- 12 Haziran 2017
- 121
- 134
- 30
Tamamdır öyle uapayım cok tesekkur ederimRica ederim yok 3haftayi bulduktan sonra sürekli takip et sonucunuz çıkmıştırdan sonra gidip alabilirsin. Ama randevusuz bakmiyolar sonuçlara bilginiz olsun benim bu son tahlilde çıktı 3hafta randevu bekledim. Sonuç yaklaşmaya yakın randevu bakın da madur olmayın. GEBZEDEN gidiyorum 3 kez geri döndüğümü biliyorum randevum yok diye
Günaydın az önce e nabıza şöyle bi sonuç düştü hızlı sonuc sanırım, eşim sonuçları verirlerse diye bir uğrayacakRica ederim yok 3haftayi bulduktan sonra sürekli takip et sonucunuz çıkmıştırdan sonra gidip alabilirsin. Ama randevusuz bakmiyolar sonuçlara bilginiz olsun benim bu son tahlilde çıktı 3hafta randevu bekledim. Sonuç yaklaşmaya yakın randevu bakın da madur olmayın. GEBZEDEN gidiyorum 3 kez geri döndüğümü biliyorum randevum yok diye
Ayy hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallahGünaydın az önce e nabıza şöyle bi sonuç düştü hızlı sonuc sanırım, eşim sonuçları verirlerse diye bir uğrayacak
Amin amin eşim gitse verirler mi acaba önsonucu ya valla bi heyecanlandımAyy hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Bilmiyorum ama kendin git garanti olsunAmin amin eşim gitse verirler mi acaba önsonucu ya valla bi heyecanlandım
Hamdolsun Allah'a korkma daha tamamdır şükür ilk sonuç önemli demişti doktor banada güzel cikmis çok sevindimKızlarrrr siz de bakar mısınız dr görmüş önsonuç temiz demiş eşime
Aşkolsun helali hoş olsunHamdolsun Allah'a korkma daha tamamdır şükür ilk sonuç önemli demişti doktor banada güzel cikmis çok sevindimbana bildirim gelmiyor ya uygulamadan göremedim hakkini helal et
Maşallah cnm gözünaydınKızlarrrr siz de bakar mısınız dr görmüş önsonuç temiz demiş eşime
Temiz gelicek içini ferah tut yeterki girdiğim stres sıkıntı bosmuş yaniAşkolsun helali hoş olsuninşallah diğer taramalar da temiz gelir allahın izniyle artık bekleyeceğiz
Amin canım insallahTemiz gelicek içini ferah tut yeterki girdiğim stres sıkıntı bosmuş yani
Merhaba testinizin negatif çıkmasına sevindim, bu ekranı e nabızin neresinden aldınız acaba bulamadım benGünaydın az önce e nabıza şöyle bi sonuç düştü hızlı sonuc sanırım, eşim sonuçları verirlerse diye bir uğrayacak
Merhaba tahlillerim kısmına girin orda göreceksiniz düştüyseMerhaba testinizin negatif çıkmasına sevindim, bu ekranı e nabızin neresinden aldınız acaba bulamadım ben