Saç Uzatma Yöntemleri ampuan iine dklebilenler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisxes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bal saçınızı yapış yapış yapmıyomu ya çok şaşırıyorum burda okuyunca çoğu yerde geçiyo bu

bide ampüller gerçekten işe yarıyor hacimli oluyor saçların ben denedim ama ampülleri kullanırken şampuan bitince 2 şampuanı sade kullan yoksa saç derine fazla viteminden pıtır pıtır oluyo yada saçını hergün yıkıyorsan birinde vitaminli şampuan diğer gün sade şampuanla yıka

ben çam terebentin kullanıyorum şampuanın içinde..
dökülmeyi önlüyor ve uzamaya da etkisi oluyor.
benim özellikle dökülmeye çok etkisi oldu. normalde çok fazla saçım dökülürdü artık yıkadıktan sonra bile 3-4 tel bişey dökülüyor memnunum

kızlar bal saçınızı yapış yapış yapmıyomu ya çok şaşırıyorum burda okuyunca çoğu yerde geçiyo bu

yok canım 750 ml'e 2 tatlı kaşıgı koyuorum yapış yapış olmuoR ıı ce calkalıorm ve ben bıraz fazla koyuyorum hıc bır zararını gormedım belkı yararı vardır ben hıssetmedm ama yınede koyuorum kendımı daha ıı hıseedıorum ve benım durulanan sac kremımdede bal var

cam terebentını eskıden kullanıodum ama sımdı bıraktm ve sacım cok dokuluo yenıden kullanmaya baslıcam pantene'ı kullanıodum o sacımı cok doktu sımdı dove yıpranmıs sacları ıcın olanını alıcam ve onada camterebentn ve bal koyucam ıns dokulmez

sarımsak sarımsak sarımsak ...

Back