• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi amor sözlendiii

amor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
16
0
86
çok hazırlandım uğraştım ama nihayet atlattım. sizinle de paylaşmak istedim. işte bütün ayrıntılar :)

$IMG_2597.jpg $IMG_2600.jpg $IMG_2602.jpg $IMG_2604.jpg

bunlar bohçanın içi. süslemelerini kendim hazırladım..

$IMG_2616.jpg $IMG_2618.jpg $IMG_2624.jpg $IMG_2626.jpg

bunlar ise bohçanın kapanmadan önceki hali ve kapandıktan sonraki hali, gelelim tepsime

$IMG_2610.jpg $IMG_2611.jpg $DSC_3580.jpg

tepsinin ölçüsünde kumaşı kestim önce, sonra ütü ile yapışan taşlarla baş harflerimizi yazdım ve bohça süslemesi için hazırladığım nazar boncuklu ve çiçekli fiyonkların beyazını hazırladım.havlular için aldığım kenar dantellerinden arta kalanı ile annem dikti örtümü tepsiye yapıştırmadım çünkü tepsi ziyan oluyor. hatta gidip tepsi bile almadım evdeki minik tepsilerden birine göre dizayn ettim. herkes çok beğendi umarım sizde beğenirsiniz.

$IMG_2627.jpg $IMG_2628.jpg $IMG_2629.jpg $IMG_2631.jpg

bunlarda benim kurabiyelerim. ben çok çeşit yaptırdım. hiçbirinde hevesim kalsın istemedim.

sırada gelen misafirlere dağıttığım hediyeler var.

$IMG_2632.jpg $IMG_2633.jpg

havluluarın taşlarını tek tek yapıştırdım, hem erkeklere hem kadınlara birer tane havlu koydum, kadınlara başörtüsü veya şal (yaşlarına göre) erkeklere de çorap koydum.
onlara da minik birer bohça hazırladım. gelecek resimde o bohçaları görebilirsiniz

$IMG_2642.jpg

bu pastamdı :40:

$IMG_2641.jpg $IMG_2643.jpg $DSC_3522.jpg

son olarak hazırladığım masa.. o gün babanneciğimden gelen nazar boncuklu çiçek masama renk kattı. hazırladığım kavanozların içine çikolatalarımı koydum, kapalı bohçam ve pastam hatta arkada bahsettiğim hediyelik minik bohçaları bile görebilirsiniz...

unutmadan, peçeteler de bir düzende olsun istedim ve onları da süslemeyi ihmal etmedim.

$IMG_2637.jpg $IMG_2638.jpg

dilerim yeni sözleneceklere biraz olsun fikir vermiştir.

yeni bir başlık ile gelen bohçayı, çiçeğimi çikolatamı ve tepsimi de göstermek isterim tabii sizin istekleriniz doğrultusunda.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok hazırlandım uğraştım ama nihayet atlattım. sizinle de paylaşmak istedim. işte bütün ayrıntılar :)

Eki Görüntüle 583015 Eki Görüntüle 583016 Eki Görüntüle 583017 Eki Görüntüle 583020

bunlar bohçanın içi. süslemelerini kendim hazırladım..

Eki Görüntüle 583021 Eki Görüntüle 583022 Eki Görüntüle 583023 Eki Görüntüle 583024

bunlar ise bohçanın kapanmadan önceki hali ve kapandıktan sonraki hali, gelelim tepsime

Eki Görüntüle 583027 Eki Görüntüle 583028 Eki Görüntüle 583031

tepsinin ölçüsünde kumaşı kestim önce, sonra ütü ile yapışan taşlarla baş harflerimizi yazdım ve bohça süslemesi için hazırladığım nazar boncuklu ve çiçekli fiyonkların beyazını hazırladım.havlular için aldığım kenar dantellerinden arta kalanı ile annem dikti örtümü tepsiye yapıştırmadım çünkü tepsi ziyan oluyor. hatta gidip tepsi bile almadım evdeki minik tepsilerden birine göre dizayn ettim. herkes çok beğendi umarım sizde beğenirsiniz.

Eki Görüntüle 583034 Eki Görüntüle 583035 Eki Görüntüle 583036 Eki Görüntüle 583037

bunlarda benim kurabiyelerim. ben çok çeşit yaptırdım. hiçbirinde hevesim kalsın istemedim.

sırada gelen misafirlere dağıttığım hediyeler var.

Eki Görüntüle 583038 Eki Görüntüle 583039

havluluarın taşlarını tek tek yapıştırdım, hem erkeklere hem kadınlara birer tane havlu koydum, kadınlara başörtüsü veya şal (yaşlarına göre) erkeklere de çorap koydum.
onlara da minik birer bohça hazırladım. gelecek resimde o bohçaları görebilirsiniz

Eki Görüntüle 583041

bu pastamdı :40:

Eki Görüntüle 583042 Eki Görüntüle 583043 Eki Görüntüle 583044

son olarak hazırladığım masa.. o gün babanneciğimden gelen nazar boncuklu çiçek masama renk kattı. hazırladığım kavanozların içine çikolatalarımı koydum, kapalı bohçam ve pastam hatta arkada bahsettiğim hediyelik minik bohçaları bile görebilirsiniz...

unutmadan, peçeteler de bir düzende olsun istedim ve onları da süslemeyi ihmal etmedim.

Eki Görüntüle 583047 Eki Görüntüle 583048

dilerim yeni sözleneceklere biraz olsun fikir vermiştir.

yeni bir başlık ile gelen bohçayı, çiçeğimi çikolatamı ve tepsimi de göstermek isterim tabii sizin istekleriniz doğrultusunda.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herşeyin çok güzel diyemiyceğim mükemmel olmuş tatlım...benim yakın da sözüm olacak ama içimden birşey yapmak gelmiyor...konuştuğum erkek arkadaşımla sözleniyorum ama içimde burukluk kafamda karışıklık bilmiyorum...babam vazgeçtim desin istiyorum....olmayacak gibi düşündüğüm zaman da olsun istiyorum...dün gece kimseyle konuşmayım diye erkenden yattım..herkeze böyle mi oluyor...sen bu süreçten nasıl geçtin....yaptıklarına çok imrendim ama bunları yaparsam sanki aileme haksızlık ya da onları üzücekmişim gibi geliyor...

çoook teşekkür ederim. beğenmene çok sevindim. benim de erkek arkadaşımdı hatta asker yolu bile gözledim. ama bohça alışverişlerine annesiyle ve annemle beraber gittik. hatta babasıyla babamda tanışınca onların istekleri sevgilerini görünce babacığım yapmam için destek bile oldu. hiç haksızlık olduğunu düşünmedim canım benim. bizim mutluluğumuzla çok daha mutlu oluyorlar. sende sakın böyle düşünme. bunlar senin en güzel günlerin kendine zehir etme bütün heveslendiğin şeyleri yapmaya çalış. hatta elimden gelen bi'şey olursa seve seve yardımcı olurum.

çoook teşekkür ederim. beğenmene çok sevindim. benim de erkek arkadaşımdı hatta asker yolu bile gözledim. ama bohça alışverişlerine annesiyle ve annemle beraber gittik. hatta babasıyla babamda tanışınca onların istekleri sevgilerini görünce babacığım yapmam için destek bile oldu. hiç haksızlık olduğunu düşünmedim canım benim. bizim mutluluğumuzla çok daha mutlu oluyorlar. sende sakın böyle düşünme. bunlar senin en güzel günlerin kendine zehir etme bütün heveslendiğin şeyleri yapmaya çalış. hatta elimden gelen bi'şey olursa seve seve yardımcı olurum.

desteğin için çok teşekkür ederim...gözümü kapasam sonra açsam ki evlenmişim her şey olmuş bitmiş...kendimi fazla geriyorum...bu arada nişandan diğer resimlerini de bekliyorum

herseyın cok guzel olmus amor :) tebrik ederim.
Allah tamamına erdirsin, utandırmasın inşaAllah. :)

çok şık çok güzel olmuş hepsi tatlım çok beğendim yaptıklarını büyük bir heves ve heyecanla yaptığın çok belli herşeyin böle devam etsin inş.:nazar:

bir sorum olcak sözünde kaç kişi oldu canım kaç kişilik hediyeler hazırladın yakında benimde böyle bir telaşım olacak fikir istiyorum :) :16:

aminnn inşallah Allah utandırmadan hayırlısıyla halledebilirim...
ben 24 kişi için hazırladım bunları. yalnız kurabiyeleri 50 tane yaptırdım çünkü tahmin etmiştim herkes bir kaç tane aldı.
en kısa zamanda diğer resimleri de ekleyeceğim :)

Ne kadar güzel hazırlanmışssın ya bayıldımm , kurdelalar süper olmuş elinden geliyo ne güzel ben hiç beceremem :19:Nişan gibi olmuş valla maşallah Allah tamamına erdirsin :nazar:

Maşallah her şey ne kadar da güzel olmuş, özenle, sevgiyle her detayı bezenmiş.:nazar:
Çok beğendim gerçekten,ilham olsun bunlar bana da :1: Allah tamamına erdirsin.
Ayrıca gelen bohçaları, nişanınızı da görmeyi de çok isterim...

Gerçekten Herşey Tam Anlamıyla Çok güzel olmuş...
Allah Tamamına Erdirsin Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim:16:
Bu arada yeni açacağın topiği merak ediyoruz :)

Son düzenleme:
Ne kadar güzel hazırlanmışssın ya bayıldımm , kurdelalar süper olmuş elinden geliyo ne güzel ben hiç beceremem :19:Nişan gibi olmuş valla maşallah Allah tamamına erdirsin :nazar:

canım benim beğenmene nasıl sevindim anlatamam.. aslında çok kolay biraz uğraşsan eminim çok daha güzellerini yapabilirsin. ben video izlemiştim fiyonk nasıl atılır diye, ordan öğrendim de yaptım.

Maşallah her şey ne kadar da güzel olmuş, özenle, sevgiyle her detayı bezenmiş.:nazar:
Çok beğendim gerçekten,ilham olsun bunlar bana da :1: Allah tamamına erdirsin.
Ayrıca gelen bohçaları, nişanınızı da görmeyi de çok isterim...

amin aminnnn, Allah bu yola çıkan herkesin yardımcısı olsun. en yakın zamanda resimlerini yükleyeceğim. :52:

Gerçekten Herşey Tam Anlamıyla Çok güzel olmuş...
Allah Tamamına Erdirsin Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim:16:
Bu arada yeni açacağın topiği merak ediyoruz :)

amin inşallahhhh :) sanırım evlenene kadar topiklerim hep evlilik hazırlıkları olacak. ama gelen bohçalar, nişan hazırlıkları falan var sırada, tabii birde çeyizlerim :)

amin inşallahhhh :) sanırım evlenene kadar topiklerim hep evlilik hazırlıkları olacak. ama gelen bohçalar, nişan hazırlıkları falan var sırada, tabii birde çeyizlerim :)

Hepsini görmekten mutluluk duyarız canım biz :)
Allah Mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin:16:

aminnn inşallah Allah utandırmadan hayırlısıyla halledebilirim...
ben 24 kişi için hazırladım bunları. yalnız kurabiyeleri 50 tane yaptırdım çünkü tahmin etmiştim herkes bir kaç tane aldı.
en kısa zamanda diğer resimleri de ekleyeceğim :)

inş.canım halledersin bende kurabiyelerden fazla yapıcam kendim yapıcam ben denedim geçen gün müthiş oldu yapabildim yani süslemesi falan çok hoş oldu o yüzden kendim yapıcam gelen misafrlerin hepsinemi hediyelerden verdin yoksa sadece erkek tarafınamı verdin canım benim biraz kalabalık gibi olucak o yüzden hem erkek tarafna hem kız tarafına vermek baya bi maliyetli olcak sadece erkek tarafından gelen misafirlere versem :(

kesinlikle ekle bekliyorumm resimleri :16:

inş.canım halledersin bende kurabiyelerden fazla yapıcam kendim yapıcam ben denedim geçen gün müthiş oldu yapabildim yani süslemesi falan çok hoş oldu o yüzden kendim yapıcam gelen misafrlerin hepsinemi hediyelerden verdin yoksa sadece erkek tarafınamı verdin canım benim biraz kalabalık gibi olucak o yüzden hem erkek tarafna hem kız tarafına vermek baya bi maliyetli olcak sadece erkek tarafından gelen misafirlere versem :(

kesinlikle ekle bekliyorumm resimleri :16:

canım bizde toplam bu kadardı ama ben şöyle yaptım, önce erkek tarafına verdim. misafirler gittikten sonra bizim tarafa da verdim. yani misafirlerin yanında herkese vermek çok mantıklı olmuyor zaten. istersen şöyle yap, sadece erkek tarafında herkese birer tane hazırla, misafirler gittikten sonra sizin aile için her aileye birer tane ver hatıralık. (yani dayın ve ailesi için bir bohça, amcan ve ailesi için bir bohça vs. gibi) ama bence hiç vermesen de olur. bir anneye danış, en iyilerini onlar biliyorlar. :112:

canım bizde toplam bu kadardı ama ben şöyle yaptım, önce erkek tarafına verdim. misafirler gittikten sonra bizim tarafa da verdim. yani misafirlerin yanında herkese vermek çok mantıklı olmuyor zaten. istersen şöyle yap, sadece erkek tarafında herkese birer tane hazırla, misafirler gittikten sonra sizin aile için her aileye birer tane ver hatıralık. (yani dayın ve ailesi için bir bohça, amcan ve ailesi için bir bohça vs. gibi) ama bence hiç vermesen de olur. bir anneye danış, en iyilerini onlar biliyorlar. :112:

bilgilendirmen için çok sağol canım bizde sadece erkek tarafından gelen misafrlere hediyeler vericem kadınlara süslü keselerde havlu erkeklere sadece çorap diye düşündük ekleme yapabiliriz buna :)bide her gelen misafire kurabiyelerden vercez :)

aşkımmm süper olmuş her şey. Sana da böylesi yakışırdı. Emeğine sağlık.:nazar: İnşallah bohçanı görmeye eve de gelicemm :16:
Diğer resimleri de paylaş. Allah tamamına erdirsin ve çok çok mutlu olun :nazar::nazar::nazar:

aşkımmm süper olmuş her şey. Sana da böylesi yakışırdı. Emeğine sağlık.:nazar: İnşallah bohçanı görmeye eve de gelicemm :16:
Diğer resimleri de paylaş. Allah tamamına erdirsin ve çok çok mutlu olun :nazar::nazar::nazar:

:) hem çok sevindim hem çok utandım pericik :) iyi ki varsın iyi ki yanımdasın ve biliyorsun ki her zaman bekliyorum..

güzel demek haksızlık olur... :) mükemmel olmuş her biri mükemmmelden de öte.. her şey ... Allah mutluluğuna zeval getırmesın (MAŞALLAH da dıyelım )

güzel demek haksızlık olur... :) mükemmel olmuş her biri mükemmmelden de öte.. her şey ... Allah mutluluğuna zeval getırmesın (MAŞALLAH da dıyelım )

amin canım benim, inşallah. :) Allah hepimizin mutluluklarını nazarlardan korusun inşallah:nazar:

Back