• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı az olanlar (oligohidramnios)

Platinyum

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
4
0
16
34
Merhaba benim çift yumurta ikizlerim var biri gayet sağlıklı yanlız diğeri 19. Haftada suyu çok az ölür dediler 2 hafta gelişim geriliği var ama çok şükür bir bebeğim 27. Haftada diğeri 25. Haftada biri 600 Gr biri 1 kg ama suyu artmadı hiç bu konu hakkında daha önce yaşayan başına gelen biri var mı acaba

Merhaba benim çift yumurta ikizlerim var biri gayet sağlıklı yanlız diğeri 19. Haftada suyu çok az ölür dediler 2 hafta gelişim geriliği var ama çok şükür bir bebeğim 27. Haftada diğeri 25. Haftada biri 600 Gr biri 1 kg ama suyu artmadı hiç bu konu hakkında daha önce yaşayan başına gelen biri var mı acaba
Benimde suyum azdı ama benim suyum gelmişti bol bol su için havuç suyu için düzelir inşAllah

İçiyorum en az 3 litre su içiyorum şeker sınırda olduğu için havuç suyu içemiyorum 27. Haftadayim 19 haftadan beri aynı hiç düzelme yok doktorlar da çok umutsuz konusuyor ölecek diyorlar 19 haftadan beri yaşıyor çok şükür

Back