Kusmeye yer aramıslar demiAslında kötü bir şey dememişsin ama heralde fazla yüz verdiğin için tepene çıkmışlar, küstüler mi canıma minnet de muhatap olma cayını içmiyorlarsa tek kendine doldur, gidip gelmeyi kes
Bencede bahane gibi olmuş, arpalarını fazla vermişsinKusmeye yer aramıslar demiçayımı niye geri döküyosun icmiyosan dursun bardakta
Kocama da artık bı lafım kalmadi.Dedim görüyorsun yemiyo ben kendimi bakamiyomus gibi hissediyorum,hep aynı lafı diyolar o zaman gelsinlerde baksınlar dedim.Alttan aliversen nolcakti diyo .Alttan nasıl alınır ki .kapıdan giresiye daha bana bile bakmadan çocuk erimiş kurumuş bitmiş vs vs ne diyimZikkim yesinler hicbirsey vermeyin onlerine oturun cocugunuzla yiyin icin muhattap bile olmayin. Siz ayip mi ettim diyip alttan aldikca kendilerini hakli gorucekler. Kocanda iyi bir dersi hak ediyor
Neden geliyorlar evinize?Herkesle küs bunlar zaten bı laf dedittirmiyolar kendilerine .Yemekte yaptım yemek pişene kadar bunlardan atistiriverin dedim .Bebeğim tabi yine yemek yaparken kucak istiyo.o kucağımda alelacele yaptım pisti neyse insan bı alır çocuğu gel oynayalım edelim der anlayiş sıfır .sonra da ben yemiycektim zaten dedi .şimdide gittiler sessizce ben bebeği uyutuyodum.o ara gittiler kapı seslerini duydum.
Yemek bile yaptım malım ben valla akillanmamGitmelerini niye bekledin arkadaşım oğullarıyla beraber koysaydın ya kapının önüne...
Adamı ve ailesini kapının önüne koyacağına hala çay falan koymuşsun.
Ne gerek var?
Eşimi de anlamıyorum yediriyo yemek istemiyo filan dese keşke .Alttan al diyo neyi alttan alıyım bebeğe bakamiyomusum gibi yorum yapiyolar hatta direkt soyluyo kayınpederim çocuğu aç bırakıyolar diye .Her defasında bak abartmıyorum ne zaman yanyana gelsek başka muhabbet yok .Oynayın cocukla bişey yapın konuşun ne biliyim .
Kocanizda sizi alttan aliversin madem bosverin. Siz haksiz gibi davranmayin.Kocama da artık bı lafım kalmadi.Dedim görüyorsun yemiyo ben kendimi bakamiyomus gibi hissediyorum,hep aynı lafı diyolar o zaman gelsinlerde baksınlar dedim.Alttan aliversen nolcakti diyo .Alttan nasıl alınır ki .kapıdan giresiye daha bana bile bakmadan çocuk erimiş kurumuş bitmiş vs vs ne diyim
Siz niye alttan alıyormuşsunuz? Kendi annesine babasına desin patavatsızlık yapmayın diye, o zaman sorun çözülür.Kocama da artık bı lafım kalmadi.Dedim görüyorsun yemiyo ben kendimi bakamiyomus gibi hissediyorum,hep aynı lafı diyolar o zaman gelsinlerde baksınlar dedim.Alttan aliversen nolcakti diyo .Alttan nasıl alınır ki .kapıdan giresiye daha bana bile bakmadan çocuk erimiş kurumuş bitmiş vs vs ne diyim
Eşimde durduk yere küstü öyle dedim diye .niye alttan almadın kendin annen dese bişey demezsin dedi.Benim annem de biseyler dediginde ona da aynısini diyorum .Alttan almam gerekiyomusNeden geliyorlar evinize?
Yemek yemiyorlar, ikramları kaldırıp çayı döküyorlar, e çocukla da oynamıyolar?
Gelip sinirinizi bozup öylece gidiyolar.
Ana oğul dediğiniz eşiniz de mi küs?
Onlara laf dedittirmez .Ve ailecek özellikleri herkesle kusler alinganlar kendilerine laf dedittirmezlerSiz niye alttan alıyormuşsunuz? Kendi annesine babasına desin patavatsızlık yapmayın diye, o zaman sorun çözülür.
Şimdi annesini bırakmaya gitti evine .eğer konuyu açarsa bnde konuşurum açmazsa da çocuğumla oynamaya, işime bakmaya devam .trip atarsa da yapacak bişey yok karısını da hala çözemediyse ,anlamiyorsa elden bişey gelmezŞu an dönüm noktasındasın onu söyleyebilirim. Şimdi alttan alır , özür dilersen iyice tepene çıkacaklar .
Anne babası laflarını bilmiyorlar diyelim , eşin hangi akla hizmet destekliyor. Bi de küsmüş trip atıyor tam çıldırmalık
Eşine açık açık sözlerinin zoruna gittiğini ve seni üzdüğünü , ondan destek beklediğini söyle.
Ay küserlerse küssünler samimiyet kurmaya çalışmayın ya.Eşimde durduk yere küstü öyle dedim diye .niye alttan almadın kendin annen dese bişey demezsin dedi.Benim annem de biseyler dediginde ona da aynısini diyorum .Alttan almam gerekiyomus
Ne dediklerini de bilmiyolar.karsidaki üzülür mü kırılır mı yok.Ama onlara hayır dersen senden suçlusu , saygısızı yok.kendilerinden Baska da kimse umurlarinda değil bnce gördüğüm kadariylaAç çocuk görmek istiyorlarsa biraz Afrika olsun ülkemizde olsun gerçekten aç cocuklar var yardıma muhtaç ilgi bekleyen sahiden bir lokma bulamayan kayinvalideniz birazda bunlarla ilgilensin sevabı büyük yani.Ne bu böyle torununa aç aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?