Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben kulnıyorum canım, sıkıstırılmıs fondateni ve allığı var çok memnunum parlama yapmıyr cok yumuşak, birde nemlendiri 15 faktörlü yüzüm için krem , birde tüm vücüt için traş köpüğü gibi olan bir nemlendiricisi var oda guzel hafif yağlı yapmıyor, birde sivilce lekeleri için jel aldım küçük bişey ama onu bir türlü tam kulanamadım unuttum hep onun için birşey diyemıcem, kulandıgımm diğer malzemelerde var ...
amwayin artisty ürünlerini kullanıyormusunuz.ben bu markanın ürünlerinden almak istiyorum.önce burdan deneyimli arkadaşlara sormak isterim.deneyip de memnun olduğunuz artisty serisi ürünleri hangileri dir diye?
iyide canım türkiyede birçok ürün var amerikan ürünleri olan ve ister istemez tüketmek zorunda kalıyoruz maalesef..eminim seninde kullandığın amerikan ürünleri vardırBU ürünün amerikan mali olduğunu biliyormusunuz???? ve hala bu ürünlerimi kullanıyorsunuz tebrikler
BU ürünün amerikan mali olduğunu biliyormusunuz???? ve hala bu ürünlerimi kullanıyorsunuz tebrikler
cilt lekeleri için olan jelden memnunum
cilt bakım ürünlerinin hepsini de kullanıyorum ama göz altı kremimi değiştirdim
cidden geçtimi lekelerin???????