Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenidoğandan itibaren mi kullandınız ?Trendyolda Elele gri ana kucağı var kademeli ana kucağı. 4. Ayımızdayiz onu kullanıyorum memnunum gayet.
Yenidoğanken daha çok reflü yastığı kullandım ama anakucagina battaniye koyup bıraktığımda oluyordu sineklik kısmını kapatıp yatak şekline getiriyordum rahat yatıyorduYenidoğandan itibaren mi kullandınız ?
mamma aldım 1 aylıkken kullanmaya başladı az az. günde 10 dk fln. oyle oyle arttırdım cok memnunum iyi ki almışım yemek yerken temizlik yaparken bebeğimi ana kucağına koyup yanıma alıyorum kurtarıcım oldu. ev dışı nir yere giderken de yanımda götürüyorum hep. cok pahalı markalardan almaya gerek yok bence bu da iş görüyor20 günlük bebeğim var almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı kızlar ? Bir de ana kucağının gaz çıkışına vs iyi geldiğini duydum doğru mu ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Ben de aynısını kullanıyorum hatta baya baya uzun oturuyor, uyuyor, cok memnunum, ayrıca fiyatı da uygun.mamma aldım 1 aylıkken kullanmaya başladı az az. günde 10 dk fln. oyle oyle arttırdım cok memnunum iyi ki almışım yemek yerken temizlik yaparken bebeğimi ana kucağına koyup yanıma alıyorum kurtarıcım oldu. ev dışı nir yere giderken de yanımda götürüyorum hep. cok pahalı markalardan almaya gerek yok bence bu da iş görüyor
aynen benim kızımda sallanırken bi bakıyorum uyumuş. uzun da uyuyor. güzel ürünBen de aynısını kullanıyorum hatta baya baya uzun oturuyor, uyuyor, cok memnunum, ayrıca fiyatı da uygun.
Mamma kullanıyoruz memnunum bir de evet ne zaman ana kucağına koysam kaka yapıyor20 günlük bebeğim var almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı kızlar ? Bir de ana kucağının gaz çıkışına vs iyi geldiğini duydum doğru mu ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Numio ana kucağı biz çok memnunuz20 günlük bebeğim var almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı kızlar ? Bir de ana kucağının gaz çıkışına vs iyi geldiğini duydum doğru mu ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.