çok hazırlandım uğraştım ama nihayet atlattım. sizinle de paylaşmak istedim. işte bütün ayrıntılar :)
Eki Görüntüle 583015 Eki Görüntüle 583016 Eki Görüntüle 583017 Eki Görüntüle 583020
bunlar bohçanın içi. süslemelerini kendim hazırladım..
Eki Görüntüle 583021 Eki Görüntüle 583022 Eki Görüntüle 583023 Eki Görüntüle 583024
bunlar ise bohçanın kapanmadan önceki hali ve kapandıktan sonraki hali, gelelim tepsime
Eki Görüntüle 583027 Eki Görüntüle 583028 Eki Görüntüle 583031
tepsinin ölçüsünde kumaşı kestim önce, sonra ütü ile yapışan taşlarla baş harflerimizi yazdım ve bohça süslemesi için hazırladığım nazar boncuklu ve çiçekli fiyonkların beyazını hazırladım.havlular için aldığım kenar dantellerinden arta kalanı ile annem dikti örtümü tepsiye yapıştırmadım çünkü tepsi ziyan oluyor. hatta gidip tepsi bile almadım evdeki minik tepsilerden birine göre dizayn ettim. herkes çok beğendi umarım sizde beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 583034 Eki Görüntüle 583035 Eki Görüntüle 583036 Eki Görüntüle 583037
bunlarda benim kurabiyelerim. ben çok çeşit yaptırdım. hiçbirinde hevesim kalsın istemedim.
sırada gelen misafirlere dağıttığım hediyeler var.
Eki Görüntüle 583038 Eki Görüntüle 583039
havluluarın taşlarını tek tek yapıştırdım, hem erkeklere hem kadınlara birer tane havlu koydum, kadınlara başörtüsü veya şal (yaşlarına göre) erkeklere de çorap koydum.
onlara da minik birer bohça hazırladım. gelecek resimde o bohçaları görebilirsiniz
Eki Görüntüle 583041
bu pastamdı
Eki Görüntüle 583042 Eki Görüntüle 583043 Eki Görüntüle 583044
son olarak hazırladığım masa.. o gün babanneciğimden gelen nazar boncuklu çiçek masama renk kattı. hazırladığım kavanozların içine çikolatalarımı koydum, kapalı bohçam ve pastam hatta arkada bahsettiğim hediyelik minik bohçaları bile görebilirsiniz...
unutmadan, peçeteler de bir düzende olsun istedim ve onları da süslemeyi ihmal etmedim.
Eki Görüntüle 583047 Eki Görüntüle 583048
dilerim yeni sözleneceklere biraz olsun fikir vermiştir.
yeni bir başlık ile gelen bohçayı, çiçeğimi çikolatamı ve tepsimi de göstermek isterim tabii sizin istekleriniz doğrultusunda.
çoook teşekkür ederim. beğenmene çok sevindim. benim de erkek arkadaşımdı hatta asker yolu bile gözledim. ama bohça alışverişlerine annesiyle ve annemle beraber gittik. hatta babasıyla babamda tanışınca onların istekleri sevgilerini görünce babacığım yapmam için destek bile oldu. hiç haksızlık olduğunu düşünmedim canım benim. bizim mutluluğumuzla çok daha mutlu oluyorlar. sende sakın böyle düşünme. bunlar senin en güzel günlerin kendine zehir etme bütün heveslendiğin şeyleri yapmaya çalış. hatta elimden gelen bi'şey olursa seve seve yardımcı olurum.
Ne kadar güzel hazırlanmışssın ya bayıldımm , kurdelalar süper olmuş elinden geliyo ne güzel ben hiç becerememNişan gibi olmuş valla maşallah Allah tamamına erdirsin
Maşallah her şey ne kadar da güzel olmuş, özenle, sevgiyle her detayı bezenmiş.
Çok beğendim gerçekten,ilham olsun bunlar bana daAllah tamamına erdirsin.
Ayrıca gelen bohçaları, nişanınızı da görmeyi de çok isterim...
Gerçekten Herşey Tam Anlamıyla Çok güzel olmuş...
Allah Tamamına Erdirsin Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim
Bu arada yeni açacağın topiği merak ediyoruz :)
amin inşallahhhh :) sanırım evlenene kadar topiklerim hep evlilik hazırlıkları olacak. ama gelen bohçalar, nişan hazırlıkları falan var sırada, tabii birde çeyizlerim :)
aminnn inşallah Allah utandırmadan hayırlısıyla halledebilirim...
ben 24 kişi için hazırladım bunları. yalnız kurabiyeleri 50 tane yaptırdım çünkü tahmin etmiştim herkes bir kaç tane aldı.
en kısa zamanda diğer resimleri de ekleyeceğim :)
inş.canım halledersin bende kurabiyelerden fazla yapıcam kendim yapıcam ben denedim geçen gün müthiş oldu yapabildim yani süslemesi falan çok hoş oldu o yüzden kendim yapıcam gelen misafrlerin hepsinemi hediyelerden verdin yoksa sadece erkek tarafınamı verdin canım benim biraz kalabalık gibi olucak o yüzden hem erkek tarafna hem kız tarafına vermek baya bi maliyetli olcak sadece erkek tarafından gelen misafirlere versem
kesinlikle ekle bekliyorumm resimleri
canım bizde toplam bu kadardı ama ben şöyle yaptım, önce erkek tarafına verdim. misafirler gittikten sonra bizim tarafa da verdim. yani misafirlerin yanında herkese vermek çok mantıklı olmuyor zaten. istersen şöyle yap, sadece erkek tarafında herkese birer tane hazırla, misafirler gittikten sonra sizin aile için her aileye birer tane ver hatıralık. (yani dayın ve ailesi için bir bohça, amcan ve ailesi için bir bohça vs. gibi) ama bence hiç vermesen de olur. bir anneye danış, en iyilerini onlar biliyorlar. :112:
aşkımmm süper olmuş her şey. Sana da böylesi yakışırdı. Emeğine sağlık.İnşallah bohçanı görmeye eve de gelicemm
Diğer resimleri de paylaş. Allah tamamına erdirsin ve çok çok mutlu olun
güzel demek haksızlık olur... :) mükemmel olmuş her biri mükemmmelden de öte.. her şey ... Allah mutluluğuna zeval getırmesın (MAŞALLAH da dıyelım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?