- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
20 kasım perşembe ,bildiğiniz gibi amniyosentez oldum...
o gün karnımda ağrı oldu...normal diye düşündüm...
bu gün hala o ağrı var ve biraz arttı... ayrıca belime de vuruyor......korkuyorum...
acaba yine ben mi büyütüyorum..
bu ağrı normal mi?
yoksa endişelenmelimiyim....?
biraz daha bekleyip ağrı devam ederse dr gitmelimiyim.?...ne yapacağımı bilemiyorum...
eşime sölediğimde herşeyi büyüttüğümü söyleyip beni suçladı.senağlama..çok üzüldüm sizlerle paylaşmak istedim.....bana bir yol gösterin; yine abartıyormuyum acaba ..?
yoksa ciidiye alınması gereken bir durum olabilirmi...?
eğer öle bişiyse ...eşimi hiç affetmicem... çünkü bu gün dr gitmek istedim saçmalama dedi.. geçer .. daha yeni oldun ondandır deyip geçiştirdi....çok kırgınım ona...:çok üzgünüm:
Rabbim bebeğimi koru ne olur....:Saruboceq:
o gün karnımda ağrı oldu...normal diye düşündüm...
bu gün hala o ağrı var ve biraz arttı... ayrıca belime de vuruyor......korkuyorum...
acaba yine ben mi büyütüyorum..
bu ağrı normal mi?
yoksa endişelenmelimiyim....?
biraz daha bekleyip ağrı devam ederse dr gitmelimiyim.?...ne yapacağımı bilemiyorum...
eşime sölediğimde herşeyi büyüttüğümü söyleyip beni suçladı.senağlama..çok üzüldüm sizlerle paylaşmak istedim.....bana bir yol gösterin; yine abartıyormuyum acaba ..?
yoksa ciidiye alınması gereken bir durum olabilirmi...?
eğer öle bişiyse ...eşimi hiç affetmicem... çünkü bu gün dr gitmek istedim saçmalama dedi.. geçer .. daha yeni oldun ondandır deyip geçiştirdi....çok kırgınım ona...:çok üzgünüm:
Rabbim bebeğimi koru ne olur....:Saruboceq: