ben orjinalini kullanıyorum ama tavsiye etmem. bence sansiro yani açık olan parfüm daha güzel kokuyo. alıcaksan açık olanından al. hem bir sürü para vermemiş olur.
canım ben de kullandım aslında hoş bi parfüm bu parfümün hastası olan arkadaşlarım var ama bana çok baygın geldi kokusu çok kullanamadım attım şişeyi ben ama herkesin zevki farklı tabi
sanırım kokusu tenden tene farkediyor arkadaşım kullanıyordu hoşuma gitti aldım ama bende baygınlık getirdi kullanamadım
ama kullanırsan kışın kullan daha hafif olur
ben yıllardır kullanıyorum gerçekten adı gibi böyle aşk aşk kokuyo inanılmaz çekici bi kokusu var tabi tende duruşuna da bağlı herkese her parfüm gitmiyo ama sevgilim tam bir amor amor hastasıtehlikeli bi parfüm aslında şişesi el bombası şeklinde:)hani herkesi kendinize aşık edebilirsiniz msjı vermeye çalışmışlar galiba:)birde açık parfüm kısmına gelince kesinlikle katılıyorum açık hali ben bargello nun açık amor amorun kullandım inanamadım resmen 2 kat daha kalıcı hem yazık yani o kadar verilen paraya bargello kadar kalıcı olmuyo.bence açığını alıp denesen iyi edersin
evet herkesin zevki farklıdır ben amor u sevmedim arkadaşlar çok şekerli ve çiklet kokuyor sanki daha çok ufak kız çocuklarına uygun gibi neese aklınızı karıştırmayayım..
mrb lar ben awonun parfümünü kullanıyodm ama geçenlerde istanbula gittim bi iş merkezinde dolaşırken açık parfüm reonuna gittik kadın tenimi kokladı görünüşüme baktı sen amor amoru kullan dedi senn tenine o gider dedi kadın 15 yıl hawa alanında parfm satıcılıgı yapmş egitim ladm dedi sıktım biraz gayet hoş kokuyo parfümüm bitsn ondan alıcam ama sizce gerçekten görünşle kokuyla anlanılabilinrmi....