Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

Roll-on'unu kullanmıştım, beğenmiştim de ama sanırım içeriğinde alüminyum vardı, ondan vaz geçmiştim. Elinde olan varsa var mı yok mu söylerse çok sevinirim. Alüminyum içeren roll-on'lar meme kanseri riskini arttırıyor diye biliyorum çünkü.

bende firin temizleyicisini kullaniyorum cok memnunum birde loc cok amacli ürünü güzel bunlardan vazgecemem ama mutfak icin yag temizliyicisini begenmedim.

bende arkadaşa katılıyorum. rengi yeşil olan sulandırılarak sprey şişede kullanılan ürününden hç memnun kalmadım.
sürekli kullandığım sadece loc.
memnunum.

benim cilt tipim karma ben bitirdikten sonra tekrar almıcam zaten ama şuan bırakmayı bile düşünüyorum ya düzeltecem derken iyice mahvetmekten korkuyorum şimdide evet çok pahalı 270e aldım ama 60 70 aldığımda fayda etmedi benim derin çizgiler olunca öle kullanmamı önerdi bunu net bi şekilde kimden öğrenebilirim yokmu tanıdığın ben bi sorsam

Canım cildinde ince çizgiler olduğundan bahsetmişsin.Demekki o verdiği ürünler sana göre bitirene kadar devam et.Çünkü cildinin onlara ihtiyacı var bittikten sonra yaşına uygun cilt ürünleiyle devam edebilirsin. Yaşın genç olabilir ama cilt yaşı diyede bir şey vardır.

Amway de loc kullanıyorum ve son derece memnunum sanki eften püften alınan ürünler kimyasal değil mi

Ben de evimde deterjanlarını kullanıyorum menunum. Ama şampuan ve saç kremi saçıma hiç iyi gelmedi. Güya kuru saçlar için nemlendirici özelliği varmış. Saçım daha da kurudu şimdi de mevsimsel mi bilmiyorum ama acayip dökülüyor. :(( ayrıca iade nasıl edebilirim onu da bilmiyorum elimde patladı 1 lt lik ürünler

Her markanın her ürünü iyi olacak diye bir şey yok.
Biz locunu kullanıyoruz çok güzel bir ürün, lekeleri çabucak çıkarıyor. Ama herkesin dediği gibi bir kova suyla bütün evi temizleyip çıkamıyorum ben. Baya kirleniyor su sonuçta.
Diş macununu da annem çok beğenmiş, ben ekstra bir şey göremedim.
Loctan memnun kalınca fırın temizleyicisi, kol altı sticki ve bulaşık deterjanını aldım şimdilik. Bir de ersağa üye oldum ondan da bir şeyler almayı düşünüyorum. İkisini de karşılaştırcam bakalım.

merhaba arkadaşlar amway satış temsilcisi olarak sorularınıza cevap vermek istiyorum. amway ürünleri bitkisel %100 doğal nerden çıkardınız organik olmadığını neyi ni gördünüz ben diğer markaları kötülemiyorum ama başka deterjanla çamaşırları yıkayınca silkeleyin çamaşırdan birşeyler sıçradığını göreceksiniz yıkadıkca renkleri solacak kötü olacak ellerini yıkayın gözünüze sürmeyin diyorsunuz zaten temizlik yaptığımızda ellerimizi yıkamadan birşeyler yiyiyormuyuz. burada elleri yıkama sebebimiz tozlardan yerden başka yerlerden mikrop almamız ürünler garantili hangi mağza size ürün iadesinde parasını iade ediyor yada marketten 150 tl mal aldığında sana şu kadar para veriyor mu ?amway ürünlerinde sadece fırın jelinde biraz katkı mad. olduğunu biliyorum ürünleri ben kullanıyorum satıyorumda parada kazanıyorum kazandırıyorum da
bazen hayat ihtiyaçlarımızı karşılamıyor bunun için daha çok çalışmak lazım bu fırsatı değerlendirdim ve kazandım iyikide değerlendirmişim

Madem bu işlerle ilgilisiniz, Müslümansanız eğer okumanızı tavsiye ederim.

“AMWAY hakkındaki sorunuza cevabı, sitemizde yabancı ülkelerden getirtilip, özel satış zincirleri vasıtası ile halkımıza sunulan Herbal ürünleri için yayınladığımız yazılarda bulacağınızı ümit ediyoruz.Hepsinde sistem aynı,niyet aynı,ideoloji aynı.Dünyanın bu gün geldiği, KÜRESEL EKONOMİK VE SİYASAL SAVAŞ’ta biz hep onların pazarı olmaya mahkum mu olacağız? Sorusuna kendi vicdanlarımızda cevap aramaya çalışalım.” Şeklinde cevaplamaya çalıştık.

Bu konuda hala benzer sorusu olan kardeşlerimize bugün muhterem Mustafa İslamoğlu Hocamızın bir yazısı ile cevap vermek istiyoruz:

“Okurum bana ulaşalı epey oluyor. Buna benzer sorularla daha önce de karşılaştım ve hep aynı cevabı verdim. Yeni sorular da geliyor. Demek ki bu bela bir kangren gibi Müslümanları kuşatıyor. O halde bir köşe ayırmak vacip oldu. Önce soru:

“Hocam, Amway adı altında pazarlanan bu Amerikan ürünleri hakkındaki düşüncenizi öğrenmek istiyorum. Özellikle müslümanların para kazanma hırsı hakkında resmen hastalığa düşürerek manevi emeklerini sömürerek insanları bu ürünleri satın alma ve tüketmeye teşvik etmektedirler.”

Bir kez daha özetleyerek cevabımı tekrarlıyorum:

Amway hakkında şöyle bir araştırma yapın. Artık insanlar dünyanın her tarafındaki bilgiye kolay ulaşıyor. Bir tıkla AmwayAmway’ın ne mal olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu “para şebekesi”nin örgüt yapısı, ticaret felsefesi, çalışma stili, genişleme yöntemi, kendine yeni havariler bulma tarzı hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, her akliyyet sahibi Müslüman gibi vereceğiniz ilk tepki şu olacaktır:

İyi de, bu bir tarikat, hatta bir din.

Hadi biz iddiamızı biraz düşürüp, bunun bir “para tarikatı” olduğunu söyleyelim.

Bu tarikatın bir kurucusu var: Rich DeVos. Kapitalizm yolunda seyr-i sülukü tamamlayarak “fena fi’l-para” olmuş bir para babası.

Her dönemde Kutbu’l-Aktab’ları var. Bu kutbun etrafında halelenmiş dünyanın dört bir tarafından halifeler var. Bunların saray yavrusu evleri, egzotik arabaları, özel jetleri var. Hepsini de bu para tarikatı sayesinde elde etmişler.

Bu para tarikatında seyr-i süluk için meratıp var. Tıpkı nefs-i emmare, nefs-i levvame, nefs-i mülhime, nefs-i mutmaine… gibi onların da zümrüt, altın, platin, elmas vb. gibi mertebeleri var.

Para tarikatına ilk intisap edenden önce, her müritten istendiği gibi bir “tecerrüd” isteniyor. Bizim tarikatlarda bu tecerrüt “masivadan/Allah’tan gayrısından soyunmak”

için istenir değil mi? Bu tarikatta tam tersi, “para kazanma dışında her şeyden” soyutlanma isteniyor. Tek davan olacak: Para. Tek rabıtan olacak: Para.

Ondan sonra “para tarikatına” yeni müritler kazandırmak için davet seferberliği başlıyor. 6 kişi isteniyor sizden. Bunu seçmek için listeler, bu listelerin sayısı 2500 kişiyi bulabiliyor. “Gassal elinde meyyit” olacak en iyi müritler seçiliyor. İlk sadakasıyla eline para tarikatının “adab-ı muaşeretini” öğreten kitapçıklar ve CD’ler tutuşturuluyor. Kendini hazır hissedince, halifesinin huzuruna çıkarılıyor. İlişki illa da yüz yüze. Ve bağlılık isbatı olarak 7 milyonluk ilk alışverişini yapıyor.

Amway tarikatının kutbu “Amway bir hayat tarzıdır” diyor. Neymiş efendim: Hayat tarzıymış. Din’in en kapsamlı tarifi de bu değil mi? Din bir hayat tarzıdır. Demek ki, Amway bir “para dini” imiş.

Amway’in kutbu diyor ki: “Siz Amway içinsiniz”. Ha!.. Niçinmiş? Amway için. Mesela, Müslüman’ın Kur’an’da geçen bir andı var: “De ki: Arzum, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm alemlerin Rabbi olan Allah içindir!” Amway dininin müminine telkin edilene bakın: “Siz Amway içinsiniz”.

Amway tarikatının kutbu ekliyor: “Konsantre olun ve hedefinize kilitlenin. Sisteme bir borunun içinden bakıyor gibi bakın. Diğer tüm uğraşı ve meşgalelerinizi ikinci plana atın. Her şeyiniz ortak Amway sistemi için olmalıdır!”

Amway tarikatı/dininin amentüsü olmaz mı? Müritlerine bir de amentü belirlemiş. Bu amentünün beşinci maddesi şöyle: “Sistemin insanlara ulaştırılmasında esas olan yollardan biri de ONURLANDIRMA VE YÜCELTME’dir. Neymiş efendim: Onurlandırma ve yüceltme. Hemen ayeti hatırlayalım: “Onur ve şeref Allah’a, rasulüne ve müminlere aittir”. Yine bir başka ayet: “Yoksa onlar onuru başkalarının yanında mı arıyorlar?”

Amway tarikatı, müritlerinin kafa ve kalplerini kimseyle paylaşmıyor. Her ay bir kitap seçiyor ve her müridini onu okumaya mecbur ediyor. Bir Amway’zede olanABD’nin Enerji Bakanlığı Müfettişi Eric Heicebeler, Amway tarikatının iç yüzünü keşfedip bir kitap yazıyor. Adını da “Aldatmanın Tacirleri” (Merchants of Deception) koyuyor ve ekliyor: “Cumhuriyetçi parti Amway’in ofisidir”

Ve başörtülü kadınlar, sakallı mümin erkekler Amway tarikatında seyr-i süluke devam ediyorlar. Dostlarını, bir camı dolar bir camı euro olan bir gözlükle süzüp, “Bu dosttan ne çıkar” diyerek. Ve Amway tarikatına mürit olmuş başörtüsü mağduru bir hanım, Amway’in sahibinin Yahudi olduğunu öğrendiğinde “Yiğidi öldür, hakkını yeme” diye tepki veriyor. Sonra, bu yılanın insanın kanını nasıl zehirlediğini görüyor, ama ya göremeyenler? Adı Hz. Ayşe’nin adı olan biri tarikatın kutbunu anarak “Ben Dick DeVos’a hayranım” diyor.

Ve 1400 yıl önceden haykıran Peygamber bir daha haklı çıkıyor: “Ben sizin tekrar putlara tapmanızdan korkmuyorum, dünyaya tapmanızdan korkuyorum” .”

Madem bu işlerle ilgilisiniz, Müslümansanız eğer okumanızı tavsiye ederim.

“AMWAY hakkındaki sorunuza cevabı, sitemizde yabancı ülkelerden getirtilip, özel satış zincirleri vasıtası ile halkımıza sunulan Herbal ürünleri için yayınladığımız yazılarda bulacağınızı ümit ediyoruz.Hepsinde sistem aynı,niyet aynı,ideoloji aynı.Dünyanın bu gün geldiği, KÜRESEL EKONOMİK VE SİYASAL SAVAŞ’ta biz hep onların pazarı olmaya mahkum mu olacağız? Sorusuna kendi vicdanlarımızda cevap aramaya çalışalım.” Şeklinde cevaplamaya çalıştık.

Bu konuda hala benzer sorusu olan kardeşlerimize bugün muhterem Mustafa İslamoğlu Hocamızın bir yazısı ile cevap vermek istiyoruz:

“Okurum bana ulaşalı epey oluyor. Buna benzer sorularla daha önce de karşılaştım ve hep aynı cevabı verdim. Yeni sorular da geliyor. Demek ki bu bela bir kangren gibi Müslümanları kuşatıyor. O halde bir köşe ayırmak vacip oldu. Önce soru:

“Hocam, Amway adı altında pazarlanan bu Amerikan ürünleri hakkındaki düşüncenizi öğrenmek istiyorum. Özellikle müslümanların para kazanma hırsı hakkında resmen hastalığa düşürerek manevi emeklerini sömürerek insanları bu ürünleri satın alma ve tüketmeye teşvik etmektedirler.”

Bir kez daha özetleyerek cevabımı tekrarlıyorum:

Amway hakkında şöyle bir araştırma yapın. Artık insanlar dünyanın her tarafındaki bilgiye kolay ulaşıyor. Bir tıkla AmwayAmway’ın ne mal olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu “para şebekesi”nin örgüt yapısı, ticaret felsefesi, çalışma stili, genişleme yöntemi, kendine yeni havariler bulma tarzı hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, her akliyyet sahibi Müslüman gibi vereceğiniz ilk tepki şu olacaktır:

İyi de, bu bir tarikat, hatta bir din.

Hadi biz iddiamızı biraz düşürüp, bunun bir “para tarikatı” olduğunu söyleyelim.

Bu tarikatın bir kurucusu var: Rich DeVos. Kapitalizm yolunda seyr-i sülukü tamamlayarak “fena fi’l-para” olmuş bir para babası.

Her dönemde Kutbu’l-Aktab’ları var. Bu kutbun etrafında halelenmiş dünyanın dört bir tarafından halifeler var. Bunların saray yavrusu evleri, egzotik arabaları, özel jetleri var. Hepsini de bu para tarikatı sayesinde elde etmişler.

Bu para tarikatında seyr-i süluk için meratıp var. Tıpkı nefs-i emmare, nefs-i levvame, nefs-i mülhime, nefs-i mutmaine… gibi onların da zümrüt, altın, platin, elmas vb. gibi mertebeleri var.

Para tarikatına ilk intisap edenden önce, her müritten istendiği gibi bir “tecerrüd” isteniyor. Bizim tarikatlarda bu tecerrüt “masivadan/Allah’tan gayrısından soyunmak”

için istenir değil mi? Bu tarikatta tam tersi, “para kazanma dışında her şeyden” soyutlanma isteniyor. Tek davan olacak: Para. Tek rabıtan olacak: Para.

Ondan sonra “para tarikatına” yeni müritler kazandırmak için davet seferberliği başlıyor. 6 kişi isteniyor sizden. Bunu seçmek için listeler, bu listelerin sayısı 2500 kişiyi bulabiliyor. “Gassal elinde meyyit” olacak en iyi müritler seçiliyor. İlk sadakasıyla eline para tarikatının “adab-ı muaşeretini” öğreten kitapçıklar ve CD’ler tutuşturuluyor. Kendini hazır hissedince, halifesinin huzuruna çıkarılıyor. İlişki illa da yüz yüze. Ve bağlılık isbatı olarak 7 milyonluk ilk alışverişini yapıyor.

Amway tarikatının kutbu “Amway bir hayat tarzıdır” diyor. Neymiş efendim: Hayat tarzıymış. Din’in en kapsamlı tarifi de bu değil mi? Din bir hayat tarzıdır. Demek ki, Amway bir “para dini” imiş.

Amway’in kutbu diyor ki: “Siz Amway içinsiniz”. Ha!.. Niçinmiş? Amway için. Mesela, Müslüman’ın Kur’an’da geçen bir andı var: “De ki: Arzum, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm alemlerin Rabbi olan Allah içindir!” Amway dininin müminine telkin edilene bakın: “Siz Amway içinsiniz”.

Amway tarikatının kutbu ekliyor: “Konsantre olun ve hedefinize kilitlenin. Sisteme bir borunun içinden bakıyor gibi bakın. Diğer tüm uğraşı ve meşgalelerinizi ikinci plana atın. Her şeyiniz ortak Amway sistemi için olmalıdır!”

Amway tarikatı/dininin amentüsü olmaz mı? Müritlerine bir de amentü belirlemiş. Bu amentünün beşinci maddesi şöyle: “Sistemin insanlara ulaştırılmasında esas olan yollardan biri de ONURLANDIRMA VE YÜCELTME’dir. Neymiş efendim: Onurlandırma ve yüceltme. Hemen ayeti hatırlayalım: “Onur ve şeref Allah’a, rasulüne ve müminlere aittir”. Yine bir başka ayet: “Yoksa onlar onuru başkalarının yanında mı arıyorlar?”

Amway tarikatı, müritlerinin kafa ve kalplerini kimseyle paylaşmıyor. Her ay bir kitap seçiyor ve her müridini onu okumaya mecbur ediyor. Bir Amway’zede olanABD’nin Enerji Bakanlığı Müfettişi Eric Heicebeler, Amway tarikatının iç yüzünü keşfedip bir kitap yazıyor. Adını da “Aldatmanın Tacirleri” (Merchants of Deception) koyuyor ve ekliyor: “Cumhuriyetçi parti Amway’in ofisidir”

Ve başörtülü kadınlar, sakallı mümin erkekler Amway tarikatında seyr-i süluke devam ediyorlar. Dostlarını, bir camı dolar bir camı euro olan bir gözlükle süzüp, “Bu dosttan ne çıkar” diyerek. Ve Amway tarikatına mürit olmuş başörtüsü mağduru bir hanım, Amway’in sahibinin Yahudi olduğunu öğrendiğinde “Yiğidi öldür, hakkını yeme” diye tepki veriyor. Sonra, bu yılanın insanın kanını nasıl zehirlediğini görüyor, ama ya göremeyenler? Adı Hz. Ayşe’nin adı olan biri tarikatın kutbunu anarak “Ben Dick DeVos’a hayranım” diyor.

Ve 1400 yıl önceden haykıran Peygamber bir daha haklı çıkıyor: “Ben sizin tekrar putlara tapmanızdan korkmuyorum, dünyaya tapmanızdan korkuyorum” .”

pardon ne kullanıyonuz ? Üşenmeden uzun uzun yazmışsınız bir de..

pardon ne kullanıyonuz ? Üşenmeden uzun uzun yazmışsınız bir de..

Hayır alıntı yaptım sadece, Amway ve benzeri ürünleri kullanan ve satanlar için kaleme alınmış bir makaleyi paylaştım. Amway'in iç yüzünü anlatmış, buz dağının görünmeyen yüzünü anlatmış. Bende sizlerle paylaşmak istedim.

Ben kimyacı değilim bende loc var içindeki maddeleri internette girip baktım methychloroisothizaolinone zararlı kimyasal olarak görünüyor.Madem %100 doğal bu kimyasalın locta işi ne yada bir kimyacı arkadaş bu maddenin ne olduğunu anlatsın.

Bu madde kozmetik sektöründe kullanılan bir kimyasaldır, cilde bir anda zarar vermediği için burada da zararsız olduğunu iddia edenler çıkabilir. Fakat ileriye dönük ciltte tahribat yapar, cildin erken yaşlanmasına, ciltte gözenekler oluşmasına sebep olur. En önemli zararı sinir sistemini tahrip edici bir kimyasaldır. Bu özelliği de yine aniden değil yıllar geçtikçe gösterir.

Amway ürünleri kimyasal madde içermez diyen arkadaşlar acaba içindeki kimyasallar hakkında ne kadar bilgiye sahipler, içerisindeki kimyasalların özelliklerini, yararlarını veya zararlarını anlatabilirler mi? Körü körüne bağlandıkları bir markayı zararlarını bildikleri halde insanlara tavsiye ederken ne düşünüyorlar acaba? Herşeyden önce yahudi sermayesi olan bir ürünü kullanırken, arkadaşlarına tavsiye ederken veya satarken Allah'ın adını verip yemin ediyorlar mı? Gerçekten çok merak ediyorum.

Bu madde kozmetik sektöründe kullanılan bir kimyasaldır, cilde bir anda zarar vermediği için burada da zararsız olduğunu iddia edenler çıkabilir. Fakat ileriye dönük ciltte tahribat yapar, cildin erken yaşlanmasına, ciltte gözenekler oluşmasına sebep olur. En önemli zararı sinir sistemini tahrip edici bir kimyasaldır. Bu özelliği de yine aniden değil yıllar geçtikçe gösterir.

Amway ürünleri kimyasal madde içermez diyen arkadaşlar acaba içindeki kimyasallar hakkında ne kadar bilgiye sahipler, içerisindeki kimyasalların özelliklerini, yararlarını veya zararlarını anlatabilirler mi? Körü körüne bağlandıkları bir markayı zararlarını bildikleri halde insanlara tavsiye ederken ne düşünüyorlar acaba? Herşeyden önce yahudi sermayesi olan bir ürünü kullanırken, arkadaşlarına tavsiye ederken veya satarken Allah'ın adını verip yemin ediyorlar mı? Gerçekten çok merak ediyorum.

Merhaba,

LOC ( Açılımı likit organik temizleyici )bulaşık deterjanı ve de genel temizleyici ellerimi tahriş etmiyor, kurutmuyor, tırnaklarımı soymuyor, nefesimi tıkamıyor. Aklın yolu bir.

CIF, ACE, MARK BANYO ve diğer markalar mahvediyor. Alerjik astımım var, nefesim tıkanıyor. ellerim tırnaklarım mahfoluyor.

Hadi tüm temizlik maddeleri kanserojen olsun. Amway LOC bana göre kötünün en iyisidir .

Peki siz şimdi evde hangi malzemelerle temizlik yapmaya devam ediyorsunuz ? Onlar kanserojen değilse, ismini, resmini, içeriğin, alabilirmiyim ?

Merhaba,

LOC ( Açılımı likit organik temizleyici )bulaşık deterjanı ve de genel temizleyici ellerimi tahriş etmiyor, kurutmuyor, tırnaklarımı soymuyor, nefesimi tıkamıyor. Aklın yolu bir.

CIF, ACE, MARK BANYO ve diğer markalar mahvediyor. Alerjik astımım var, nefesim tıkanıyor. ellerim tırnaklarım mahfoluyor.

Hadi tüm temizlik maddeleri kanserojen olsun. Amway LOC bana göre kötünün en iyisidir .

Peki siz şimdi evde hangi malzemelerle temizlik yapmaya devam ediyorsunuz ? Onlar kanserojen değilse, ismini, resmini, içeriğin, alabilirmiyim ?

Merhaba,

Evet dediğiniz gibi tahriş etmiyor, kurutmuyor, nefes tıkamıyor olabilir. Ama içerisindeki methychloroisothizaolinone maddesi ileriye dönük ciltte tahriş yapıyor ve sinir sistemini tahrip edici bir kimyasaldır. Ben bunu uydurmuyorum. Eşim kimya mühendisi ve bu kimyasal maddeyi burada görünce eşimle birlikte kitaplarında arayarak bulduk ve aynen yazdım buraya. Ayrıca internette de benzer bir açıklamasını okudum. İsterseniz linkini de gönderebilirim.

Ben evimde yıllardır Ersağ kullanıyorum. Ersağ ürünlerinin içerisinde de bu tür kimyasallar vardır. Zaten yok dersek insanları aldatmış oluruz. Kozmetik ve temizlik sektöründe kimyasal kullanılmadan yapılabilen ürünler daha keşfedilmedi. Bu yüzden yalanlar söylemeye, insanları aldatmaya gerek yok. Ben Ersağın ticaretini yapmıyorum. Ama bu tür sitelerde içeriğini bilmeden öven, satmak isteyen bi dünya insan var. Olayın dini boyutunu zaten ilk alıntımda uzun uzun paylaştım. İnsanlar neye hizmet ettiğini bilmeden alıyor ve satmaya çalışıyor. Benim kullandığım ürün hiç olmazsa %100 Türk sermayeli ve verdiğim para müslüman insanlara gidiyor. Ürünleri de aynı sizin belirttiğiniz gibi tahriş etmiyor, cildi kurutmuyor ve gayet memnunum. Ama memnunluğum körü körüne herkese tanıtmaya, satmak için yalanlar söylemeye gerek duymuyorum.

Zeynep hanım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.İnsanlar gerçekten neyi kullandıklarını bilmeli.Zaten Amway ürünlerinin,yada Ersağın ambalajındaki işaretlere bakarsalar uyarıları görecekler,Amwayın beyazlatıcısında,zehirli ve oksitlidir işareti var,Locta elle uzun süre temastan kaçının yazıyor.Yüzde yüz organik olsa zaten böyle uyarılar konmaz.Ayrıca kayınvalidem Ersanın bulaşık deterjanın almış oda organik zararsız diye ama benim elimi çok kötü yaptı.

Zeynep hanım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.İnsanlar gerçekten neyi kullandıklarını bilmeli.Zaten Amway ürünlerinin,yada Ersağın ambalajındaki işaretlere bakarsalar uyarıları görecekler,Amwayın beyazlatıcısında,zehirli ve oksitlidir işareti var,Locta elle uzun süre temastan kaçının yazıyor.Yüzde yüz organik olsa zaten böyle uyarılar konmaz.Ayrıca kayınvalidem Ersanın bulaşık deterjanın almış oda organik zararsız diye ama benim elimi çok kötü yaptı.

Rica ederim Kadriye hanım,

Türkiye'de veya dünyada hiçbir temizlik ürününe %100 doğal veya %100 organik diyemez. Böyle bir ürün daha keşfedilmedi. Pazardan aldığımız organik sebze ve meyvelerin bile kimyasal gübreler ile ilaçlar ile yetiştirildiğini gözlerimle gördüm ben. Bu ürünlerde de %100 doğal veya organik olan hiç bir ürün yok. Mesela Ersağ'ın bazı bitki kokulu temizlik veya bakım ürünlerinde içindeki bitki kokusunu veren esansın %100 doğal olduğunu belirtiyor.(mesela Argan yağlı şampuanın içindeki Argan yağının %100 doğal ve organik olduğunu sertifika ile belgeliyor.) Yani genel olarak ürünün tamamının değil, içindeki koku veren maddenin doğal olduğunu söylüyor. Ama insanlar farklı anlayıp, satmak istedikleri için ürünün tamamen doğal veya organik olduğuna inandırmaya çalışıyorlar.

Mesela sizin elinizi tahriş eden ersağ bulaşık sıvısı benim elime zarar vermiyor. Ayrıca diğer bulaşık sıvıları elimin derisini ince ince kaldırıyor, parmak araları tahriş oluyor. Fakat ersağın bulaşık sıvısı kesinlikle tahriş etmiyor benim ellerimi. Yani sonuç olarak bir ürün bütün ciltlere uyum sağlayamıyor, kimine hiç zarar vermiyor, kiminin ellerini tahriş ediyor. Ama ersağın bulaşık sıvısı tamamen organik değil, kayınvalidenize satan kişi organik diye satmış. Sadece ürüne kokusunu veren madde doğal sertifikalı.

amway bir çok alanda faaliyet gösteriyor.kozmetik,cilt bakımı,temizlik,vitamin vs. anladığım kadarıyla üyeler sapla samanı karıştırıyor çünkü cilt bakım ürünleri,kozmetik ve vitaminler bitkisel ama deterjanların içindeki kimyasalları araştırdım. amway deterjanlarının özelliği içindeki kimyasalların doğaya zarar vermeyecek şekilde seçilip formüle edilmesidir.sonuçta karbondioksit de kimyasal bir bileşiktir; fazla salınımda zarar verirken yokluğunda dünyanın dengesini alt üst edebilecek bir gazdır.sanıyorum ki böyle düşünürsek anlamış oluruz .

Ben annemden ve teyzemden duyarım hep amway'in kalitesini. Şimdi satan birini bulabilsem ben de yüz temizleme ürünlerini ve günlük nemlendiricisini alacağım. Kullandığım birçok marka alerji yaptı. her defasında para verip çöpe atmaktansa bir kere pahalı ürün alıp sonuna kadar kullanmayı tercih ederim. Ama bağımlısı olup her zaman alamamaktan korkuyorum. Amwaya alışanlar sonra başka ürünleri pek kullanamıyorlar. Pahalı olduğu için insanlar üye olup kendileri müşteri olmayı tercih ediyor önce ben de üyeliğini yaparım diye düşündüm ama kimseye ürünümü tanıtıp alması için dil dökecek biri değilim. Satmak için dil dökmeyi bırakın gerçekten tavsiye edecek olsam bile ''şimdi kendi ürününü satmak için böyle konuşuyor'' derler diye o kadarını bile diyemem. Bazı insanlar resmen satış temsilcisi olmak için yaratılmış, ne çene var millette valla helal olsun bu şekilde köşeyi dönenlere

Üyelik ile ilgili bana da ulaşabilirsiniz. Kendiniz üye olup ürünleri kendi üyeliğinizden siparişte geçebilirsiniz. İlk siparişlerinizde giriş fiyatı üzerinden %20 extra indirim alıyorsunuz. Web sitelerinden Online Yeni Asg ye tıklayıp üye olabiliyorsunuz. Siparişleriniz kargo ile adresinize teslim ediliyor. Benim sponsor numaram 215456 sponsor numarası kısmına tanıdığınız başka biri yok ise benim sponsor numaramı yazabilirsiniz. Kendiniz üye olarak ürünlerinizi geliş fiyatından alıp hemde alışverişlerinizden hediye çekleri kazanabilirsiniz.

Ürün bilgisi ve tavsiyesi istemeniz durumunda da yardımcı olabilirim.

Hepinize keyifli alışverişler...

Ben annemden ve teyzemden duyarım hep amway'in kalitesini. Şimdi satan birini bulabilsem ben de yüz temizleme ürünlerini ve günlük nemlendiricisini alacağım. Kullandığım birçok marka alerji yaptı. her defasında para verip çöpe atmaktansa bir kere pahalı ürün alıp sonuna kadar kullanmayı tercih ederim. Ama bağımlısı olup her zaman alamamaktan korkuyorum. Amwaya alışanlar sonra başka ürünleri pek kullanamıyorlar. Pahalı olduğu için insanlar üye olup kendileri müşteri olmayı tercih ediyor önce ben de üyeliğini yaparım diye düşündüm ama kimseye ürünümü tanıtıp alması için dil dökecek biri değilim. Satmak için dil dökmeyi bırakın gerçekten tavsiye edecek olsam bile ''şimdi kendi ürününü satmak için böyle konuşuyor'' derler diye o kadarını bile diyemem. Bazı insanlar resmen satış temsilcisi olmak için yaratılmış, ne çene var millette valla helal olsun bu şekilde köşeyi dönenlere

Aslında ürünler kullanım süreleri göze alınınca pahalı olmuyor. Tm ürünler konsantre o nedenle alınan her ürün çok uzun süre kullanılabiliyor. bir allık kullanıyorum 3 gr ama aylarca bitmiyor. Mesela çamaşır deterjanı bakınca bir kilo ama konsantre olduğu için 40 ı aşkın makine çamaşır yıkayabiliyor.

Bende Ersağın pazarlamacalarından bunaldım artık almıyorum desemde kar etmiyor.Kullananlar hiç memnun değillermiş zaten.Çevremde kullanan çok...Çamaşırlar bulaşıklar makineye koyduğun gibi kiri ile çıkıyormuş.Güya çamaşırın alışması lazımmış leke çıkartıcısını falan almak lazımmış.Kimyasal yok diyor satıcılar ama aslında varmış araştıranlar söylüyor.Hepsindede kimyasal madde olduktan sonra ben niye bu tür ürünlere daha fazla vereyim.En azından kimyasalda olsa diğerleri daha güzel temizliyor onlardan almak daha mantıklı değilmi.Niye boş yere Ersağa daha fazla para vereyimki.Ama Amwayın fırın temizleyicisini ve genel temizlik ürününü loc u kullanıyorum çok memnunum.cidden güzel temizliyor ve epey bir zamanda gidiyor.

Son düzenleme:
Back
X