Amniyon sıvısı azlığı ve bebeğin mesanesinde idrar olmaması

mavivepembehayaller

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
24
4
26
Merhaba herkese 15 haftalik hamileyim geçen haftadan beri suyu az diyo doktor mesanede idrar göremedi 2 kere ultrason yaptı 2 haftada kalp atışı normal haftası normal ama bebeğin kesesinde idrar yok ve amnion sıvısı 1.7 cm başına böyle bişey gelen varsa nolur yazsın bi akıl versin kafayi yedim 1 haftadır araştırmaktan bugün devlette alalım mı dediler kalbi atan bebeğimi asla dedim ve çıktım kalbi atan bi cana kıyılırmı hiç?

Daha iyi doktorlara gidin bence. Zaten ben çok sinir oluyorum, tansiyon yükselse bebeği alalım mı? Kanama gelse bebeği alalım mı? Ya bi dur bakalım. Bazı doktorlar, çok vicdansız. Anneme de bebeğin suyu yok alalım dediler. Annem özel de bir doktora gitti, doktor dedi ki sana bunu diyen benim meslektaşım olamaz. Kardeşim şu anda 9 yaşında. Ay sinirlendim bebeği alalım diyen doktora. O güzel gönlünü ferah tut. Bişey olmaz inşallah.

Tansiyon çıkması demek gebelikte gebelik zehirlemesi demek kaldı ki bu durum çok tehlikedir bebek kaç haftalık olurda olsun bebeğin alınması gerekir aksi takdirde anne ölümü ile sonuçlanabilir

Tansiyon çıkması demek gebelikte gebelik zehirlemesi demek kaldı ki bu durum çok tehlikedir bebek kaç haftalık olurda olsun bebeğin alınması gerekir aksi takdirde anne ölümü ile sonuçlanabilir
Ama bebek yaşarken, alınmasını istediler. Yaşadığım şehirde ki doktor. Onu demek istedim aslında :)

Gebelik zehirlenmesi dediğimiz olay da bebek yaşıyor oluyor zaten ama acil olarak sezaryen ile alınması gerekiyor
Bebeğin zehirlemesini Tansiyon dan anlayabiliyor muyuz? Ya af buyurun ama, düşük tehlikem var.. 14+3 üm. Ben çok korkuyorum. Bilginiz var ise bilgilendirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…