Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

Merhaba bende amway kullanmaya başladım. Evdeki her ürünü amway den almaya başlayınca üye olayım bari dedim :)
LOC genel temizleyiciden ve cam silinden çok memnunum. Fırın jelim ama henüz yoğun kullanmam gerekmedi demolarını yapıyorum her gördüğümde hayran kalıyorum. Metal temizleyicisinede öyle. Zoom cam ocağımda gönül rahatlığıyla kullanıyorum.Yağlara son. Yalnız dikkat edin çakmak kısmına getrimeyin ben getirdim bir süre kuruyuncaya kadar çakmağı çalışmıyor.Leke çıkarıcı ve lok yiğenlerimin sevgilisi çünkü krem rendi koltuk ve halılara aman birşey dökmeyin dikkat edin ya da bunu burda yemeyin demiyorum.Ellerini sürseler bile ki (yanlışlıkla olur) anneleri titiz dikkat ederler korkuyla bana bakarlar silerim kuzum panik yok derim. Onlar gülmeye devam eder bende onların mutluluğuna katılırım. Su arıtıcısı düşünenlere e spring i tavsiye ederim. Vitaminleri hayatımı yaşanır hale getirdi. Bağışıklık sistemim çökmüştü 2 yıldır doktorların verdikleri antibiyotikler çözüm olmadı hergün ateşimin çıkmasına, vitaminler çare oldu. Bu arada hanımlar bende gartner kanalı kisti vardı 2 doktor tek çare ameliyat dedi. Biri acil biride öncelik kanama sorununu çözelim bu kist sorun değil bekleyebilir dedi. Vitaminleri kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra kistim bana elvada dedi. Doktorlar kisti söylediklerinde internette yaptığım araştırmalardan çok kişide polip olduğunu kist olduğunu gördüm. Burasıda çok ziyaret edilen bir yer olduğu için paylaşayım dedim. Çünkü ameliyat oluyorlarmış ve tekrarlama riski oluyormuş diye okumuştum. Sağlık önemli diyorum ve yaşadağım bir deneyimi paylaşayım dedim. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.

Merhaba bende amway kullanmaya başladım. Evdeki her ürünü amway den almaya başlayınca üye olayım bari dedim :)
LOC genel temizleyiciden ve cam silinden çok memnunum. Fırın jelim ama henüz yoğun kullanmam gerekmedi demolarını yapıyorum her gördüğümde hayran kalıyorum. Metal temizleyicisinede öyle. Zoom cam ocağımda gönül rahatlığıyla kullanıyorum.Yağlara son. Yalnız dikkat edin çakmak kısmına getrimeyin ben getirdim bir süre kuruyuncaya kadar çakmağı çalışmıyor.Leke çıkarıcı ve lok yiğenlerimin sevgilisi çünkü krem rendi koltuk ve halılara aman birşey dökmeyin dikkat edin ya da bunu burda yemeyin demiyorum.Ellerini sürseler bile ki (yanlışlıkla olur) anneleri titiz dikkat ederler korkuyla bana bakarlar silerim kuzum panik yok derim. Onlar gülmeye devam eder bende onların mutluluğuna katılırım. Su arıtıcısı düşünenlere e spring i tavsiye ederim. Vitaminleri hayatımı yaşanır hale getirdi. Bağışıklık sistemim çökmüştü 2 yıldır doktorların verdikleri antibiyotikler çözüm olmadı hergün ateşimin çıkmasına, vitaminler çare oldu. Bu arada hanımlar bende gartner kanalı kisti vardı 2 doktor tek çare ameliyat dedi. Biri acil biride öncelik kanama sorununu çözelim bu kist sorun değil bekleyebilir dedi. Vitaminleri kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra kistim bana elvada dedi. Doktorlar kisti söylediklerinde internette yaptığım araştırmalardan çok kişide polip olduğunu kist olduğunu gördüm. Burasıda çok ziyaret edilen bir yer olduğu için paylaşayım dedim. Çünkü ameliyat oluyorlarmış ve tekrarlama riski oluyormuş diye okumuştum. Sağlık önemli diyorum ve yaşadağım bir deneyimi paylaşayım dedim. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.

Hic dogal degil anlatim tarziniz. Reklam kokuyor. Kib.

Bende LOC u kullanmıştım ama sonra abd malı olduğunu görünce ve türk malı olan başka bir doğal ürünle tanışınca bıraktım. Şimdi daha mutluyum :)

Merhaba Hawai amacım reklam yapmak değildi olsaydı zaten benden ürün alın diye direten bir mesaj eklerdim.
Kendinde zamanında kullanmış ve memnun kalmışsın. Bu yazını görünce bende memnuniyetimi paylaşayım dedim.
Veee en güzeli ameliayt olmadan kurtulduğum gartner kanalı kistimin mutluluğunu paylaştım sizlerden biri olarak.
Bana söylediğin sözleleri önce kendinde eleştirsen ve sonra yazıya döksen karşındakini incitmezsin en azından. iyi günler.

kızlar ne olur aldığınız ürünlerin içeriğine bir göz atın. şu amway tamamen bir pazarlama tekniği organik safsatalarına ne olur kanıp para dökmeyin içinde SLS, pareben olan organik ürün mü olur allah aşkına!!! arkadaşım hevesle organik şampuan almış içinde SLS var, bir arkadaşım da diş macunu almış içeriğine bakalım dedik yine SLS ve metilparaben var... içinde bu kimyasallar varken organik diyemezsiniz.

Dişlerini fırçalayan küçük çocukların genelde macunu yuttuğunu söyleyen uzmanlar, "Yüksek dozda flor, kansere ve zekageriliğine neden olabildiğini söylüyorlar, bunları biliyormuydunuz?
Ben 2 yaşındaki oğluma ve kendimize foreverın diş macununu kullanıyorum çok memnunum florürsüz ve içerisinde aloevera ve propolis var. Ağız içinde kokuya,aft,tartar ve bir çok şeye iyi geliyor. İnternete dünyanın en iyi diş macunu yazıncada geliyor. Herkeze tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BEN EMWAY YESİDEĞİLİM Ablam yapıyor ve bende o yapıyor diye aldım. hava serisi cilt bakım setini kullanıyorum
beautycycle™ Erken yaşlanmaya karşı Çok Memnunum. ve göz altı kremi var şuan kutusu evde sonra ismini yazarım kullandıktan sonra kırışıklıklarım yok denecek kadar azaldı.
Şimdi Süper Paket var onun siparişini verdim gidişat için buradan size bilgilerimi paylaşıcam. heyecanla bekliyorum ama bayramdan sonraya kalacak gibi siparişim :(

öyle bahsettiği ğibi ısrarcıda değil Benim Ablam ve bana gelişinden veriyor

Bu Arada benim Cildim Kuru -Karma ve hassas bir cildim var . yaşımı göstermiyorum. kullandığım ürünler sayesinde.

Merhaba kızlar; yorumların bazılarını okudum.Kimi memnun kimi değil.Ben de memnun kalanlar arasında yer alıyorum.Amwayın bir çok ürününü kullanıyorum hatta vitaminlerini de kullanıyorum.Çok faydalarını gördüm.Mutfakda fırın jel, yumuşakça (yani cif gibi olan) elde bulaşık deterjanı süper bişey elleri yumuşak tutuyor, lavabolarda sıvı el sabunu harika bişey loc süper, bir arkadaşımız kimyasal olduğunu yazmış ama ben loc ile temizlik yaptıktan sonra kirli suyu çiçeklerime döküyorum hiç biri solmadığı gibi canlı canlı bana bakıyorlar :D Dahası banyo sabunu oda süper. Hatta bunun için şunuda diyebilirim saç dökülmesini durduruyor.( Ben kemoterapi aldım 2. seansda saçlarımın dökülmesi durdu) kısaca ürünlerin hepsini hayatıma katmaya kararlıyım.ABD malı olduğu için kullanmıyorum almıyorum diyen arkadaşlarımız olmuş.ABD malına bu kadar karşı olunca internetide kullanmamak lazım Microsoft nerenın malı diye sormak istiyorum..
Sevgili ve çok değerli arkadaşlar hayata objektif bakalım.:anneadayı::KK15:

Sadece diş macunu vb vücusunuza değen temaa ettiğiniz şryleri alın bence diğerleri gereksiz pahalı. Bi deterjana o kadar para veremem ayrıca güvenemiyorum doğayı kirletmediğine neticede köpürüyor işte

Amway fırın temizleyici kullanan var mi?benim fırınımda kararmalara sebep oldu.lekeli kalsa daha iyiydi.mini fırın oldugu icin mi bilemedim.emaye yüzeylerde kullanılır,alüminyuma sürmeyin diyor.iyi de sadece yanlar emayn,oralar da kir tutmuyor zaten.allahtan fırın eski,üzülmedim;)ama ürün bu anlamda yetersiz!

Ben kepek şampuanını kullandım, kaşıntı yaptı. Ondan da hiç memnun kalmadım. Ya bana boşuna verilmiş para gibi geliyor. Ona bakarsanız rossmanda da katkısı daha az olan ürünler var. Sen yeter ki para miktarını biraz arttır :) çok kimyasallı ürünler daha uygun oluyor arkadaşlar.. Mesela migrosta frosch marka bulaşık deterjanı var. O da katkısı oldukça az bi ürün. Onu alacağım yerde neden kargoya para verip amway alayım??

Piyasadaki en sağlıklı ve kaliteli ürünleri olduğu için çok seviyorum her ürününden memnunum beğenmezseniz de paranızı iade ediyorlar zaten kesinlikle tavsiye ederim

Back
X