canım benim de suyum fazla 3 haftadır sürekli takipteyiz ben 36.haftamdayım,bi hafta normale döndü ama geçen hafta yine fazla çıktı,suyun fazlalığından dolayı çok sık kasılmalarım oluyor nst de sancılarım 100 lere vuruyo 20 den aşşağıya inmiyo ama bende bi rahatsızlık yok ben çok bişey hissetmiorum...su fazlalığında erken doğum riski oluyor,kordon sarkması diye bi olay var o olabiliyor,ve bi çok bişey söyledi doktorum ve daha fazla riske atmayalım ve 37.haftada ya suni sancı verelim doğur dedi yada doğurana kadar hasatanede yatıp gözetim altında dur dedi.büyük ihtimal suni sancıyı tercih etcem çünkü 2-3 hafta hastanede yatma düşüncesi beni geriyor...ama bebeğim çok sağlıklı maaşallah ....Ve hiç aklıma kötü bişey getirmiorum çok rahatım yani sende öyle ol allahın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inş.
22.haftada amniyo sıvısı fazla teşhisi konuldu.İçtiğim suyu kıstım hiç alakası olmasada bir de otururken sol yana hafif yatık oturdum bir ay boyunca bu kontrolde suyum normalin üst sınırında göründü demekki bu yöntem başarılı olmuş...Dr um suyu içmenle alakası yok dedi şükürler olsun kana kana su içmeye başladım iki üç gündürStres yapmadan istirahate dikkat edince geçer umarım...Alah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Bebişler zamanında ve sağlıklı doğsun...Olumlu düşünelim
24 haftada şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı..Dr um nedeni açılanamaz dedi bebek az su içiyor olabilir yutma problemi olabilir ama haftasıyla uyumlu yani büyük ihtimal nedensiz suyun fazla dedi...Bebiş sağlıklı olsada su fazla olabiliyor yani...
malesef benim fazla değil az
sürekli istirahat halindeyim ve bol bol su içiyorum..ama fazla olması halinde ne yapılır bilmiyorum
kızlar bolca solunuza yatıp dinlenin ve olumlu düşünün..
benim de kelebek arkadaş gibi azdı suyum hatta bitti:))doğumda gördüm su yoktu:)
30.haftadan sonra hiç kalkmadan yattım,bolca su içtim..kan sulandırıcı iğneler,ciğer geliştirici iğneler ve doktorumun yoğun çabası sonucu 36+5'e kadar geldik ve kızımı sağlıcakla aldım kucağıma çok şükür..
doktorum ne derse harfiyen uyguladım,netteki bilgilere ve söylenenlere kulağımı tıkadım,hep olumlu düşündüm..
siz de aynısını yapın lütfen..
doktorunuz sizin için en doğrusunu bilendir burda bizlere düşen pozitif enerji vermek olabilir ancak..
yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum..
Yıllar geçmiş ama bu durumun aynısı bende de var nasıl doğum yaptınız acabacanım benim de suyum fazla 3 haftadır sürekli takipteyiz ben 36.haftamdayım,bi hafta normale döndü ama geçen hafta yine fazla çıktı,suyun fazlalığından dolayı çok sık kasılmalarım oluyor nst de sancılarım 100 lere vuruyo 20 den aşşağıya inmiyo ama bende bi rahatsızlık yok ben çok bişey hissetmiorum...su fazlalığında erken doğum riski oluyor,kordon sarkması diye bi olay var o olabiliyor,ve bi çok bişey söyledi doktorum ve daha fazla riske atmayalım ve 37.haftada ya suni sancı verelim doğur dedi yada doğurana kadar hasatanede yatıp gözetim altında dur dedi.büyük ihtimal suni sancıyı tercih etcem çünkü 2-3 hafta hastanede yatma düşüncesi beni geriyor...ama bebeğim çok sağlıklı maaşallah ....Ve hiç aklıma kötü bişey getirmiorum çok rahatım yani sende öyle ol allahın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inş.
kuzum hic korkmaaaa.haziranin sonunda 20haftalikken su fazlasi var dendi banada.internetteki yazilar beni bunalima soktu.hep korku ile yasadim.doktorumun uyarisi su oldu tatli hamurisi makarna pilav beyax ekmek tatli meyveler yeme dedi.bir ay icinde normale dondu.hic korkma bak ben sona geldim.Allah sanada nasip edicek insallah.Bende de amniyon sıvı fazlalığı çıktı ve çok korkuyorum. Kalpte ekojenik odaktan sonra birde sıvı fazlalığı çıkması çok korkutuyor beni. Allah biliyor ya yüreğim ağzımda yaşıyorum. İnşallah anomali çıkmaz. Amniyosentez yaptırmamıştım. Bebeğe bir şey olur düşüncesi ile. 31 haftalık hamileyim şimdi. Ama stres ve korku bitiriyor beni. Böyle sıkıntılar yaşayan ve sağlıklı doğum yapanlar ne olur yazın ki bana da umut olsun