Geçtiğimiz yaza girmeden bir amway temsilcisi öğretmen arkadaşlarımdan birinin evine ziyarete geldi. Biz hanımlar da kaçırmadık bu fırsatı gittik tabii, gitmese miydim ki :44:
300 liralık cilt bakım ürünü aldım. Yağlı ciltler için beautycycle nin cilt temizleyici- tonik- gece ve gündüz kremini, artistry göz çevresi kremini bir de artistry nin sivilce için antiblemish kremini aldım. etkisini pek görmesem de beautycycle fena değil, güzel de kokuyor(cildim sivilceliydi geçirmedi mesela), gözaltı kremi 50 küsür lira ve 19 liraya aldığım sebamedinkinden üstün değil, sivilce ve izleri için aldığım kremden hiç memnun kalmadım. Bir de 50 lira civarı para verdim. Ama 5 ay boyunca aksatmadan kullandığım halde bırakın sivilce geçirmeyi hep daha daha büyük sivilceler çıktı. Önce çıkartır sonra geçirir demeyin zira ben bunu 5 ay kullandım öyle 1 ay falan değil, hiç te geçesi yoktu, zerre azalma gözlemedim, aksine arttılar. Sonra hepsini bıraktım ve roaccutane adlı ilaca başladım, cildimi hiç böyle görmemiştim resmen parlıyor.
Bir de nutriway den bazı vitaminleri almıştım, fayda ya da zarar görmedim. Düzenli olarak onu da aylarca kullandım ama kullanmadığım zamanlardan farklı değildim, elimdeki kutular biterse bir daha almayı düşünmüyorum. Bana para tuzağı gibi geliyor açıkçası.
Ama hiç mi memnun olduğun ürün yok derseniz, açıkçası çamaşırlar için leke çıkartıcıdan memnun kaldım. İkinci kez sipariş bile verdim. Beyaz tişörtlerime bulaşan kapatıcı-fondoten lekelerini ne yaptıysam çıkaramamıştım. Denemediğim kalmadı (çamaşır makinesi- sıcak su- bulaşık deterjanı- alkol, aseton aklıma ne geldiyse denedim çıkmadı) ama bu markanın yıkama öncesi spreyi anında çıkardı.
YIKAMA ÖNCESİ SPREY