amniyon sızıntısı

Banan

Eşine Sırılsıklam Aşık..!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
580
3
96
İstanbul
kızlar çok korkuyorum... 31 haftalık hamileyim ve bir kaç gündür akıntılarım sulu geliyor... ben de amniyon sızıntısından şüphe ediyorum... aranızda böyle birşey yaşayan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi acaba? amniyon sızıntısı nasıl anlaşılır? nasıl olur?

canım bende de su gibi bişey geliyor az az.doktoruma sordum sadece akıntı dedi korkacak bişey yokmuş çok şükür.ve bu birçok hamilede oluyormuş.endişelenme ama yine de doktoruna danış.sevgiler.

evet bu normaldir hele son donemlerde artmakta olabilir
korkmayin ama korkuyorsaniz doktorunuza gorunun bi sey degildir bizde de vardi

canim bence herkesin duirumu farklidir. onunki akintidir seninki de belki akintidir belki degildir. yani amniyon sivisi ise sizmasinin cok tehlikeli oldugunu biliyorsundur sanirim.

bence sen etrafa sorma herkesin durumu farkli oldugundan doktoruna gorun.

bende de oluyor ara sıra ama doktor normal dedi canım sen yine de doktoruna sor

kızlar biraz önce hastaneye gittim acile doktor muayene etti enfeksiyon var dedi akan amniyon sıvısı değilmiş fitil verdi bu enfeksiyon erken doğuma sebep olurmuş fitille düzelir dedi..

çok geçmiş olsun canım.kaşıntı falan varmıydı sende?enfeksiyon olmasına şaşırdım çünkü enfeksiyonun belirtileri daha farklı oluyor.kaşıntı,peynir kesigi şeklinde akıntı,koku vs.

çok geçmiş olsun canım.kaşıntı falan varmıydı sende?enfeksiyon olmasına şaşırdım çünkü enfeksiyonun belirtileri daha farklı oluyor.kaşıntı,peynir kesigi şeklinde akıntı,koku vs.
o dediğin belirtiler mantar belirttisi tatlım ben de çok yaşıyorum peynir kesiği gibi akıntı ouyor doktorada sordum mantar dedi hamilelikten dolayı arttığını söyledi ve bebeğe bizararı yok dedi, erken doğuma neden olan enfeksiyon dedikleri idrar yollarıyla ilgi olanlar sistik gibi mesela o çek tehlikeli

kızlar bendeki sistit değil mantar da değil... ben hamileliğimin 5. - 6. aylarında denize girmiştim ordan almışım enfeksiyonu...kaşıntım falan yoktu... sadece normal gebelik akıntım biraz sulu geliyordu o kadar... bunun dışında hiçbir enfeksiyon belirtim yoktu... doktor fitil verdi iki tane birini dün gece kullandım, ikincisini de bu gece kullanacağım...

bende de beyaz seffaf renkte akinti geliyodu. doktor amniyos sivisindan süphelendi. ama cikmadi. yinede devamli kontrol altinda tutulmasi lazim dedi. amniyos sivisi da su gibi seffaf renksiz oluyomus. cok dikkat edilmeliymis.

Back