- 22 Mart 2023
- 176
- 64
- 25
- Konu Sahibi mamamialuse
Merhaba Ana testim yani antinükler teslim pozitif ve kan pıhtılaşmasına egilimm var bu durumu yaşayanlar nasıl bir yol izledi yardımcı olur musunuz bilgisi olan yazarsa sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde ana pozitif cıktı ama herhangi bir hastalık cıkmadı fakat bu hastalıklar öbür boyu sürüyor kalıcı tedavisi yok ama ilaçlarla daha iyi bir hala geliyor.Merhaba Ana testim yani antinükler teslim pozitif ve kan pıhtılaşmasına egilimm var bu durumu yaşayanlar nasıl bir yol izledi yardımcı olur musunuz bilgisi olan yazarsa sevinirim
Gebelik icin bilginiz var mı benimde hastalık belirtim yok ama bilmiyorumbenimde ana pozitif cıktı ama herhangi bir hastalık cıkmadı fakat bu hastalıklar öbür boyu sürüyor kalıcı tedavisi yok ama ilaçlarla daha iyi bir hala geliyor.
ocak ayındaydı sanırım benim ana testi pozitif cıkmıştı ama hastalık yoktu dediğim gibi aralık ayında da ben doğum konrol hapını bırakmıştım daha 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendimGebelik icin bilginiz var mı benimde hastalık belirtim yok ama bilmiyorum
kan pıhtılaşması eğiliminiz varsa gebe kaldığınızda kan sulandırıcı ilaçlar kullanmanız gerekecek yüksek ihtimalleGebelik icin bilginiz var mı benimde hastalık belirtim yok ama bilmiyorum
Gebelige engel degilmis suan ama devamı için sorun yaratirmi bende gebe olduğunu öğrendim ama kimyasal olucak diye yine tedirginim kan sulandiriciya basladimocak ayındaydı sanırım benim ana testi pozitif cıkmıştı ama hastalık yoktu dediğim gibi aralık ayında da ben doğum konrol hapını bırakmıştım daha 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim
benim randevum cuma günü dün kan verdim betahcg 195 doktor cuma günü kesen gözükür cuma gel dedi içini ferah tut sıkıntıya girme bebeğide yorarsın Allah buyuk senin kan değerin kaçtı ilk defa mı gideceksin doktoraGebelige engel degilmis suan ama devamı için sorun yaratirmi bende gebe olduğunu öğrendim ama kimyasal olucak diye yine tedirginim kan sulandiriciya basladim
17 cıktı ama regle 4 gün kala bilmiyorum 3 defa kimyyasal yasadimdabenim randevum cuma günü dün kan verdim betahcg 195 doktor cuma günü kesen gözükür cuma gel dedi içini ferah tut sıkıntıya girme bebeğide yorarsın Allah buyuk senin kan değerin kaçtı ilk defa mı gideceksin doktora
çok çok gecmiş olsun adetime 5 gün varken kan verdim ben 23.10 cıktı 4 gün sonra 195 oldu yüksek ihtimalle yarın senin değerin 2'ye katlamış mı katlamamış mı ona bakacaklar değer 2 günde bir 2'ye katlarsa bu sağlıklı gebelik demek oluyor17 cıktı ama regle 4 gün kala bilmiyorum 3 defa kimyyasal yasadimda
kimyasalın belirtileri neler acaba17 cıktı ama regle 4 gün kala bilmiyorum 3 defa kimyyasal yasadimda
Inslalah yarın kan veircem yine umarim artar sagliklaçok çok gecmiş olsun adetime 5 gün varken kan verdim ben 23.10 cıktı 4 gün sonra 195 oldu yüksek ihtimalle yarın senin değerin 2'ye katlamış mı katlamamış mı ona bakacaklar değer 2 günde bir 2'ye katlarsa bu sağlıklı gebelik demek oluyor
Erken gebelik belirtisi var ama regl gununde kanama oluyor hatta test yapmazsan haberin olmaz beta hcg artmiyorkimyasalın belirtileri neler acaba
bende 23.10 değerini öğrendiğimde internetten araştırırken gördü bu kimyasal gebeliği cok korktum kimyasal bende olur muyum diye normalde benim bugün adet günüm kanamam hiç olmadı ama Allahtan Allahım ikimizide esirgesinErken gebelik belirtisi var ama regl gununde kanama oluyor hatta test yapmazsan haberin olmaz beta hcg artmiyor
Aminn ❤❤ ilk gebeliginmubende 23.10 değerini öğrendiğimde internetten araştırırken gördü bu kimyasal gebeliği cok korktum kimyasal bende olur muyum diye normalde benim bugün adet günüm kanamam hiç olmadı ama Allahtan Allahım ikimizide esirgesin
evet 21 yasındayım daha ilk gebeliğim öğrendiğimden beri bende telaş içerisindeydim ya düşerse ya kimyasalsa artık o kadar düşünmemeye calısıyorum haftaya gideceğim zaten doktora her sey Allah'tan gelir rabbim bu güzel mübarek ayda olmayanlarada nasip etsin yavrularımızı korusun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızAminn ❤❤ ilk gebeliginmu
Amin ❤ benimde ilk bende 24 yaşındayımevet 21 yasındayım daha ilk gebeliğim öğrendiğimden beri bende telaş içerisindeydim ya düşerse ya kimyasalsa artık o kadar düşünmemeye calısıyorum haftaya gideceğim zaten doktora her sey Allah'tan gelir rabbim bu güzel mübarek ayda olmayanlarada nasip etsin yavrularımızı korusun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
yaa yaşlarımız uyusuyor nerede yasıyorsunAmin ❤ benimde ilk bende 24 yaşındayım
Istanbuldayimyaa yaşlarımız uyusuyor nerede yasıyorsun
uzakmıs baya ben kusadasıIstanbuldayim