Üçlü taramam 1:251 cikti doktor amniyosentez önerdi iki gun oldu yaptirdim.. allahim inşallah sonuç temiz çıkar. . Çok endiseli ve cok stresliyim.. stresten devamli burnum kaniyo
mrh bende o testten yaptırmak durumundayım siz ne kadara nerede hangi DR TARAFINDAN YAPTIRDINIZ TEŞEŞŞÜRLER CCVP İÇİNCanim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde riskli grupta çıkmıştı ama ölçümleri güzeldi ultrasonda ki senin ölçümleri güzel mi ben amniyosentez yerine kan örneğini doktorum amerika ya gönderdi dna ayristirmasi yapılarak yüzde 99 Sonic veriyomus çok şükür sonucu güzel çıktı şimdi hersey yolunda senin de ole uzaktır içini ferah tut ben allaha sığındım Hayırlısıni istedim çok şükür. Yakın bir arkadaşımın sonucu senin gibiydi hata yüzde yüz down dediler ama sonucu güzel çıktı oglusu şimdi bir buçuk yaşında saglikli sen de olumlu ve guzel düşün inşallah iyi.olucaktir
CNM HANGİ DR SENİN KAÇ LİRAYA YAPILIYOR TEST BİZİDE AYDINLAT BENİMDE KORKULARIM VAR YAPTIRABİLİRİMarkadaşlar doktorumun önermiş olduğu harmony test ile ürkütücü amniyosentez testini yaptırmama gerek kalmadı:) şöyleki 10. haftamı doldurdum. harmony testini kolumdan kan alarak yaptılar. başkada bisey yok :) sonucum düşük riskli çıktı hemde ikili test ve üçlü teste de gerek kalmadı. inanılmaz bir teknoloji... elimde olsa tüm anne adaylarına tek tek anlatmak isterim. çünkü bebeğimiz canımız bizim canımızzzzz.. umarım sizin sonucunuzda iyi çıkar..
Öncelikle herkese merhaba,
9 subat 2016 da kanuni süleyman egitim ve arastirma hastanesinde amniyosentez yaptirdim.
2 li:162/1
4 lü: 50/1
risk çıkmıştı.
sonuçlar 3-4 haftaya kadar çıkarmış.
Amniyosentez isleminde caniniz yanmiyor. Ama içiniz tuhaf oluyor. Bebege igne gelecek diye kaygi duyuyorsunuz.
2 gundur hic kalkmadan yatiyorum. Düşük riskine karşı. Yarin da yatacagim.
Insallah sonucu temiz cikar. Allah hicbir anneyi boyle bir ikilemle ve aciyla karsilastirmasin.
kanunideki a. Sentezi yapan doktorumun adi deniz beydi. Eli cok hizliydi. Tek seferde işlemi yapti. Insallah bebeklerimiz saglikli olur.
latte82 canım sonucun nasıl çıktı merak ettim?
9 subat 2016 da kanuni süleyman egitim ve arastirma hastanesinde amniyosentez yaptirdim.
risk çıkmıştı.
Amniyosentez isleminde caniniz yanmiyor. Ama içiniz tuhaf oluyor. Bebege igne gelecek diye kaygi duyuyorsunuz.
Insallah sonucu temiz cikar. Allah hicbir anneyi boyle bir ikilemle ve aciyla karsilastirmasin.
kanunideki a. Sentezi yapan doktorumun adi deniz beydi. Eli cok hizliydi. Tek seferde işlemi yapti. Insallah bebeklerimiz saglikli olur.
risk çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?