Amnion sıvım azaldı

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
arkadaşlar amnion sıvımın azaldığını söyledi doktorum bebeğimin kalbi çok hızlı atmaya başladı 64 de düşmüş kalp atışlarıda 174 de çıkmış yapılacak hiç bir şey yokmuş bu gerçekten doğrumu çok korkuyorum bebeğimi kaybedecekmiyim 21 haftalık gebeliğim 20 haftaya düştü bilginize ihtiyacım var

canım biz daha hamileliği rüyalarımızda gören topik elemanlarıyız. istersen gebelik bölümüne yaz. allah yardımcın olsun. umarım bebişin kısa zamanda haftasını yakalar. moralini yüksek tut. sağlıklı bir gebelik ise zaten sana tutunacaktır. hiç bir şey önünde duramaz. rabbim yar ve yardımcın olsun.

Geçmiş olsun hüllüiş sen gebe bolumune bak canım ewt bız daha hamış degılız henuz kaydirigubbakcemile5

ah kızlar bende 12 yıldır bekliyorum. iki kezde hüsrana uğradım bebeklerimi kaybettim rabbim sizlerede bu duyguyu tattıracak inşlh bende hala tadamadım ama bu kadarını yaşamakta güzel allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…