Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

Sodium Lauryl Sulfate yüzde ikiden fazla kullanılırsa ve bikaç maddeyle birlikte kullanılırsa zararlı oluyor bildiğim kadarıyla ve zaten kanserojen olduğu kesin kanıtlanmış değil sanırım sürekli tartışılan bir konu.
cilt bakım ürünlerinin içeriği kutusunda yazıyor ve ben kutuları ürünü alır almaz çöpe attığım için onlara bakamadım
hyym after shave balsam da bulunan oxybenzone
body series roll on deodorantta bulunan alüminyum, Benzl alcohol, Benzyl benzoate
body series 3ü 1 arada kalıp sabunda bulunan PEG-6 ve PEG-60
bunlar benim evde şuan bulunan kişisel temizlik maddeleri dediğim gibi keşke kutularını atmasaydım diğerlerine de bakardım. ev temizliği ürünleri hakkında bir fikrim yok onları araştırmadım. ama eğer bu ürünlerde sağlığa zararlı şeyler varsa diğerlerinde de vardır gibi bir mantık yürüttüm. bu sadece kişisel görüşüm. ilgilendiğin için teşekkür ederim

üçü bir arada Body Series Sabunun içeriği:

Sodium Tallowate, Potassium Tallowate, Sodium Cocoate, Potassium Cocoate, Sodium Palm Kernelate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Palmitate, Potassium Palmitate, Water, Stearic Acid, Palmitic Acid, Coconut Acid, PEG-12, PEG-6 Methyl Ether, PEG-60 Almond Glycerides, Fragrance, Glycerin, Sodium Chloride, Triclocarban 1.0%, Decyl Glucoside, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Titanium Dioxide (CI 77891)

Cosmeticsinfo.org süper bir başvuru kaynağı. Sayfa ingilizce ben almanca çevirisini aldım çünki hemen çevirebilirim ingilizce biraz uzun sürecek çünki :9: Ve orada şu ibare yazıyor bu maddeler için mühim olan kısımları kırmızı işaretliyorum sizin için:

PEG-6 Laurate

Was ist das? bu nedir ?

PEG Dilaurate (PEG-2-dilaurat, PEG-4-Dilaurat, PEG-6-Dilaurat, PEG-8-Dilaurat, PEG-12-dilaurat, PEG-20-dilaurat, PEG-32-dilaurat, PEG-75-dilaurat, PEG-150 Dilaurate) und PEG Laurat (PEG-2 Laurate, PEG-2 Laurate SE, PEG-4 Laurate, PEG-6 Laurate, PEG-8 Laurate, PEG-9 Laurate, PEG-10 Laurate, PEG-12 Laurate, PEG-14 Laurate, PEG- 20 Laurate, PEG-32 Laurate, PEG-75 Laurate, PEG-150 Laurate) Bestandteile Bereich von hellgelben, öligen Flüssigkeiten zu bräunen, wachsartige Feststoffe. In der Kosmetik-und Körperpflegeprodukte, werden diese Bestandteile in der Formulierung einer Vielzahl von Produkten wie Shampoos, Haarkuren, persönlicher Sauberkeit Produkte, Badezusätze und Hautpflege und Reinigung verwendet. Kozmetik ve vücut ürünlerinde kullanılır. Örn. Şapmuan, saç kürleri, kişisel temizlik ürünleri, banyo ürünleri, cilt bakımı ve temizlik ürünlerinde.

Sicherheitshinweise Güvenlik talimatları

Die Food and Drug Administration (FDA) hat die Sicherheit von PEG Dilaurate Inhaltsstoffe überprüft und genehmigt deren Verwendung als indirekten Kontakt mit Lebensmitteln für die Verwendung als Bestandteile von Papier und Karton als Verpackung von Lebensmitteln verwendet.
FDA ( food and drug administration ) nın raporuna göre Gıda ürünlerinde kullanılamaz.

Die Sicherheit des PEG Dilaurate und PEG Laurate Inhaltsstoffe durch die beurteilt Cosmetic Ingredient Review (CIR) Expert Panel. Die CIR Expert Panel evaluiert die wissenschaftlichen Daten und festgestellt, dass PEG-2, -4, -6, -8, -12, -20, -32, -75 und -150 Dilaurate und PEG-2, -4, -6, -8, -9, -10, -12, -14, -20, -32, -75, -150 Laurate und PEG-2 Laurate SE sind sicher für die Verwendung in Kosmetika und Körperpflegeprodukten in Konzentrationen von bis zu 25%
. Kısacası kozmetik ve bakım maddelerinde %25 oranına kadar kullanılabilir.

Warum ist es in Kosmetika und Körperpflegeprodukten verwendet? Neden kullanılır ?

PEG und PEG Dilaurate Laurate Inhaltsstoffe helfen zu bilden Emulsionen durch Verringern der Oberflächenspannung der zu untersuchenden Substanzen emulgiert werden. Darüber hinaus reinigen die Haut und Haar, indem Wasser mit Öl und Schmutz zu mischen, so dass sie weggespült werden können. İligli madde su, kir, ve yağ ile birleşip ilgili yüzeyde kiri arındırmak ve suyla birleşmesini sağlayarak temizlemesi için kullanılır

Wissenschaftliche Fakten:

Polyethylenglykol (PEG)-dilaurat und PEG Laurate Inhaltsstoffe aus Laurinsäure, eine natürlich vorkommende Fettsäure in Kokosöl hergestellt. PEG und PEG Dilaurate Laurate Bestandteile werden durch Umsetzung von Laurinsäure mit einer bestimmten Anzahl von Einheiten Ethylenoxid hergestellt. Die durchschnittliche Anzahl von Einheiten Ethylenoxid wird durch die Zahl in der Inhaltsstoffs angedeutet.

Polyethylenglykol (PEG)-Dilaurat ve PEG Laurat İçerikleri Laurin asidinden yani doğal olarak var olan Hindistancevizi yağı asidinden elde edilir. İlgili bileşkenler Laurin asidinin ethlenoxid ile dönüştürülmesi sonucu elde edilir.[/COLOR]

Umarım faydalı olmuştur bu PEG maddesinin tanımı.

Son düzenleme:
fırın jeli, her türlü kumaş beyazlatıcısı ve loc sadece bunlardan memnun kaldım ,yıkama öncesi spreyden hiç memnun kalmadım hatta 2 arkadaşımda almıştı lekeler olduğu gibi kalıyor onlarda hiç memnun kalmamışlar şu a101 deki aspirin mi ne o daha güzel leke çıkartıyor acaba bu spreyin bir kullanma şekli falan mı var da biz bilmiyoruz :47:

ReinedelAmour kusura bakmayın ben unuttum bile burayı biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum da..
açıklamanız ve ilginiz için çok teşekkürler ama beni çok tatmin etmedi diğer yazdığım şeyler de var çünkü ve dediğim gibi elimde çok fazla amway ürünü kalmadığı için açıp da bakamadım ama diş macununda paraben olduğunu okudum ve dahası amerikada paraben,n birçok türevinin yasaklandığını amwayın elinde kalan parabenli ürünleri bize yada bizim gibi çok da araştırma yapmayan başka ülkelere gönderdiğini okudum. ha bu ne derece doğrudur bilmem ama ürünlerinde sağlığa zararlı maddeler olduğunu içeriği kısmından görebiliyoruz

üç gün önce beni bu ürünlerin pazarlamacılığı için konudan habersiz "sana iyibir iş fırsatı vercegiz" diyerek çagırdılar.
Bende bir hevesle iyi bir iştir belki diyerekten gittim.Öyle şeyler anlatılıyorki ilk konferansa giden biri ise seniz konferans sonunda milyardermiş gibi çıkıyorsununuz.
neyse merakla gittim. ilk olarak bir platin mi ne .. . bir temsilcileri gelip şav şalı bir sunumla önce size hayallerinizi anlatıyor sonrada bu hayalleri normal bir yolla çalışarak elde etmenin zorluklarını anlatırken, sizin tüm hayallerinizin bir rüya olduğunu fark etmenizi sağlarken birden degişim başlıyor ve siz birden size bunların tek bir çözüm yolu olan anway olduğudur. neyse artık başlıyorlar sizi kandırmaya anway şöyle böyle diyerek neredeyse sizi firmanın genel müdürü seviyesine çıkartıyorlar kazanacaklarınız la. Daha önceden bulup kandırdıkları kişileri çıkartıp hayatlarındaki degişikleri anlattırmaya başladıklarında ise siz artık kendinizden geçiyor ve bir firma sahibi yerine geçiryorsunuz. "Tamamdır artık" diyorsunuz "ben artık zenginim" derken o sırda size ürünlerini kakalamaya başlıyorlar 5 liralık urunu 10 liraya dogal diyerek pazarlıyorlar ve dahası dahası.... anlatmakla bitmez.
ama tek bildigim şey ürünleri dogal diyerek kandırıyorlar. içindekileri araştırdığınızda kimyasal ürünle olduğu çıkıyor
eskiden bildigim titan sadet zinciri vardı şimdide anway saadet zinciri

Amway in loc çok amaçlı temizleyici,fırın jel,bulaşık deterjanı,çamaşır yumusatıcısı,cam sil,yumusak temizliyicisi,diş macunu,metal parlatıcısını kullanıyorum.süreklimi tabi ki de hayır.ayrıca yakını yapıyor temsilciliğini ancak pc ve netten anlamadığı için siparişlerini ben veriyorum.vel hasıl yapabilen varsa ne mutlu.saadet zincirinde baya baya nasiplenmiştir.

selam kızlar
şu amwaycı insanlardan gına geldi. Aranızda amway satan varsa kusura bakmasın. Peşimi hiç bırakmıyorlar üye yapmaya çalışıyorlar ürün satmaya çalışıyorlar. Tamam bazı ürünleri çok güzel. Bazılarıda tırt...naniknanik
aşırı pahalı ürünleri var. Ama uzun süreli kullanabiliyorsun.
Ama sürekli bizim günlük kullandığımız çamaşır suyudur vehayut mister massle, cif ariel gibi temizlik ürünlerini bir kötülüyorlar bir kötülüyorlar anlatamam. Kanser yapıyormuşta falanda. Allahaşkına bukadar kötüydüde neden bütün dünyada satılıyor. Bukadar alan insan aptalmı? Yada ben amwayın kanser yapıp yapmadığını nerden bileyim?:uhm:

Belki gerçekten organik ürünlerdir. Ama satıcıların yapışkanlığından bu markadan nefret etmeye başladım. :oklava:
Amway kullanan arkadaşlar varmı? ürünler hakkında yorumlarınızı yazarmısınız.

merhaba anway duyunca fenalık geçiriyorum görümcem yapıyor nezaman misafirliğe gitsem nasılsınız ne yapıyorsunuz yok ben yüzde bilmem kaç oldum puanım şu kadar varya anlatamam alacağım bile varsa o kadar ısrara almıyorum muahabbetimiz vardı önceden şuanda tek konumuz anway psikolojisini bozuğunu düşünüyorum insanların kadının yüzde bilmem kaça çıkamadı diye nerdeyse intihar etmeyi düşünüyordu yapanlara saygı duyuyorum kesinlikle ama saplantı haline gelmemesi lazım işin

beni de bi dönem kandırıp götürmüşlerdi,toplantılarına ki bu kadar soğuk,sevimsiz,robotlaşmış insanlar topluluğu görmemiştim.Garip bi şekilde insanların beynini yıkamaya çalışıyorlar ve yine ne gariptir ki tarikat gibi bişey gelmişti bana o zamanlar,gizli kapaklı...
sevmedim hiç,sevmeyeceğim de...

şimdilik kullanıyorum, memnun muyum derseniz pek farkı yok piyasadaki kimyasallardan. zorla aldırmıştı kayınvalidem zaten.. görümcem de bu işi yapıyor.. bi daha kullanacağımı pek sanmıyorum

şimdilik kullanıyorum, memnun muyum derseniz pek farkı yok piyasadaki kimyasallardan. zorla aldırmıştı kayınvalidem zaten.. görümcem de bu işi yapıyor.. bi daha kullanacağımı pek sanmıyorum

diğer urunlerını bilemem ama dis macunu,, fırcası,, ddeodorantı ve loc dan cok memnunum.. bıkere dıger hangı marka olursa olsun dıs etlerımı muhakkak kanatıyorlar ama bunları kullandıgımdan berı tek bır damla kan akmadı agzımdan:) fırcası bıkere cok yumusak macunda oyle cif krem gıbı değil( he organık mı bılmem ama suan piyasadakı bırcok unlu markadan daha az zararlı oldugundan eminim) deodorant desen sadece sabun kkokuyo hele banyodan sonra surunce ohhh mis gibi 2 gun sabun kokuyosun ve oda bence kımysal değildir cunku temızlıkten sonra surunce cayır cayır yakmıyo ınsanı hıc etkılemıyo :) loca gelınce kokusuna hastayım hafifcik cok degısık bı kokusu oluyo elımden evımden kokusu gıtsın ıstemıyorum ve yerler esyalar mıs gıbı tertemız oluyolar 2senedir 1 kutu loc bıtıremedim ben:) kısacası suana kadar kullandıgım ve vazgecemedıgım urunlerı bunlar ve gozum kapalı tavsıye ederım herkese zaten kullanan ne demek ıstedıgmı anlayacaktır:))) bu arada fırın temızlıyıcısınıde satıcı olan bı kadın denemıstı evımde sonuc superdi ama onu daha kullanmadım ....

çok memnunum kullanan arkadaşlarımda oldukça memnun görünüyor

ben diş macununu kullandım sadece, çok memnun kaldım. gerçekten beyazlattı. jel fırın temizleyicisini çok merak ediyorum. onu alıp deniycem.

Merhaba,

Ben Amway ürünlerinin makyaj malzemelerini Blog sayfamda yaptığım makyajlarda kullanıyorum.
Çok memnunum.

İsteyen bakabilir.

tıktık

Amwayı kendi ihtiyaclarımı almak için satıcı oldum. Seminerlere katılmıyorum, papağan gibi aynı sözlerden ben de haz etmiyorum.

Ne kadar organiktir orasını da bilemiyorum. Ama kullanmaya başladığımdan beri marketten kimyevi temizleyici almıyorum ve başka bir yerde eskiden kullandığım bulaşık deterjanı kokusunu alır almaz beni tıkadı ve ellerim soyuldu. Keza yine benzer bir şekildeki farkı çamaşır asarken fark ediyorum, eskiden çamaşır asarken tıkanırdım deterjanın kokusundan. Locu ise en sevdiğim bitkime güvenle döküyorsam ve hala sürekli yaprak veriyorsa... içim rahat temizleyicileri konusunda...

Diğer ürünleri ise kullandıkça göreceğim.

7 ay olmuş ürünleri alalı daha bir seneyi tamamlar aldıklarımı bitirmem, marketten aldığım da helaliyle türk sermayesine katılsa gam yemeyeceğim, o yüzden amerikan yahudi para söylemlerine de pek katılmıyorum doğrusu

Merhaba. Bizim bir akrabamız bana amwayin body series 3ü 1 arada kalıp sabununu verdi. Yüzdeki sivilceleri kuruttugunu ve cildi temizlediğini söyledi. Ama burda yazdıklarınıza göre el sabunu. Bana bir bilgi verirseniz cok sevineceğim

Merhaba. Bizim bir akrabamız bana amwayin body series 3ü 1 arada kalıp sabununu verdi. Yüzdeki sivilceleri kuruttugunu ve cildi temizlediğini söyledi. Ama burda yazdıklarınıza göre el sabunu. Bana bir bilgi verirseniz cok sevineceğim

Merhaba kalıp sabun cilde uygulanabilir ve nemlendirici özelliği vardır. Ama sivilceler için ne derece etkilidir bilemem henüz denemedim. Ben de Amway ürünleri konusunda her türkü soruya açığım. Denediğim ürünleri şiddetle tavsiye ederim. Aldığınız ürünü de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ,Amway sağlıklı ürünler üretiyor ve zarar görürseniz iade edebilirsiniz..
sevgiler

Merhaba kalıp sabun cilde uygulanabilir ve nemlendirici özelliği vardır. Ama sivilceler için ne derece etkilidir bilemem henüz denemedim. Ben de Amway ürünleri konusunda her türkü soruya açığım. Denediğim ürünleri şiddetle tavsiye ederim. Aldığınız ürünü de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ,Amway sağlıklı ürünler üretiyor ve zarar görürseniz iade edebilirsiniz..
sevgiler

cok saolun teşekkür ederim. Normalde el sabunu cildi kuruttuğu için biraz kafam karışmıştı. Ama nemlendirici özelliği varsa sorun kalmamıştır kullanmaya devam edebilirim :)

çok duyardım ama temizleyeceğine inanmıyordum ta ki burdaki bir arkadaştan duyana kadar görümcem satışını yapıyordu ondan istedim bana 500 gr su şişesine koydu.evim inşaat temziliği yaptım daha bitmedi.harika birşeymiş bu log denilen şey ellerim yumuşacık hatta sitesine girdim baktım el sabunu olarak kullanılabiliyormuş.şimdi tüm temizlik malzemelerini sipariş etmeyi düşünüyorum.keşke daha önce kullansaymışım.ben eldiven takamıyorum o yüzden ellerim bileklerime kadar yara olurdu.şimdi el kremi kullamamaya başladım.görümceme dua ediyorum iyiki denemem için vermiş.

Back
X