hiç de ayıp etmemişsiniz. Bu ne terbiyesizlik çayı dökmeler falan.
Herkesle küs bunlar zaten bı laf dedittirmiyolar kendilerine .Yemekte yaptım yemek pişene kadar bunlardan atistiriverin dedim .Bebeğim tabi yine yemek yaparken kucak istiyo.o kucağımda alelacele yaptım pisti neyse insan bı alır çocuğu gel oynayalım edelim der anlayiş sıfır .sonra da ben yemiycektim zaten dedi .şimdide gittiler sessizce ben bebeği uyutuyodum.o ara gittiler kapı seslerini duydum.Cayi geri koymak ne demek. Yanlis bir sey yapmis olsaydiniz daha bu hareket cok yanlis.
Ayip ettiginiz bi durum yok. Hosunuza gitmeyen bi durumu soylemissiniz. Hic mi bir sey soylenmeyecek bu insanlara? Umursamayin kendi hallerinde birakin duzelirler. Sakin geri adim atmayin. Madem o kadar dargin size neden evinizde duruyor? Aksam yemek yapsaniz onu da mi yemeyecek?
Aklım başıma geliyo ama yavaştan geliyo.Ben çok sessiz biriyim etliye sütlüye karışmam keşke gözü açık olsam biraz .Hiçte ayıp etmedin bu kaynanalara ne halta yarar ki zaten bir gelip yardım etmez iki iş görmez ama vırvir anca laf yetiştirmeyi bilirler hiç Altan alma vur lafları gitsin.
hiç umursama aylak küsen aylak barışır boşver herkes nerede durması gerektiğini bilsinKaynanam, kayınpederim ne zaman gelse veya ne zaman ona gitsek sürekli bebeğime çok zayıflamış , yüzü kaybolmuş ,eli kolu kaybolmuş ,gittikçe eriyo vs birsuru şeyler diyolar kilosu hakkında .Bende bu durumdan cidden rahatsız oluyorum sanki bebeğime bakamaz gibi hissediyorum.Artik dedim öyle şeyler söylemeyin diye .Başka bı laf cikmiyo ağzınızdan dedim .Hala lohusa gibiyim ne deseler batiyo .Bebek huysuz ben 1 yıldır adet olamadim ,ev karisiyo,kendime bakamıyorum birsürü sorumluluğun içinde ara da bir gelip yardım ediyim diyeceğine her defasında bebegime böyle demesi bıktırdı.Neyse ana oğul bana küstüler şuan .Ben zaten hicbiseylerine karısan biri değilim kendi halimdeyim onu da biliyolar .Az önce çay yaptım .Çayı geri caydanliga döktü ikramlarimi kaldırdı .Samimi samimi konuşmaya çalışıyorum hic umrunda bile değil . Bilmiyorum ayıp mı ettim .
Eşimi de anlamıyorum yediriyo yemek istemiyo filan dese keşke .Alttan al diyo neyi alttan alıyım bebeğe bakamiyomusum gibi yorum yapiyolar hatta direkt soyluyo kayınpederim çocuğu aç bırakıyolar diye .Her defasında bak abartmıyorum ne zaman yanyana gelsek başka muhabbet yok .Oynayın cocukla bişey yapın konuşun ne biliyim .Sınır koydugunuzda tepiki gösterenler hep sınırınızın olmayisindan faydalananlar. Bir daha kalkip önüne cay götürmeyin. Oglu götürsün. Böyle insanlara iyilik yaramiyor. Esiniz toksik davranislari sürdürmeye niyetliyse evliligine gelecek zarari da kabul ettigini bilsin
Saçımı taramaya vaktim yokki kesip atacam saçımı dabu halinizle bir de yemek yapıyorsunuz onu da yemiyorlar. Zaten zor bir gün geçiriyorum bir elime geçirsem şunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?