daha yeni hamile olmama rağmen halsizlik mide bulantım var.rahmetli ANNEMİ düşünüyorumda 15 doğumu nasıl yapmış...ah annem şimdi anlıyorum senin kıymetini RABBİM tüm anneleri cennetine koysun....şimdi bende yalnızım ailemden uzak cok zor......
daha yeni hamile olmama rağmen halsizlik mide bulantım var.rahmetli ANNEMİ düşünüyorumda 15 doğumu nasıl yapmış...ah annem şimdi anlıyorum senin kıymetini RABBİM tüm anneleri cennetine koysun....şimdi bende yalnızım ailemden uzak cok zor......
doru canim benim annelik zor ama bi kadarda güzeldir herhalde...yinede hamileliginin kiymetini bil...ben ve benim gibi bu durumu elde etmek icin neler neler yapan arkadaslarim var....hayirlisiyla anne olalimda bulantiyada agriyada razi oluruzallah rahmet etsin mekani cennet olsun ANNENIN...bak annen bile masallah ne kadar cok dogum yapmis...bide bilmiyorum ama biz yeni nesil biraz nazliyiz..bizim ninelerimiz ve annelerimiz zor sartlar altinda bi o kadar dogurup cocuk büyütmüsler.....
evet haklısın biz nazlıyız galiba...herzaman dualarıma katıyorum anne olmak isteyenleri... anne olmak isteyenleri 19 defa sekine duasını okumalarını tavsiye ediyorum
evet haklısın biz nazlıyız galiba...herzaman dualarıma katıyorum anne olmak isteyenleri... anne olmak isteyenleri 19 defa sekine duasını okumalarını tavsiye ediyorum
sana katılıyorum bende 24 ağustosta doğum yaptım anne olmak hakikaten çok zor hatta en zor şeymiş bence annemin değerini herzaman biliyordum ama ham,le kalınca daha çok anladım içim çok acıdı çok ağladım onu üzdüğüm zamanlar için, sakın sen böle duygusala bağlama kötü şeyler düşünme aynen bebeğine yansıyo inana bana stresli olursan gazlı bir bebeğin olur bu da onu uyutmuyo tabi senide sonra kafayı yiyosun zaten lohusalık çok zor güzel şeyler düşün canım bebeğini kucağına aldığında tüm sıkıntılar bitecek tabi emzirme olayı süper güüzel bişi ama yara olması çok zor bide ben tam 4 kez mastit oldum iltihap yani biliyomusn bilmiyorum mutlaka doğumdan önce pilli süt sağma pompası al ilk başlarda 3 yada 4 gün süt gelmiyor ya pompa ile sağar kaşıkla verirsin tabi 2 satte bir yine emzireceksin refleksi gelişsin emzirdikten sonra sağdığı sütü kaşıkla verirsin hemen gelmiyo ya süt acı çekiyosun ben öle oldum sonraki zmaanlarda da kalan sütü sağmadım yada bebeğim yara yaptı mikrop kaptı öle mastit oldum çok zorlandım dikkat et emi bunları bilmiyosan araştır canım hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah, bu arada doğduğunda bebeğin ağlarken dizlerini karnına çekerek ağlıyor ve kızarıyorsa gazı var demek BİOGAİA gaz ilacı çok iyi bu düzenli kullanırısn aklında bulunsun doğal bu özel bi ilaç 35 lira dolaylarında 20 gün yetiyo malesef bide sen rezene ve kimyon tüket bi çaybardağı suya 1 çay kaşığı kimyon karıştır iç çok rahatlıyosun tabi bebeğinde, süt için ise süt yapsın diye bol bol en az 4 litre su iç incir helva dere otu hurma bunları tüket emi son ay bol bol hurma ye doğumun kolay olur ve bebek ahlaklı olur bide sütün bol olur çok uzattım ama bilmiyosan diye benim yaşadıklarımı yaşama diye canım...