• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kucağı önerisi

gameover

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
367
88
13
31
20 günlük bebeğim var almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı kızlar ? Bir de ana kucağının gaz çıkışına vs iyi geldiğini duydum doğru mu ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

Trendyolda Elele gri ana kucağı var kademeli ana kucağı. 4. Ayımızdayiz onu kullanıyorum memnunum gayet.

Ben joie serina almıştım. Müzikli, otomatik sallanandan. Benim bebeğimde gaz konusunda işe yaramadı ve toplasam bebeğim içinde 3-4 kez anca durdu. Ben o kadar paraya boşuna almış oldum. Alırsanız bence uygun modellerden alın. Bu arada benim bebeğim yatmadı ama o ana kucağı çok güzeldi tavsiye ederim..

Babybjörn kullandım. 9 aylık hala banyo yapmak için kullanıyorum. Bebeğimi mutfak kapısına koyup yemeğimi yapardım, banyoya koyup banyo yapardım sonra alıp onu da yıkardım, tuvalete girerdim vs. Çok rahat ettim beni çok kurtardı, odadan odaya taşıdım hatta gittiğim yerlere şehir dışına vs de götürdüm. Bence büyük elektriklilerden almayın taşıyabileceğiniz bir şey olsun bebeği odada bırakıp işinizi halletmeye gidemiyorsunuz

20 günlük bebeğim var almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı kızlar ? Bir de ana kucağının gaz çıkışına vs iyi geldiğini duydum doğru mu ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
mamma aldım 1 aylıkken kullanmaya başladı az az. günde 10 dk fln. oyle oyle arttırdım cok memnunum iyi ki almışım yemek yerken temizlik yaparken bebeğimi ana kucağına koyup yanıma alıyorum kurtarıcım oldu. ev dışı nir yere giderken de yanımda götürüyorum hep. cok pahalı markalardan almaya gerek yok bence bu da iş görüyor

mamma aldım 1 aylıkken kullanmaya başladı az az. günde 10 dk fln. oyle oyle arttırdım cok memnunum iyi ki almışım yemek yerken temizlik yaparken bebeğimi ana kucağına koyup yanıma alıyorum kurtarıcım oldu. ev dışı nir yere giderken de yanımda götürüyorum hep. cok pahalı markalardan almaya gerek yok bence bu da iş görüyor
Ben de aynısını kullanıyorum hatta baya baya uzun oturuyor, uyuyor, cok memnunum, ayrıca fiyatı da uygun.

Mamma kullanıyoruz memnunum bir de evet ne zaman ana kucağına koysam kaka yapıyor

Back