• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amor amor parfüm kullanan var mı?

ben kokusunu çok beğeniyorum fakat çok uçucu yarım saat once bilegime sıktım, azıcık kaldı şu an koku. 1 saat içinde neredeyse bişe kalmıyor. ben açık tenliyim ve sarışınım parfüm satan biri daha hafif baharatsız kokular kullanmam gerektiğini söyledi.ben ilk başta keskin gibi gelse de hiç kalıcı değil diyince adam sizin teninize uymuyordur dedi. denemeden alma derim.bu arada benimki orjinal. git parfümeriye bi sık,bi yarım saat dolaş sonra beğenirsen al.

ben d&pden aldm amoru..bnce guzel bi parfüm..ilk once sıkıldıgında cezbedıcı bı kokusu yoktu bana göre, ama durdukca guzellesıo..tatlı ve cıcek gbı kokuo

ephot sarısın ve acık tenlıysen sana jodoreyi öneriyorum..bir buket çiçek gbi kokuo ve cok harıka..dpye gttıgımde satıcı sarısınlar ıcın oldugunu bugday tenlı ve esmerlerde onlarda durdugu kadar guzel durmadıgını söylemıstı bence dene derim..bn kumral olmama ragmen bılegıme sıktım ve cok guzel kokmustu 2 saat sonra falan kokusu ılk sıkıldıgıyla cok farklı bı hal alıodu yanı ıcerıgınde kullanılanlardan oturu belkıde..ve durdukca daha da guzellestı..almadgma pısman oldm ama alıcam ilk frsatta dpye gttgmde..

YKM'den geçen hafta aldım orjinal 35 cclik 39 tl, kaydirigubbakcemile4 ilk kez kullandım kış mevsiminde güzel yaza ağırlaşırmı artık bilemiyorum

değerli arkadaslarım ben amor amor parfümleri üretici firmadan alıyorum isteyene 55 tl ye 1 hafta içinde adresine teslim olarak gönderebilirim isteyenler sevdatli(at)hotmailcom mesaj atabilirler...Saygılarımla

BANA SET OLARAK SATTILAR PARFÜMERİDEN ŞAMPUANU DUŞ JELİ PARFÜMÜ... BNE BEĞENMEDİM AMA BENDE KOKLAYIPTA ALAN ÇOK OLDU ANLAMADIM....boshayallersmile

kızlar ya amoru bir yada iki kez kullanmışımdır..şimdi tüm parfümlerimden sıkıldım şöyle bir tek parfümde karar kılmak istiyorum...amoru uzun müddet kullanabilirmiyim ki? düşünüyorum.. çok uzun müddet amor kullanan varsa yazabilir mi? yada bana yardımcı olabilir misiniz_?

güzel bir parfüm ama tatlı yani insan bir süre sonra sıkılır jennifer lopezin deseo diye bir parfümü çıktı henüz açıkta satılmıyor bulamadım ama koklasanız bir çoğunuz bayıloır buna

Back