• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana oğul bana küstüler

Ay küserlerse küssünler samimiyet kurmaya çalışmayın ya.
Bir kere yaptıkları çok ayıp çayı dökmek nedir madem böyle davranacak gelmesinler.
Sizin yüzünüz çok yumuşak bence, üzüldüğünüzü sezip küserek cezalandırmaya çalışıyorlar.
Söylediğinizde de ayıp bir şey yok.
Ben de zamanında söyledim benzer şeyler gerçekten insan bıkıyor yok kilosu yok boyu yeto ya yeto dedim ohh rahatladım.
Evet güleryüz göstere göstere kendime de saygım kalmamış acıdım valla kendime .Çok yipratmisim kendimi bunlar üzülmesin kırılmasın diye diye .Artık bnde bugünden sonra yeto yeto diyorum.

Ayy sinir oluyorum şu çocukla ilgili zayıf bu buna bakamamissiniz diye yorum yapanlara . Biz gayet de güzel bakıyoruz valla sadece sizin gibi çocuğa ekmek , cips , bir sürü paketli gıda , şissin diye kusana kadar mama dayamiyoruz sadece .
Bu arada konu sahibi seni çok iyi anlıyorum benim kvde de durup durup bana oğlunun 6 aylıkken 10 kilo geldiğinden bahsederdi. İnsan cidden sinir oluyor sen diyeceğini demişsin küsen küssün. Öbür türlü de sürekli konuşuyorlar.
Çocuk zaten biz ne yersek onu yiyo az çok bı de yürümeye de başlayınca kilo kaybı oluyo illaki .ya da boya gidiyo .Her defasında demeleri bana kendimi yetersiz hissettiriyo.Gelip bakiyim bile demez laf yapar

Aklım başıma geliyo ama yavaştan geliyo.Ben çok sessiz biriyim etliye sütlüye karışmam keşke gözü açık olsam biraz .
Evladınıza odaklanın, her gün gelenle gidenle uğraşılmaz. Belki çocuğunuzla, eşinizle başbaşa kalsanız çocukta keyifli olur iştahı yerine gelir..

Yaralı parmağa işemezler, emir verip dururlar.

Son düzenleme:
Çocuk zaten biz ne yersek onu yiyo az çok bı de yürümeye de başlayınca kilo kaybı oluyo illaki .ya da boya gidiyo .Her defasında demeleri bana kendimi yetersiz hissettiriyo.Gelip bakiyim bile demez laf yapar
Bebeğinizin beslenme düzeni nasıl? Sizi emiyor mu?

Fırsat bu fırsat. Yaptığım çayı çaydanlığı geri dökenler , koyduğum ikramlıkları kaldıranlara sittin sene ikram koymam , çay koymam.
Kocama da derim ananın babanın ayıbına özür dileyeceğine bir de bana alttan alsaydın diye akıl veriyorsun ya o akılla kalk hizmet et anana babana.

Fırsat bu fırsat. Yaptığım çayı çaydanlığı geri dökenler , koyduğum ikramlıkları kaldıranlara sittin sene ikram koymam , çay koymam.
Kocama da derim ananın babanın ayıbına özür dileyeceğine bir de bana alttan alsaydın diye akıl veriyorsun ya o akılla kalk hizmet et anana babana.
Valla şok oldum o kadarını beklemezdim bn içine zehir mi kattım sanki yok amacım yaranmakta değil misafirim sayılırlar.saygidan da olsa çay yaptım .en azından dursun sehpada hemen kaldırıp götürmeler

Kaynanam, kayınpederim ne zaman gelse veya ne zaman ona gitsek sürekli bebeğime çok zayıflamış , yüzü kaybolmuş ,eli kolu kaybolmuş ,gittikçe eriyo vs birsuru şeyler diyolar kilosu hakkında .Bende bu durumdan cidden rahatsız oluyorum sanki bebeğime bakamaz gibi hissediyorum.Artik dedim öyle şeyler söylemeyin diye .Başka bı laf cikmiyo ağzınızdan dedim .Hala lohusa gibiyim ne deseler batiyo .Bebek huysuz ben 1 yıldır adet olamadim ,ev karisiyo,kendime bakamıyorum birsürü sorumluluğun içinde ara da bir gelip yardım ediyim diyeceğine her defasında bebegime böyle demesi bıktırdı.Neyse ana oğul bana küstüler şuan .Ben zaten hicbiseylerine karısan biri değilim kendi halimdeyim onu da biliyolar .Az önce çay yaptım .Çayı geri caydanliga döktü ikramlarimi kaldırdı .Samimi samimi konuşmaya çalışıyorum hic umrunda bile değil . Bilmiyorum ayıp mı ettim .
Yaptığınız hiç doğru değil.
Lütfen kendinize çeki düzen verin.
Hani yapılır da bu kadarı yapılmaz.
Ne demek samimi konuşmaya çalışıyorum?
Hiç suratlarına bile bakmayın.
Hadsizler

Evet güleryüz göstere göstere kendime de saygım kalmamış acıdım valla kendime .Çok yipratmisim kendimi bunlar üzülmesin kırılmasın diye diye .Artık bnde bugünden sonra yeto yeto diyorum.
Bu kv hiç değişmiyor, Benimki hâlâ söylüyor ,kızım 12 yaşında ama yaşıtlarına göre ufak,minyon her gelmesinde" bu kıza bakmiyorsunuz bu hiç büyümüyor "diyor .Ben hiç ses etmiyorum eşim cevap veriyor
- evet anne kızı aç bırakıp karanlık odaya hapsediyoruz su ekmek veriyoruz diyor birde kahkaha atıyor.Ama inanın her geldiklerinde değişmez sohbet konusu.

Cocuk dr ne diyor bebeğinizin gelişimi boyu kilosu icin?
13 aylık 9 buçuk kilo filan .Doktorda boyu normal kilosu da fena sayılmaz dedi.mama da vermedim anne sütü +yemek,meyve filan işte herşeyden de yedirmeye çalışıyorum.arastiriyorum da ama yemek istemeyince de zorlamak istemiyorum daha da soğur yemekten diye

Benim oğluma da zayıf diyorlar . 2 yaşında 12.5 kilo . Doktor tam ideal kiloda diyor ama millet yok zayıf yok minyon yok çitıpiti . Yani anlamıyorum çocuk dediğin böyle olur zaten. Bunlar bakımlı çocuk dedikleri 15 kilo filan olmalı herhalde . Hoş onlara da obez bu filan diye dalga geçerler. Kısaca kimseye beğendiremezsin . O yüzden sen doktorun dediklerine odaklan gerisi önemli değil . Çocuğun sağlık sorunu yoksa kan tahlilleri yerindeyse çocuğun gayet sağlıklı

Kaynanam, kayınpederim ne zaman gelse veya ne zaman ona gitsek sürekli bebeğime çok zayıflamış , yüzü kaybolmuş ,eli kolu kaybolmuş ,gittikçe eriyo vs birsuru şeyler diyolar kilosu hakkında .Bende bu durumdan cidden rahatsız oluyorum sanki bebeğime bakamaz gibi hissediyorum.Artik dedim öyle şeyler söylemeyin diye .Başka bı laf cikmiyo ağzınızdan dedim .Hala lohusa gibiyim ne deseler batiyo .Bebek huysuz ben 1 yıldır adet olamadim ,ev karisiyo,kendime bakamıyorum birsürü sorumluluğun içinde ara da bir gelip yardım ediyim diyeceğine her defasında bebegime böyle demesi bıktırdı.Neyse ana oğul bana küstüler şuan .Ben zaten hicbiseylerine karısan biri değilim kendi halimdeyim onu da biliyolar .Az önce çay yaptım .Çayı geri caydanliga döktü ikramlarimi kaldırdı .Samimi samimi konuşmaya çalışıyorum hic umrunda bile değil . Bilmiyorum ayıp mı ettim .
Hiç konuşmaya falan çalışmayın, eşinize de yüz vermeyin. Ne demek ana ile bir olup küsmek? Siz haklısınız, öyle de davranın. Aksi halde onlar kendini haklı zanneder iyice naza çekerler kendilerini.

Bu kv hiç değişmiyor, Benimki hâlâ söylüyor ,kızım 12 yaşında ama yaşıtlarına göre ufak,minyon her gelmesinde" bu kıza bakmiyorsunuz bu hiç büyümüyor "diyor .Ben hiç ses etmiyorum eşim cevap veriyor
- evet anne kızı aç bırakıp karanlık odaya hapsediyoruz su ekmek veriyoruz diyor birde kahkaha atıyor.Ama inanın her geldiklerinde değişmez sohbet konusu.
Bizimde öyle ama benim eşimde keşke bişey dese sadece gülüyo konuşmayı da bilse keşke .biz zaten anneler olarak elimizden geleni yapıyoruz .onlarda hergun sanki yanimizdalarmista goruyolarmis gibi yorum yapiyolar.her anne kendinden daha çok çocuğunu düşünür .Karşıdaki ne hisseder diye akıllarına gelmiyolar.Laf olsun torba dolsun hesabi

Hiç konuşmaya falan çalışmayın, eşinize de yüz vermeyin. Ne demek ana ile bir olup küsmek? Siz haklısınız, öyle de davranın. Aksi halde onlar kendini haklı zanneder iyice naza çekerler kendilerini.
Şuan kabuguma çekildim çocukta uyuyo çıkmadım da odadan konuşan olursa konuşurum onun dışında ilk laf atan olmamaya çalışacağım

Back