Amway, Avon ve emsali firmaların tanıtımı ve reklamı kesinlikle yasaktır.
"SıZDE ÜYE OLUN BAŞKALARINI ÜYE YAPTIKCA ONLAR SıPARıŞ VERDıKÇEDE BÜTCENıZE PARA ÜSTÜNE PARA KATIN KENDI ALT KADRONUZU KURDUKCA ONLARDA DAHA KURDUKCA KAZANCINIZ KATLANSIN."
vb. türü mesajlarla zincir ve benzeri yollara sevk eden mesajlar kesinlikle yasaktır. Bu konulara bu siteyi alet etmem. Amway, Avon, abidik gubidik vb. gibi firmaların çalışma prensiplerini anlatmak isteyen anlatır ama gel işte benim mail adresim bu, beni referans göster kadroya gir gibi içeriğe sahip mesajlar silinecektir.
amway ballı sabun aldım bend e ama sabun iyi temizlenmediğinde gözenekleri tıkıyor.ve ben kullansam mı diye düşünüyorum.kullanıp memnun olan var mı?
yok sabunun iyi yıkanmadığında gözenekleri tıkayan maddeler içerdiği ve en doğal sabunun bile kurutucu maddeler içerdiği doğru.içeriğine bitkisel yağlar koyup bunu dengeliyorlar.bu d ayağlı ciltler için ayriyeten iyi değil.ama ballı sabunun çok methini duydum,
aldım deneyetyim diyorum zaten çok pahalı da değil ama kullananlar varsa gerçekten iyi gelmiş mi merak ediyorumyerimseniben
Görebilseydik kataloğu ne kadar iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?