çevremdeki arkadaşlarım çok meth ediyorlar iyi geliyormuş cilde diye ama gel gör ki yakın çevremde yok satışını yapan....
ilk defa duyuyorum, sayenizde.. Sabunu denerim yuzume olmasa bile eller icin?
Çevremdeki arkadaşlarım çok meth ediyorlar iyi geliyormuş cilde diye ama gel gör ki yakın çevremde yok satışını yapan....
leopargg@gmail.com
Bu sabunu 2.5 yıldır, sabahları düzenli olarak kullanıyorum. Yüzdeki aşırı sivilcelenmeye karşı şu sıralar populer olan reacutan a kesinlik meydan okur bu sabun. Yüzü kurutup ertesi gün sivilcenin kabuk halinde atılmasını sağlıyor(lekesiz). Tavsiye edilir.
İhtiyaç durumunda benimle irtibata geçebilirsiniz.
benim elimee bi tane bu sabunan geçdi de..3 aydır roanctane kullnyrdm kolestrolm yükseldği içn brkmk zournda kaldm..
bu sabunda kusma yapyrmuşş..roanctnadan sonra bir kusma dönmi bidaha olurmuu bana bi şey söylermsnz kullanaymmı kullanmayaym mı ?*
aktif sivlcm çok iz var
Çevremdeki arkadaşlarım çok meth ediyorlar iyi geliyormuş cilde diye ama gel gör ki yakın çevremde yok satışını yapan....
Arkadaşlar aranızda kullanan oldumu bu ballı sabunu...Beni de bilgilendirirmisiniz bu günlerde çok duyar oldum adını..XXXXXXXX
ballı sabun 15 tl 125 tl ye kazıklamışlar senibende kullandım ama bi yararını gercekten görmedim. hatta yağlı ciltler için olan seriden aldım 125 gibi bi ücret ödedim güya bitkisel dogal diyolar ama tam tersi ne kadar kımyasal varsa amway avon da mevcut asla kullanmam
ballı sabun 15 tl 125 tl ye kazıklamışlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?