geri ödemede çok büyük kayıp yaşadı ve çok ahlandı fisfisfis
Sigorta şirketleri ve sistemleri hakkında bilgi alışverişi yapabilirsiniz ama iletişim bilgileri vermek,müşteri edinmek yasaktır.
Lütfen Sigorta sektöründe çalışan üyelerimiz bunu göz önünde bulundurarak cevaplasınlar.
Bende yaptırdım yas sınırı yok uc yıldan once bozdurursan katkı payını ve dosya masrafı gıbı bişey var onu kesıyolar e halıyle bişey kalmıyor uc yılın sonunda sadece kendi yatırdıgınla beraber katkı payının yuzde onu yada onbesını alabılıyorsun bes yıl doldugunda hepsını cekebiliyorsun ve bws yıl doldugunda kaykı payı kırka elliye yukaelıyor oyle yani