Amor amor parfüm kullanan var mı?

ya bende kullandım ama çok etkisinde kalıp bir daha alayım demedim

nefret edip attigim bir parfumdur kendisi hic sevmedim basta hosuma gitti almistim kokusu baydi beni tavsiye etmem tabi herkesin zevki farkli

benim vazgeçemediğim parfümdür çok seviyorum kokusunu çok kalıcı ben freeshoptan almıştım 120$ sanırım ama tam hatırlamıyorum çok şey aldım hepsini birlikte ödeyince fiyatları aklımda kalmadı..

ben kullanıyorum gayet memnunum eşimde çok beğeniyor kokusunu hatta onun zoruyla almıştım
ama tenden tene farkettiği de bir gerçek...

kıslar ya amor amorun orjinalini aldım ankarada oturuorum sosyete pazarınsda 10 ytl dedi 8 e aldım valla 2 tane almadığıma pişmanım ama alıcam parfümler çok ucuz ya defolu diolar ama hiç bişi yok ya kutusunda hafif çiziklik ya kapağında bir kırıklık hiç bişideil yanii bence çok ii

kullandığım en iyi parfüm.hem çok kalıcı hemde etkileyici.acık olanı nasıldır bilmiyorum ama orjınalını tavsiye ediyorum

amor amor bayılırım..Her zaman mınıklerden de olsa bır tane vardır cantamda...sunsıhe cıktı sımdı de amor amorun..İlk Ukraynada ogrencyken ev sahbımız Natalya hedıye etmıst dunya kadınlar gununde hıc unutmamo gunden bu yana hastasıyım..Yanlız casharel amor nasıl 10 ytl oluyor hayret valla bn 50ml olanı 108dolara aldım en son...Orjınal degıldır onlar sanırım.
neyse muhakkak kullanın derım;O)

amor amoru eskiden kullanmıştım ama cantamla birlikte calındı. yeniden almayı düşünüyorum.gerçekten güzel bir koku.

çok güzell erkekler kadın teninde bayılıyoo e tabi bizim de içimize siniyoo bazen toprağa benzetirim kokusunu

kızlar bargello parfümden bi parfüm aldım 134 numara acaba bu hangi parfümün birebir kokusudur bunu nereden öğrenebilirim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…