Amway Ürünleri Hakkında Sormak İstediklerinizi Cevaplayabilirim

qmshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
97
3
28
Ankara
Kozmetik, vitamin, temizlik ürünleri hakkında sormak öğrenmek istediklerinizi burada paylaşınız .. :)

merhaba, astım hastasıyım. Matik deterjan ve yumuşatıcı yasak. bilgi verir misiniz ürünler hakkında..

merhaba, astım hastasıyım. Matik deterjan ve yumuşatıcı yasak. bilgi verir misiniz ürünler hakkında..

merhablar kusura bakmayin gec gordum mesajnzi. Bu urunlern, herhangi bir hastaligi olupta kullaninca kotu edenini hic gormedm. Benim egzemam var bundan baska deterjan kullanamiorum. Deterjanlari yumusaticisi kesnlikle cok guzel fosfat icermyor en onemlsi bu kanser sebebi cunku. Sizn hastalgnz icn bisey diyemcem ama arastriym soraym bi.

Kozmetik, vitamin, temizlik ürünleri hakkında sormak öğrenmek istediklerinizi burada paylaşınız .. :)

loc çok amaçlı ürünü aldım ölçüsüne uygun şekilde camsil kutusuna koydum ve cam beziyle her tarafı temizlemeye başladım banyoda kulladım iyi gibi ama ocaktaki kuruyan lekeleri diğer deterjanlar bibi iyi temizlemedi bezi yıkayıp(sert yüzeyler içn sünger kullanıyorum)onu temizlemek istedğim yüzeye sıkıyorum siliyorum doğru yapıp yapmadığımı öğrenmek istedim. teşekkürler..

ocak temizliği için zoom ürününü kullanmalısınız.loc ile normal yüzey temizliğinizi yapın ama ocak lekelerinde loc ile memnun kalmamış olmanız normal.zoom da ucuz bir ürün zaten kesinlikle çok beğeneceksiniz.

MErhaba

Bende amway kullanıcısıyım eğer çevreye duyarlı iseniz kesinlikle kullanın derim. Satış yapmasanız kendi siparişlerinizi vermek için bile üye olablirisniz. Önemli ürünleri iyi tanıyıp doğru kullanmak.

ben loc aldım genel temizlik acaba inox ankastre de kullana bilir miyim

Sanırım Amway Satış Temsilcisisiniz bana biraz bilgi verir misiniz Amway hakkında bende üye olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…