Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dedğerlerim 1:243 çıktı. amniyosentez diyor doktor. çok üzgünüm. ne yapacağımı bilmiyorum. 13. haftadayım . ağlamaktan gözlerim şişti.
ya gözün aydın çook sevindim.işallah benimde 3 lü testim iyi çıkar.bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız...
kızlar size yaşadığım tecrübeyi anlatmak istiyorum.ben 33 haftalık hamileyim.3 lü test yaptırdığım da risk oranım 1/178 çıkmıştı.doktor sen bilirsin istersen yaptır dedi içim rahat etmedi başka bir ilde doçent doktor karnımdan sıvı aldı.inanın insan bebiğini kaybedecekmiş gibi geliyor eşimle bana da kağıt imzalattırdılar herhangi bir düşük durumunda sorumluluğu kabul ediyorum diye okadar zordu ki anlatamam size allahtan ki kadınlar kulubündeki bayanlar banadaçok teselli verdi.normalde sonuçlar 1 ayda çıkıyor ben özel tıp fakültesinde yaptırdığım için 1 hafta sonra çıktı ve sonuçlar temiz geldi ben 26 yaşındayım bu tür şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum.sırf doçent ve sıvı almasına sonuçların erken çıkmasına 500 milyon para ödedim bir anda tabi insanın gözüne para hiç gözükmüyor ama sonradan düşününce anlıyorsun.birde risk var diyince gere kalan zamanında sağlıklımı bir şeyi varmı diye düşünmek istemiyor insan.allaha şükür bebeğim ve ben şuan çok iyiyiz ama yaşadığımız o günler eşim ve benim için kabus gibiydi.sizde içinizi ferah tutun.sonuçlar çok kötü gelmiyor.yine yüce allah bilir.
kızlar benım ıkılı testımde rısk 1/196 CIKMIStı bugun 3lu test sonucumu aldım Allah ıma bınlerce sukur kı tertemız cıktı... ılerı bı ıncelemeye gerek duymadı doktor hersey gayet normal dedı... darısı sonuc bekleyen herkesın basına...
Gözünaydın canım, darısı diğer arkadaşlara olsun, meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim, sevgiler..
arkadaşlar benim ikili testimde yaşım yanlış yazılmış. doktor testi tekrarlatmış. risk 1/600 çıktı. yani sınırın üstünde. o kadar sevindim ki. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşallah herkes hayırlı haberler alır.
kızlar amniyosentez sonucum temiz çıktı.. o kadar mutluyum ki.. Allah herkesin bebeğini korusun..
kızlar amniyosentez sonucum temiz çıktı.. o kadar mutluyum ki.. Allah herkesin bebeğini korusun..