amniyosentez

ardamadam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
14
12
3
43
Üçlü taramam 1:251 cikti doktor amniyosentez önerdi iki gun oldu yaptirdim.. allahim inşallah sonuç temiz çıkar. . Çok endiseli ve cok stresliyim.. stresten devamli burnum kaniyo

bende yaptırmıştım 1:251 bi olasılıktır sizde biliyorsunuzdur mutlaka çokta düşük bi risk değil ...prof bana yolda yürürken kafanıza kiremit düşme olasığı kadar az demişti. Allahın izniyle sonuçlarınız temiz çıkar inşaallah...ama burun kanaması tansiyondan olabilir mutlaka takibini yapın ....

Canim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde riskli grupta çıkmıştı ama ölçümleri güzeldi ultrasonda ki senin ölçümleri güzel mi ben amniyosentez yerine kan örneğini doktorum amerika ya gönderdi dna ayristirmasi yapılarak yüzde 99 Sonic veriyomus çok şükür sonucu güzel çıktı şimdi hersey yolunda senin de ole uzaktır içini ferah tut ben allaha sığındım Hayırlısıni istedim çok şükür. Yakın bir arkadaşımın sonucu senin gibiydi hata yüzde yüz down dediler ama sonucu güzel çıktı oglusu şimdi bir buçuk yaşında saglikli sen de olumlu ve guzel düşün inşallah iyi.olucaktir

Ultrason ölçümleri için doktor gayet iyi dedi.. çokta yaramaz bir kizin var çok hateketli dedi. . Üçlü taramada genelde riskli cikiyo dedi. Hem dörtlü tarama yaptilar hem amniyosentez. 31 aralikta sonuç cikacak.. allahim insallah sagligiyla kucagima almayi nasip eder.. devamli aglama geliyo zaten

Üçlü taramam 1:251 cikti doktor amniyosentez önerdi iki gun oldu yaptirdim.. allahim inşallah sonuç temiz çıkar. . Çok endiseli ve cok stresliyim.. stresten devamli burnum kaniyo

arkadaşlar doktorumun önermiş olduğu harmony test ile ürkütücü amniyosentez testini yaptırmama gerek kalmadı:) şöyleki 10. haftamı doldurdum. harmony testini kolumdan kan alarak yaptılar. başkada bisey yok :) sonucum düşük riskli çıktı hemde ikili test ve üçlü teste de gerek kalmadı. inanılmaz bir teknoloji... elimde olsa tüm anne adaylarına tek tek anlatmak isterim. çünkü bebeğimiz canımız bizim canımızzzzz.. umarım sizin sonucunuzda iyi çıkar..

Merhaba inşallah çocuğunuz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir amniyosentez gerçekten çok stresli ve ürkütücü geliyor bana da.Ama Harmony test basit bir şekilde kan alınarak yapılıyor.Bende yaptırdım sonuç iyi geldi.Türkiyede 4 marka var.Araştırdım.En güveniliri Harmony test bence.Tüm süreci dürüstçe anlattılar.Firmalardan biri diğerlerini sadece kötüleyip durdu..Tamamen ticaret zihniyeti,testini satsında kadının durumu mühim değil:((

herkese merhaba bende yorumları okuyunca yazmak istedim bence doktorların mutlaka amniyosentezden önce bu testi önermeleri gerekli bu kadar strese gerek kalmaz.Harmony testi bende yaptırdım çok pozitif çalışanları var çok yardımcı oluyorlar hatta internette de araştırma yaptım en iyisi bu test nişantaşına gittim kan verdim hepsi bu kadar basit sonra sonuçlarım geldi doktorumda herseyin iyi olduğunu söyledi hersey yolunda gitti .En azından buradan tüm hamile bayanlara tavsiye ederim.

Firmalar dürüst olsunlar bence.Hamile bayanları ticari emellerine alet etmesinler.Hamile kadının derdi başını aşmış oluyor zaten herhangi bir riski duyunca.Bu süreçte herşeyi olduğu gibi aktarmak önemli,para kazansınlar ama atıp tutmasınlar.Ben bu yüzden Harmony testi yapan Gelab'a teşekkür ederim.İçeri girdikten sonra herkese VIP hizmet veriyorlar.Emeklerine sağlık.Allah razı olsun.....

Arkabaşlar bende yaptirdim sonuclarim temiz çıktı inşallah bu sonucu bekleyen anne adayları inşallah temiz çıkar sonuclarin sters yapmayin benimde bu süreçte stersten tansiyonum 15 e 9 du bir kaç gün yanlız birşeye kafam takildi cinsiyetini belirtmediler bu testte sonuclar elimde ama anlamadim pek fazla sizde belirtildimi

Merhaba,
Bende geçen hafta salı günü amniyosentez yaptırdım. 10 Gün içerisinde ön rapor çıkacagını bununda bize yeterli bilgiyi vereceğini soyledi dr.um
24. haftamdayım ayrıntılı ultrasonda VSD belirtisi ile şüphe gördüler amn. önerdiler. 2li ve 3lü testlerim risk görülmemiştir.
Benim gibi sadece VSD şüphesi ile Amn. yaptıran var mı ?
Şuan sonucu bekliyorum çok stresli ve heyecanlıyım.
Tüm sonuç bekleyenlere Allahtan sabır dilerim. Umarım hepimizin sonuçları güzel çıkar.

Canim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde riskli grupta çıkmıştı ama ölçümleri güzeldi ultrasonda ki senin ölçümleri güzel mi ben amniyosentez yerine kan örneğini doktorum amerika ya gönderdi dna ayristirmasi yapılarak yüzde 99 Sonic veriyomus çok şükür sonucu güzel çıktı şimdi hersey yolunda senin de ole uzaktır içini ferah tut ben allaha sığındım Hayırlısıni istedim çok şükür. Yakın bir arkadaşımın sonucu senin gibiydi hata yüzde yüz down dediler ama sonucu güzel çıktı oglusu şimdi bir buçuk yaşında saglikli sen de olumlu ve guzel düşün inşallah iyi.olucaktir
mrh bende o testten yaptırmak durumundayım siz ne kadara nerede hangi DR TARAFINDAN YAPTIRDINIZ TEŞEŞŞÜRLER CCVP İÇİN

arkadaşlar doktorumun önermiş olduğu harmony test ile ürkütücü amniyosentez testini yaptırmama gerek kalmadı:) şöyleki 10. haftamı doldurdum. harmony testini kolumdan kan alarak yaptılar. başkada bisey yok :) sonucum düşük riskli çıktı hemde ikili test ve üçlü teste de gerek kalmadı. inanılmaz bir teknoloji... elimde olsa tüm anne adaylarına tek tek anlatmak isterim. çünkü bebeğimiz canımız bizim canımızzzzz.. umarım sizin sonucunuzda iyi çıkar..
CNM HANGİ DR SENİN KAÇ LİRAYA YAPILIYOR TEST BİZİDE AYDINLAT BENİMDE KORKULARIM VAR YAPTIRABİLİRİM

Öncelikle herkese merhaba,
9 subat 2016 da kanuni süleyman egitim ve arastirma hastanesinde amniyosentez yaptirdim.
2 li:162/1
4 lü: 50/1
risk çıkmıştı.
sonuçlar 3-4 haftaya kadar çıkarmış.
Amniyosentez isleminde caniniz yanmiyor. Ama içiniz tuhaf oluyor. Bebege igne gelecek diye kaygi duyuyorsunuz.
2 gundur hic kalkmadan yatiyorum. Düşük riskine karşı. Yarin da yatacagim.
Insallah sonucu temiz cikar. Allah hicbir anneyi boyle bir ikilemle ve aciyla karsilastirmasin.
kanunideki a. Sentezi yapan doktorumun adi deniz beydi. Eli cok hizliydi. Tek seferde işlemi yapti. Insallah bebeklerimiz saglikli olur.

9 subat 2016 da kanuni süleyman egitim ve arastirma hastanesinde amniyosentez yaptirdim.
risk çıkmıştı.
Amniyosentez isleminde caniniz yanmiyor. Ama içiniz tuhaf oluyor. Bebege igne gelecek diye kaygi duyuyorsunuz.
Insallah sonucu temiz cikar. Allah hicbir anneyi boyle bir ikilemle ve aciyla karsilastirmasin.
kanunideki a. Sentezi yapan doktorumun adi deniz beydi. Eli cok hizliydi. Tek seferde işlemi yapti. Insallah bebeklerimiz saglikli olur.
latte82 latte82 canım sonucun nasıl çıktı merak ettim?

Merhaba ikili teste kombine risk 1.193 çıkmıştı bu yüzden amniyosentez ve nifty vb. Kan testleri önerdiler ben nifty teste karar kıldım çünki amniyosentez beni çok ürkütüyor du 10 gün sonra sonucu aldım sonuç negatif çıktı ..... negatif çıktı ama 3 hafta boyunca neler çektim bir allah bilir bir ben neyseki sonuç iyi geldi allaha bin şükür işlh sonuç bekleyen herkesin sonucu iyi gelir ve mutlu olur....

latte82 latte82 canım sonucun nasıl çıktı merak ettim?
risk çıkmıştı.
risk çıkmıştı.

Ben yaptırmadım amniyosentez sizin sonuçlarınızla umudum artıyo.

Back