amniyon sıvısı nasıl artar

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
slm hamiş arkadaşlar.benim sorunum 32 haftalık hamileyim.geç döllenmeden dolayı bir hafta geriden geliyo bebeğim.dün hastaneye kontrole gittim.doktor bebğimin suyunun azaldığını eğer tekrar artış göstermezse 3 hafta sonra doğum yapacağımı bebeğin küveze gireceğini söyledi.bana günde 3 lt.su içmemi tavsiye etti.
çevrenizde yada sizlerde buna benzer bir sorun yaşayıp sonrada suyu artan varmı.sancılarım yok.sadece suyu az diye erken dosun istemiyorum.bana yardım edermisiniz..

canım telaş etme bende aynı durumu yaşadım üstelik bana suyumun az olduğu söylendiğinde 24 haftalaıktım..ayrıntılı usg ye girmiştim ordaki prf suyumun az olduğunu 10 gün sonra tekrar gelmemi söylemişti 10 gün sonrasında durum yine aynıydı ve hiç iç açıcı şeyler söylemedi prfsör..kendi drum ise telaş etme suyun şimdilik sınırda stres yapma bol bol su iç demişti bende öyle yaptım 3 ltre su içtim günde ayrıca koraspin kullandım..suyumda artış olmadı ama azalma da olmadı çok şükür doğuma kadar hep sınırda kaldı ama sağolsun drum beni hiç lüzümsuz şeyler söyleyipte korkutmadı hep sınırda ama şimdilik yeterli diyodu her hafta kontrole çağrıyodu..sakın stres yapma bol bol su iç ve dinlen özellikle ağır iş falan yapma bana drum yürüyüşü bile yasaklamıştı efor sarfedip vücüt su kaybedeceği için..

saol cnm.banada doktorum sınırda dedi.bebğim doğum kanalına girmiş.3 hafta sonra almalıymış.yoksa bebk sıkıntıya düşebilirmiş.bende bugün kendi kendime dşündüm.ağar hep sınırda kalırsa 38 haftaya kadar iadre edemezmi diye.iki tane ciğer geliştirici iğne yaptı.coraspin nedir?bebeğin suyunumu artırdı?bide kaç haftaya kadar idare detti.doğum ne zzaman oldu?

vanım koraspin şu bebek aspirini dedkleri var ya o kanı sulandırıyomuş yani bol bol su içmekle bebeğin suyunun arttığı nasıl tam ispat edilmemişse bu aspirin de öyleymiş ama drum kullan dedi günde 1 tane zararı hiç yok merak etme olsa olsa faydası olur demişti..bu arada 37+6 da suyumun gelmesiyle doğum yaptım ve doğuma kadar hep sınırda kaldı suyum ama şöyle de düşünüyorum bebek gitgide büyüyo e o oranda da suyun illa artması gerekiyo yoksa 38 haftada 24 haftadakiyle aynı kalsa bebek için yeterli olmaz heralde yani anlican normal seviyeye gelmese de bebek büyüdükçe o da yeterli oranda artıyo bence..sıkma sen canını drum en son bana kızmıştı hep internette araştırıp okuduklarımı soruyodum yettiği yere kadar beklemekten başka yapacağımız bişi yok nezaman ki sınırın altına düşmeye başlar gereğini yaparız diyodu ama sık sık kontröle çağrıyodu..şuanda bebeğim sağlıklı elhamdulillah dediğim gibi 38 haftada doğum yaptım..inşallah sende alırsın sağlıkla bebeğini kucağına..Rabbime emanetsin..

canım ben cevap yazmıştm okumadın galiba,bana da dr. her gittiğimde az diyodu,halbuki sürekli su içiyodum,aynen su içmeye devam ettim ama bol bol da armut yedim faydasını gördüm yaklaşık 3 aydır dr. su yu çok çok iyi diyor,mutlaka dene,haftada1-2 kilo armut ye,4 lt kadar da su iç günlük farkı görceksin inş.

Saol canım su icmeye başladım armut yemeği de deniycem. Bisi sorsam ben su icer icmez laobaya taşınıyorum senede aynı şey oluyormuy dü?

merhaba,
ben 38 haftalık hamileyim, dr.um suyumun azaldığını söyledi, bol su iç dedi ve 2 gün sonra yine çağırdı, suyunu kontrol etmek için, bebeğin durumu gayet iyiymiş, nts lerde de sonuçlar gayet iyiymiş, eğer su azalmaya devam ederse sezeryana alacağını söyledi, dün 4lt su içtim bugün de aynı şekilde su içmeye devam ediyorum, ayrıca bugün armut yemeye başladım, iki günde ne kadar faydalı olurlar acaba ?? yarın tekrar dr.a gidicez

benim kuzende hamile 8 aylık, kirazı bu ay fazla yediği için suyu artmıştı deneyin derim arkadaşlar. doktoru dikkat et hatta demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…