Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar 17 haftalık gebeyim amniyotik bant var kesemde 2 tane dr korkma dedi insallah birsey olmaz bilgisi olan varmı Cook korkuyorum çok kötü şeyler duydum okuyorum en önemlisi böyle olup doğum yapanlar bebeğiniz durumu nasıl
Merhabalar arkadaşlar 17 haftalık gebeyim amniyotik bant var kesemde 2 tane dr korkma dedi insallah birsey olmaz bilgisi olan varmı Cook korkuyorum çok kötü şeyler duydum okuyorum en önemlisi böyle olup doğum yapanlar bebeğiniz durumu nasıl
Bende de bu şüphe oldu. Gittiğim perinatolog amniyotik bant ile alakalı internette nasıl böyle alakasız bilgiler yer alıyor anlamıyorum demişti. Hemen kötü düşünmeyin. Bence perinatolog görüşü alın. Yakın takiple inşallah sorunsuz doğum olur sağlıkla.